Tudna valaki segíteni, hogy a Snowy 3 élesítéséhez szükséges MMH Szoftver Regisztráció programot honnan tudnám letölteni. Régen megvolt, de most sehol se találom, így megint le kellene tölteni. Esetleg valaki át tudná küldeni, ha neki megvan?
Nekem ez a kedvencem ha már a többiek is ennyi spam linket küldtek, bár szerintem nem ez lett volna a topic célja de végülis mindegy. Szóval itt rengeteg játék van és a játékok között van egy olyan kategória, hogy retró no ott baromis sok jó kis játék van. Például megtaláltam az egyik kedvenc c64-en is futó játékomat a Barbariant. Emlékszik erre még valaki ;) ?
Sziasztok,
A Monkey Island 1. és 2. részét keresem, de nagyon. Viszont nem a normál, floppy-s változatot, hanem a CD-s kiadást (Lucasarts Archives III.) Azon CD zene és kicsit jobb grafika van. Sehol nem lelem, még fizetnék is érte.
Nagy erőkkel keresem a Mystic towers nevű 1994-es (vagy '93-as?) Apogee gyöngyszemet. Igazából az eredeti változatot megvenném, ha meglenne valakinek és már nem kellene neki, de jobb híján egy rip teljes változattal is beérném, ha valahol fellelhető egyáltalán... tud valaki segíteni?
Próbáld meg a www.the-underdogs.org honlapot megnézni és ott a title searchben írd be: scorched earth, na az az a játék. Remélem onnan le tudod tölteni (régen le lehetett). Nagy királyság!!!
Létezik Pirates! és Pirates Gold is.
A Gold meg is van, majd jöv? héten felteszem vaalhová ha érdekel.
A Pirates! nagy floppyn van, nem nagyon tudom olvasni...
itt található a LISTAM, ha valakinek megvan valamelyik játék a wanted szekciómból akkor írjon és cserélünk, a legnagyobb kalandjátékok (majdnem :) mind megvannak.
Ja, és KV koma legelső megfigyeléséhez annyit fűznék hozzá ("Tehát ne egy mozgás könzben sem animált Commodore szintű szart"), hogy nekem azok a játékok is tetszettek, amikben NEM volt grafika. Gondolok itt az ún. "text-based adventure"-ökre, amikért még most is odavagyok, pedig nem voltak egy nagy eresztés. De kicsik se :)
Hi!
Semmi baj Getom :)))
De ha esetleg valaki tudja, hogy hol szerezhetek reuniont, az szóljon legyen oly szíves!
előre is thx!!
(Rip : számítok rád :))))
a reunion nincs fenn ott, csak valami olyasmit mondtam, hogy mostanában botlottam bele. Egy haverom adott kölcsön egy CD-t, azon volt, a Jagged Alliance miatt kértem kölcsön egyébként. Az Ufo2 meg már két éve fenn figyel a vinyómom.
Azt hittem a colonozationt kérdezgeted, hogy honnan töltöm:)
(Ráadásul a JA meg rögtön kifagy, ha felbérelnék egy embert. Bánatomban kezdtem el jáccani az UFO2-vel.)
Hi megintcsak!
Ehh, bárhogy nézeget Rip honlapját, az a fránya reunion nincs sehol, vagy csak én hülyültem meg??? Nos én először a stratégiáknál kerestem, ott nincs. De azután végignéztem mindent, sehol sincs :(( Na erre varjon valaki gombot!!!
Hi all!
Getom: Télleg Rip tesó honlapján van a reunion?? Nahát, hogy kerülhette ez el a figyelmemet?
ezt mire értetted ? "Hát én nem töltöm, mert hülye vagyok és megint összekevertem; én nem ezt a hülye civ-klónt akartam, hanem egy ilyen űrstratégiát", talán a Reunion-ra?
Az Ufo2 állati jó játék :)) lehet hogy gyorsan lövöldöznek benne, mondjuk az nem gáz, de amikor legnehezebb fokozaton lövöldöznek, akkor van gáz! :))) Azzal a játékkal lehetett jáccani! Az előbb említett fokozatban olyanokat játszottam, hogy 1 küldetés 1 délután :)) A régi szép idők... :))