Nekem is hasonló gondom van. Eddig már eljutottam, de hogyan tudom azt elérni, hogy a "mail@domain.hu" paraméter helyén egy lekérdezés megfelelő mezője szerepeljen?
Nem értem a problémádat!
Az egy telepítő CD, amin az ACCESS van?
A windows 2000 megnevezés miatt kérdem. Mert ha MSACCESS telepítő CD-ről van szó, akkor akár win98-ra is felrakhatod, ez az access-nek nem számít, még ott is képes futni.
Egy nagyon amatör problémám van. Van egy Windows 2000 Cd, amin rajta van az Access. A gépen Windows Me van. A kérdés: hogyan tudom installálni az Access-t a Windows 2000 telepítése nélkül? Sürgös lenne. Elöre is kössz a segítséget.
Private Sub Parancsgomb0_Click()
DoCmd.SendObject acSendNoObject, , , "mail@domain.hu", , , "subj", "messagetext"
End Sub
Az alapértelmezett levelező alapértelmezett fiókját fogja használni, célszerű ott beállítani, h ha egy alkalmazás a nevedben akar mailt küldeni, akkor nem pampogjon.
Esetleg ezzel:
Application.FollowHyperlink "mailto: ..."
A sztring egy szabványos HTML link href része. Akár a levél tárgyának vagy törzsszövegének megadásával.
Üdv
Van egy kérdésem: van egy adatbázis, amiben vannak ugye a szállítók. Azt
hogy lehet megoldani, hogy ebbol a szállítók adatbázisból kivegyen mondjuk egy email cimet és automatikusan elküldje.
Azzal nincs probléma,hogy megnyisson egy Outlookot, a gond inkább azzal van hogy beirja az emailcimet.
Probáltuk a DLookUp-pal, de azzal nem nagyon akart összejönni.
Köszi.