Amikor nagyon be volt kékülve az index, és csak nyitni lehetett topicot, de beleírni nem ,Alexandrosz nyitott egy olyan kéktopicot amibe azt írta, hogy aki lenullázza annak egy nagy gratula a neve mellé. Hát én azt jól lenulláztam, igaz még Jómadár néven. Hát azóta is várom a gratulát a nevem mellé.
Akkor keztem el 0lásozni, miután akadt egy társunk, aki erre a sértésre föhívta a figyelmemet.
Nem tudon, de szvsz azóta az a topic egy0ás lett!
Egyébként izgalmas ökörködés!
Először is elnézést kérek de egy kicsit offtopic leszek.
OFF
Szóval nem mondom kinek cimzem, úgyis csak az veszi magára akire ráillik. Legalábbis remélem.
Szóval, pont azok akik másokat szólnak le offtopicolások miatt, azok nem kérnek elnézést, nem irják ki hogy offtopic stb.
Éppen ezért szeretném megkérni, hogy ne sértegessen másokat, mert ezt még ő is visszakapja előbb utóbb - Murphy.
Másrészt viszont arra kérem őket, hogy tiszteljék asztaltársaink véleményét, és egyéniségét, tehát ha valaki szeret nullázni, akkor ne "infantilis"-ezze le, mert ezzel önmagát minősiti.
Köszönöm a türelmet és elnézést az offtopicért.
ON
Max. elkelne, de a verseid miatt biztos nem, azok elég halványak. Bocs. Mellesleg arra se lennék büszke, hogy ezt a baromságot én találtam ki. Szintén bocs.
Soha, és nem is fogok. A nullásozókat infantilis bunkóknak tartom, akik elfeljtik, hogy játszadozni a homokozóban vagy a dedóban szokás. Ráadásul tudatosan és sorozatosan megszegik azt a szabályt, amit a regisztráció alkalmával mindenki megkapott: "soha ne légy offtopic, vagy ha mégis, akkor kérj elnézést."
Szerintem a nullásozás valami olyasmi, mint a falfirka. Síkagyú hülyegyerekek rákényszerítik a többségre a primitív "esztétikájukat", persze anoním módon, az éjszaka leple alatt.