A probléma régesrég meg van oldva.
Ez az Internet Explorer 5.0 és annak összes kiegészítője. Ezek egy picike keresgéléssel megtalálhatóak a neten (én is megtaláltam őket).
Ezzel már levelezni is lehet sőt még a RealMedia adások nagyrészét a Flash-eket és a TC-IP-t is kivállóan kezeli.
Ami meglep: az hogy az első ilyen Internet Explorert egy Axelero CD-n találtam! :-)))
A feladvany megoldasa: miutan a matav szerver "kozli" az ip cimet (kb. akkor) meg kell nyomni az esc-t!!! (Fu, ha tudnad milyen nehezen derult ez ki!)(Persze, igy utolag, remlik, mintha vmikor az elejen meg kiirt volna valami ilyesmit a program...)
Ezek utan mar csak az Operat kellett lecserelni (mert nem ment vele a hodito, persze), szerezni egy regi netscape-t (ez sem ment tul egyszeruen , kellett egy regi program cd netscape-pel, tomoriteni lemezre stb.) (meg jo hogy levelezni nem akartam errol a geprol) (egyenlore)
No, kb ennyi.
Ja, sok szerencset, ha hasonlo "cipoben" jarsz!
Hurra! Ugyanis Nekem is hasonlo a poblemam! Win 3.11 + Opera + Trumpet 3.0 (jo mi?!)
Bejelentkezik a szolgaltatohoz (matav), jelszo meg minden oszt elbont a draga.
A szolg. emberei mar nem nagyon emlekeznek ezekre a programokra, igy csak gyenge otleteik vannak ("csereljem le"...). Nincs vkinek vmi otlete, tapasztalata?
E. koszonom.
A win95 egybol folrak majdnem mindent, miert gondoljatok hogy a regi w3.1-et hasznalo embernek semmi gondja nem lesz. Pl. felrak egy Netscape-t és nincs kapcsolat. Ez termeszetes. Ennek a problemanak a megoldasa nem az hogy szidjuk a felhasznalot, hanem ha kozoljuk hogy ami van az melle mit hasznaljon.
En csak a trumpet winsockot tudom ajanlani, amelynek "Demo" (csak egy kapcsolatot engedelyez) valtozata barhol fellelheto a netten, vagy a inet szolgaltatotol elkerheto.
Persze az Inet Expoler 3.0 -tol es a Netscape 4.0 tol tartalmaz beepitett tarcsazot.
Mi akar ez lenni vmi nephulyites?
Mintha vmi eget rengeto problema lenne..
A win 3.1 is alkalmas internet eleresre. Mi tobb a DOS is. Arachne browser + 1 tarcsazo.
Helyesebben "bármelyik win3.1 alatt is futó" explorert, mivel abból sokféle van.
Egyébként nem az explorertől fogod elérni az internetet. Az csak az internet böngészéséhez jó (http/ftp/gopher/...), de egy csomó más dologra nem.
A Win3.1-hez nem volt normális tcp/ip protokoll driver, de asszem a 3.11-ben ez már nem volt gond. Mindenesetre kellett egy kicsit buherálni.
a Kibernet internetszolgáltató felhasználói segédlete:
http://www.kibernet.hu/win.html
ha jól nézem az ftp-jükön fent is van mindenféle progi hozzá.
nézd meg hátha találsz ott valami hasznosat...