Eladó a kultusszá vált sorozat 11 évada eredeti kiadásban. Ajándék egy szintén eredeti Hofi kabaré DVD is. A lemezek hibátlanok, sérülésmentesek eredeti csomagolásúak. Ár 28 ezer Ft. Postázás megoldható.
Info a dvdextra.hu-rol: "A Columbia hazai képviseletén (Warner Home Video) azonban megtudtuk, hogy gőzerővel dolgoznak a sorozat magyar kiadásán, és ha minden a tervek szerint alakul, jövőre nálunk is elindul az Egy rém rendes család teljes sorozatának kiadása, méghozzá magyar szinkronnal. "
forras
Nem láttam tegnap az első részt. :(((( (már megint csak nem...)
De ma este ott leszek!!!- a tv. előtt.
Észrevettétek a sorozat folyamán hogy változik meg Al szinkron-hangja?! Az első kb. tíz rész után lesz szenzációs!!!!!
Isten-király!!! :DDDDD
Aliz Nagyasszonyt akartál írni, nemde? "Alízunk" immáron nagymamaként látogatja a fórumot - és szereti Al Bundyt. Aki szereti Al Bundyt, az rossz ember nem lehet.
Istenem! Nekem is nagy kedvenc!!!
És tényleg nem lehet elégszer megnézni! Nálam egy helyet foglal el a Gyalog galopp, és a Brian élete mellett. Al Bundi Isten-Király!!! :DDDDD
Egyébként szia Aliz!!! Jó, hogy itt is vagy!!!
Nem tudom, de az biztos, hogy a 6+-ik ismétlést is meg fogom nézni. Ez egy ilyen sorozat. Szeretünk Raymond és társaiból egy is sok volt, azt se nézte senki, RR Család viszont úgy van megcsinálva, hogy ismételni sem lehet eleget. Most pedig olyanok is nézhetik majd, akiknek TV3/Viasat3 nem volt.
Bármennyire is szeretem a sorozatot, nem biztos, hogy huszonötödszörre is erőltetni kellene. Bár még biztos sokan nézték, azért vette meg az RTL (és mellesleg már nem is lehetett túl drága). A nyarat biztos kihúzzák vele, utána meg támad a VV4 :(((
Én is láttam a promót! És alig hiszem el! Emlékszek, mikor levették a tv3-on, én vetettem fel, hogy vegye a retek vagy a csiga műsorra... :-) hát jobb későn, mint soha... :-)