Ha elmagyarázod, nekem, hogy mi ebben a reklámban a jó akkor talán azt mondom nekem is tetszik, de egyenlőre ez elég gyengusnak tűnik :/
Azaz jójó de nem egészen világos, hogy most itt az poén hogy az elején még olyan mintha rabló lenne majd, kiderül, hogy a barátnője azaz a volt barátnője dobta ki és egy perce volt összepakolni?
Volt valamilyen kérészes reklám. Talán vodafone. Bár a vodafont kihagytam volna belőle, így maradt volna egy szép kis reklám a kérészek életéről.:) Régebben volt egy reklám, amiben babák voltak, gondolom pelenka reklám volt. Állítólag úgy oldották meg, hogy az egyik belekapaszkodjon a másik baba pelenkájába, hogy csokit tettek abba, így igen nagy volt a motiváció. :)
Sok mindenen múlik, például a nokiáknál főleg a symbianosok merülnek le nagyon hamar, komolyabb használat nélkül is, a többi azért tovább bírja. A Sony Ericssonok meg folytonos zenehallgatással is sokáig szokták bírni, húgomnak is kb csak akkor nincs a fülében a fülhallgató, ha suliban van, vagy alszik...
na, az egészen jó hangzik. nekem is mostanság az aksival vannak fenntartásaim. ugye egy nagyobb igénybevétel után a nokiák 1 nap alatt lemerültek...:S a sony ericssonok azért ennél csak jobban bírják!! de nem?
Én a pannon uszodás -"megnézhetem az emailjeimet?" szlogenű, hivatalosan "Nem lehet több kifogásod - haladj a korral!" című reklámfilmjének a zenéjét keresném
Nekem csak egy kérdésem lenne, nagyon örülnék ha tudna valaki segíteni. Egy régebbi reklámot keresek, amitől gyerekként nagyon féltem. Valami tévét reklámoztak, egy ember evett az asztalnál, mögötte egy öregember jött felé mintha az ablakon hajolna be, de az ember hátranézett, elővette a távirányítót és átkapcsolta a tévét.Mintha LG reklám lett volna de nem vagyok benne biztos.