a sörös calippo tényleg elég kemény lenne:D...mondjuk otthon beraksz a fagyasztóba egy doboz gössert, vársz pár órát és már nyalogathatod is a calippo-t:D...vagy egy jó barna sört befagyasztani sem lenne rossz;)
Szerintem a rágógumi nagyobb biznisz, és azt még hűteni sem kell! Meg különben is: sör után nélkülözhetetlen a megfelelő PH érték. Alkohol tartalmú sör után: O. Wfresh, alkoholmentes után O. Kid.
Jégkrém : a picvezetö cégnél van ismeretségem és el kell hogy mondjam :
A jégkrémbizniszben baromi sok pénz lehet mert kilora vásárolták fel a hűtőházakat, zsebből fizetik az iszonyatos PR költségeket ide értve a legutolsó szalvétától a Jazz + Az zenekarig mindent.
Jelenleg olyat megengedhetnek maguknak, hogy nem mennek ki a Forma-1 re mert"nem hoz annyi bevételt".
Reklámra meg kb a bevételük fele elmegy...
nem tudom ferfiemberek hogyan vannak a sorrel, engem gyilkol minden csokireklam (csokolade addikt vagyok) ahogy latom gordulni az aranylo karamellt a ropogos kekszre (ez a resz nem fog meg annyira) es mindezt befoglalja a MANNA boritaskeppen. aaaa. akkor elhiszem hogy ha veszek egy bounty-t twix-et vagy akarmit, hogy tenyleg olyan nagyon nagyon nagyon eszmeletlenul gazdagon vastagon beboritottak azt vele.
kikeszit minden ilyen, a jegkrem reklam az igazi gyilkossag!
szerintem annal nincs jobb sorreklam, amikor mutatnak egy pohar sort, habbal, es oldalan harmatcseppek, szerintem nincs ember aki ezek utan ne kivanna meg
meg ha klisesek is (nincs hozza semmi kozom)
de ha mar sor, akkor Murphy's esetleg nagyon ritkan Stella Artois vagy Leffe vagy Guiness de ezek csak vegszukseg eseten
Szóval neked, mint szakmabeli kreatívnak nem tetszett a Szalon Sör.
Ha szépen megkérlek, írsz nekem (akár az emilemre) néhány terméket amihez közöd volt az elmúlt 1/2évben?
Szerintem a férfiak inkább napilapot és HVG-t olvasnak, mármint az inteligensebbje, a többi meg a kocsmában ül, esetleg Szalon Sört isznak és néha kimennek megigazítani a toalettjüket, a maradék meg az átlag. By the way: Account vagy kreatív tetszik lenni?
Arról hogy a kreatív film "mínősége" mennyiben határozza meg a kampány gyakoriságát, majd egyszer elbeszélgetünk...
Pam! A médiatervezôk tôlünk elôre el szokták kérni az anyagot, mégha nem is a végsô verziót, de azért általában képben vannak, hogy mit is prezentálunk holnap, mekkora durranás lesz a kampány, mert ehhez is kell igazítani a stratégiát. (Csak nem kollégina?)
Pilla! Megint nagy voltál.
Zapi! Elôre ti érett nôk! De hova is? :-))) Oda mennék én is!
Azt megfigyeltétek, hogy amíg a nôi lapok milliószámra fogynak, a férfiaknak szánt magazinok egymás után mennek csôdbe. Ennek szerintem azon túl, hogy a ffiak bunkóbbak és nem olvasnak újságot más okai is lehetnek. Ilyen ok lehet szerintem az, hogy nekik nehezebb eladni egy álomvilágot, mert akkor ott a feladat, "eriggy barátom oszt' csinájj sok pézt - így kapod meg a babacicákat, a menô ótót, megmindent amire a hijúságonak szüksége van.". A nôknek viszont könnyen el lehet adni, hogy a sikeres élet a jó helyezkedésen múlik (és nem saját teljesítményükön). Ezért is utálom ezeket a trendy magazinokat, mert meg sem próbálnak értékeket teremteni, csak az erre a korra oly jellemzô hatalom-pénz-szépség szentháromságot erôsítik.
Eleve sört reklámozni...
értelmetlen. Tegnap végre hazamentem, és a kollégámnak (sörcimke+sörüveggyüjtő) hozott ajándék sör Franciaországból nyitva volt a hűtőben. Néhány centi hiányzott, uh. folytattam, egyik szemem sirt a másik nevetett, mivel k. jó sör, pedig ki hallott már jó francia sörről?
BTW, Heller és Vonnegut az istenek (jelenleg) nálam, lehet, hogy ha az lenne a reklám, hogy valaki egyik kezében sörrel, másikban mondjuk Hellerel nyomulna, akkor igy megvenném ;-)
Pilla bébi, ott vagy a spiccen. Aszittem csak HP-k vesznek körül mindenhol.....
Elore mi, érett nok!!!
(imádok fozni, melette dolgozom, és még gyereket is szeretnék, és inkább az IQ, mint a bicepszméret a dönto!:-) asszem kezd ez a topic kimerülni, mert már szépen átcsaptunk egy laza filozofálgatásba, de sebaj, én örülni, lenni sok hasonló emberke itten. Uff
mit lany?? erett no!! vagyis a kozmo ezt mondja :)))
szoval angol kozmo, szazszor jobb.
nem tudom ki a magyarorszagi valtozatert a felelos, de kb nem kapta el azt az erzest amit nyujtania kellene.
koze nincs hozza.
forradalmarokat nevel a buta dobd el a fakanalat szoveggel.
OFF
Azért, nem olyan rossz ez a cosmo-csirke, stílusosan, strictly only one-night stand-re szervírozva. :)
ON
A Szalon sör elég gyengusz, a reklámja szintén, de akiket megcéloztak, azoknál 100% bejön. A zenéje jól sikerült, szerintem, ez (is) a Kisberkest dícséri.
Tanulságos volt a 3 napos "termés". Ha már a "női lapoknál" tartunk, ajánlom figyelmetekbe a Nők Lapját (vagy az anno megjelent Képes Európát). A Cosmo, a Joy és a CKM hasonló kategória, aki megveszi úgy kell neki!
mAlter-nek üzenem, hogy a médiatervezőknek néha igencsak előre kell dolgozniuk, és a végleges kreatív anyagot csak az utolsó pillanatban ismerik meg, amikor az anyag leadásra kerül!
Szép kis fórum kerekedett. Pilla, Te lány vagy, vagy nem? Én csajként annyira le birom nézni ezt a kozmocsirke dolgot, hogy hihhetetlen. Foleg mikor egy régi "egyetemista" kolleganom -lévén nyelvszakos- minden hónapban ezerakármennyiért vásárolta az angol kozmót. Kollegánk szerint az angolnyelvü noklapja:-) És megmagyarázta hogy mennyire yo cikkek vannak benne. A ckm, meg a joy valóban olvashatóbb, de asszem maradok ink
bb Vonnegutnál, Hellernél....csak azokkal van a baj akik ezt az érzést magukévá teszik. Voltatok a bicshauzban? Esettanulmány öregem.....csak ültem és néztem ki a fejembol. Tetoválás, fatusfürdo, egyszálbikini, drogok és háuzene. Nézni is rossz volt, de szerintem elobbi véleményekkel ellentétben: ok vannak többen. (Na befejezem aszt hazaszaladok becsavarni a hajamat.....:-) Csasztok...
Borzasztó egy reklám. Még szerencse, hogy nem szeretem a sört... Miért akarják, hogy a sörről a vizelet jusson az ember eszébe? Pláne, ha szalon...
Itt tényleg arról lehet szó, hogy a rossz reklám is reklám, a lényeg, hogy beszéljenek, véleményt alkossanak róla, indulatot váltsanak ki vele. Bár engem felháborít, hogy sokan nem törődnek az ilyenekkel... Vegyünk szalon sört, halgassunk császár elődöt, és drukkoljunk a bankrablónak... No comment.
Üdv:Kispocak
szalonkepes csako, avagy kivel el egy kozmocsirke - szerintuk:
haverjai vannak, akikkel szigoruan osszejar valamit csinalni, tv-zni vagy squash-solni (ne aggodjon az aki nem tudja meg kiolvasni sem, csak csinald, ez a sikkes) ilyenkor mindig ugy csenget be a haver lakasara hogy van nala egy ket uveg sor, -reklamban tuti tobbet mutatnak, hatha valaki tenyleg komolyan veszi- szoval arc megjelenik, eszebe jut kozmocsirke kb ketszer, talan meg is emliti. elmondja mekkora jo no, de aztan szerepebe razza magat, es kedveskedik tarsainak, elovarazsol csipszet is (chio-t ha mar agymosott reklamnezo a hosunk)
ragcsalnak ropogtatnak, elszopogtajak a söröt is kozben. nezik az osszes reklamot, kirazza oket a hideg, hogy: jeeez, ez majdnem olyan mintha mi lennenk ott.
vagy: ehh, de jol csinalom, majdnem olyan.
szigoruan ceges temak, esetleg egy kis bargyu hobbit is beleszovunk gyorsan. ekkora halat fogtam, de minek hadonaszok, ugyis elkuldtem a kepet a kommunikatorommal, bocs.
telo csorog, kozmocsirke megetette az osszes tamagocsit, megnezte az osszes baratnoje uj fogyascsikjat, lehet erte jonni a meretes autoval -mindegy melyik csak jo legyen a reklamja- beep beep!
kozmocsirke nem var egy percet sem, vagy ha igen akkor telefonkartyazik egyet, molesztalja a kornyekbelil 12 eveseket, huhh, kiesett a szerepbol. gyorsan jon is ken, szalonkepes csako.
hazaereskor senki sem faradt mert otthon varja oket a klon, akit ballitanak a szerepbe, jopofazzanak most mar ok, en fordulok a faszba aludni falfele. hellosziaszevasz, nincs itt hiba.
Hello PillaPalack! Ez asszem egy kicsit off lesz .
Amit lenntebb leírtál tökéletesen ráillik az egyik (általam nem kedvelt) kolleganőmre .Szegényke olyan buta, hogy : "story on" egyszer haverommal poenkodos kedvunkben voltunk
és tele raktuk az üditőjét tikk-takkkal ..nemskára beleivott fanyalgott egyet és megszolalt : Tegnap még más ize volt a Fantának "story off"
Persze mondanom se kell hogy a megjelenés napjának reggelén mindig a kezében van a lentebb megnevezett sajtóorgánum.+ Egyszer elkértem tőle és ilyet olvasok : a karriered szempontjából nem lehet baj ha lefexel a főnököddel....na asszem ennél a pontnál abba is hagyom....
Na Erre nevelnek ezek a Pepsi reklámok.Azért a linken lévö cuccot halgassátok meg :))))))
Hello PillaPalack! Ez asszem egy kicsit off lesz .
Amit lenntebb leírtál tökéletesen ráillik az egyik (általam nem kedvelt) kolleganőmre .Szegényke olyan buta, hogy : "story on" egyszer haverommal poenkodos kedvunkben voltunk
és tele raktuk az üditőjét tikk-takkkal ..nemskára beleivott fanyalgott egyet és megszolalt : Tegnap még más ize volt a Fantának "story off"
Persze mondanom se kell hogy a megjelenés napjának reggelén mindig a kezében van a lentebb megnevezett sajtóorgánum.+ Egyszer elkértem tőle és ilyet olvasok : a karriered szempontjából nem lehet baj ha lefexel a főnököddel....na asszem ennél a pontnál abba is hagyom....
Na Erre nevelnek ezek a Pepsi reklámok.Azért a linken lévö cuccot halgassátok meg :))))))
Egy igazi topik-gyöngyszem! Rég röhögtem ekkorákat.
Pilla! Még-még! Jöjjön a "szalonkepes csako"!
ÉgőHalak: "az emberek hülyék, ti is azok vagytok, menjetek isten hirével, mert - ugye - mindent lehet, csak akarni kell" :-DDDDDDDDD
A szalon sör reklámja szerintem is vacak. Ezt a filmet az sem védi meg, hogy növekedni fognak az eladási statisztikák tôle, hiszen ha a fekete képernyôre keresztbe kiírták volna, hogy "szalon sör", attól is nôtt volna. A médiatervezôk csak úgy számítják be a kreatív minôségét, hogy a gyenge kampányokra másfél kétszer annyi megjelenést kalkulálnak ugyanazon hatás eléréséhez. És szerintem nem érdemes arra a rétegre építeni (mert kevesen vannak), aki annyira egyszerű, hogy viccesnek találja a húgyozást, a kukkolást és pöcsbecsípést.
Igen Pam! De szerintem az Én problémám sem piskóta! ... Közétek a korpa áll? Én már mosolyogni sem merek lassan! Tudod a sárgás-szürkés fogak... Senki sem születik tökéletesen fehér fogakkal, és ezt már az isten sem mossa le az emberről, nemhogy holmi fogkrémek... Na meg találni olyan dezodort, ami nem hagy nyomot a fekete ruhán sem, és lehet használni borotválkozás után is... Szóval, van itt probléma doszt!!! A megoldás a reklámokban!!!! ...... DE CSAK OTT...