Pár éve, a Nagy Hőguta idején egy amerikai lap pályázatot hirdetett a hőséggel kapcsolatos legsikeresebb bon mot kiagyalójának. A díjnyertes farmer műve valahogy így hangzott:
"Akkora volt a hőség, hogy a kiolvadó mogyoróvaj átcsorgott a krumpliföldre, és mehettünk rósejbnit szedni."
A tévében volt egy film nemrég az éghajlatváltozásról.
Ott azt mondták, hogy a golbális felmelegedés hatására a Golf áramlat kicsit délebbre húzódik, aminek az a hatása Európára, hogy hidegebb lesz az éghajlat.
Karcsú
Tudom, most sok ellenséget szedek össze véleményemmel, akkor is leírom, mint ahogy ezt a témát már korábban én is feszegettem a Tasztalon.
Egyrészt, bizonnyára tudjátok, hogy (azt hiszem) tavaly egy hatalmas aszteroida csapódott bele a Jupiterbe, melynek következtében akkor tűzgömbök keletkeztek, mint maga a mi Földünk. A becsapódás következtében óriási porfelhő és egyéb dolgok kezdtek el száguldani a Föld felé, ami kb. mostanság lehet a közelünkben és aminek igenis nagy hatása lehet a Föld éghajlatára. Ezt én mint amatör mondom, mert sok helyről olvastam róla komoly tudósoktól, de a részleteket, nem tudtam megjegyezni, mert nem vagyok "magnetofon".
A másik dolog pedig, közeleg a Nagy Bolygó Együttállás. Bár nem nagy hatással lehet Földünkre (mondják az okosok), de ez majd elválik. Szerintem igenis lesz hatással és ezt már érezhetjük is. A csúcs úgy körülbelül 2000 május 5-én lesz. Utána az előjelek utójelek lesznek és egyre gyengülni fognak, azaz helyre áll a "rend". Van még egy elképzelésem, de azt már itt el sem merem mondani. Erről az "x-files"listán szoktunk "beszélgetni".
Hát erről ennyit.
Az nem ér, hogy magadat nullázod, brühü :(
Szerintem egyébként nincs olyan nagy baj, mint amennyire látszik. Mindig voltak szélviharok, lavinák, vulkánkitörések, árvízek stb., csak korábban nem volt olyan nagy a népsűrűség- nem volt annyi áldozat- és nem volt média, hogy ráindulva a vérszagra azon nyomban értesítsen mindenkit, hogy hol mi is történt.
Szóval engem az érdekelne mit gondoltok arról hogy egyes jósok szerint a mostani rossz időjárás (hideg , szélviharok, kánikula stb.)a közelgő világvége előjele vagy egyszerűen csak a természet tréfája.
(Murphy szerint: természet ősanyánk egy ócska qrva)