Keresés

Részletes keresés

levi81 Creative Commons License 2003.10.15 0 0 20
Szevasztok!

Engem is érdekelne a webes IRC, leginkább ha a weboldalamra tudnám feltenni. (Pl: Java applet-ként, és saját csatornát nyitni)

Üdv, és kösz: Levi

Beebite Creative Commons License 2003.06.11 0 0 19
Az irc proxi még senkinek se jutott eszébe?:) Beállítatod fogadó portnak az akármit, amit kienged a cég (mondjuk 80,81 vagy 22,esetleg 25:) Bár ez utóbbi kicsit merész mert ez az smtp. És akkor onnantúl a delikvens azon a porton keresztül proxyzik nektek. (Mondjuk azt a portot ő eredeti funkciója szerint nem tudja akkor hasnzálni, dehát:)) Egy jobb szivű linuxos barát biztos megteszi ezt:)))
Jupiter(J) Creative Commons License 2003.06.10 0 0 18
Hello!
Nem lehetne vhogy kikapcsolni a tűzfalat?
Én tudok ircelni, de DCC fájl küldést nem tudok, a tűzfal miatt.. Segít nekem vki?
sutton Creative Commons License 2000.08.27 0 0 17
www.spacechat.net
ezen lehetett ircelni csak ki kellet tölteni a mezőket értelemszerüen, de mostmár átírták az oldalt és le kell tölteni hozzá vmi progit, letöltöttem, de nem megy ugyhogy itt is sikitok vkiért aki tud ehhez hasonló site-ot ahonnan lehet ircelni
köszi
Zivos Creative Commons License 2000.03.11 0 0 16
Tud valaki jo IRC-s csatornakat? Gamez, warez vonalon, esetleg nem tini csevego csatorna.
sold Creative Commons License 2000.03.11 0 0 15
Firewall mogul lehet irczni, meghozza rendkivul 1×uen! Csak keresned kell egy hostot, ami egy olyan servere, aminek nyitva van az 1080 as portja. ezt beirod a mircben socket fw host-kent es mar keszen is vagy! a magyar szerverekre nem tudsz csatlakozni, csak az irc.webbernet.net en hasznalhatod a socket fw t. csaaaaaa . wreck
Aspasia Creative Commons License 1999.11.11 0 0 14
Uff, hát most látom csak, hogy egy kisse elkéstem a válaszolással.... ez a topic sem éppen új. Nyáron lett megnyitva és az utolsó hozzászólás is csak augusztusban volt.
Bocsi.

A.

Előzmény: Aspasia (13)
Aspasia Creative Commons License 1999.11.11 0 0 13
Ha a tűzfalat úgy csinálták meg, hogy ne lehessen irc szerverekre kapcsolódni a kliens programoddal, akkor sajnos nem lehet.
Lehet, hogy már sokan tudják, de telnet kapcsolattal is lehet IRC-zni és az természetesen átmegy a tűzfalon is. Nagyon sok Unix-szerű rendszereknél (Linuxon is) van ilyen szolgáltatás csak az irc parancsot kell kiadni, majd a /server paranccsal irc szervert választani. Magyarországi IRCnet szerverek irc.elte.hu , irc.extra.hu és az irc.sote.hu .

Üdv,
A.

Előzmény: larzen (2)
Mikka Makka Creative Commons License 1999.08.02 0 0 12
Szija!
Nemtudom ezekre gondoltal-e?
Innen az IRCNetre tudsz menni:
http://www.missingu.com/irc/irc.htm
Innen pedig a DalNetre:
http://www.dal.net/ es valaszd a Chat-ot
vagy innen:
http://hem1.passagen.se/ernom/chat.html
udv: Mikka Makka
) Creative Commons License 1999.07.03 0 0 11
Speciel a tűzfal itt is fogja az IRC-t alapból. De a Yahoo Pager-el állitólag sikerül kommunikálni a külvilággal. Amugy keressetek egy unix accountot a belső hálón, azzal talán meg lehet kerülni a falat...
KisPocak Creative Commons License 1999.07.03 0 0 10
Sziaaa Mikkamakka!

Természetesen, csak mondjad, mikor és hol..., remélem sikerül megint felmennem.
Köszi:Kispocak

Előzmény: Mikka Makka (9)
Mikka Makka Creative Commons License 1999.07.03 0 0 9
Szija KisPocak!

Hat jolenne ha megint feltudnal jonni iRC-re, ott meselek neked a tuzfalrol.
Sot tudok adni programot is amivel vedheted magadat.

Zoli_fiu

Ha te olyan tuzfalra gondolsz , hogy az IP-det ne lassak itt van egy par jo IP amin keresztul fel tucc menni. Bar en csak DalNetem probaltam ott tuti :-))
http://proxys4all.cgi.net/win-tel-socks.html

Előzmény: KisPocak (8)
KisPocak Creative Commons License 1999.07.03 0 0 8
Off:
Valaki szánjon meg, és mesélje el nekem, kíváncsi számítógép-alig-ismerőnek, hogy mi az a tűzfal. Légyszi!!!
Egyébként e héten végre sikerült betalálnom, és kipróbálnom az irc-et, de még tapasztalatlanul kóválygok csak.
Előre is kösz.
Üdv:Kispocak
hóember Creative Commons License 1999.07.02 0 0 7
Ha te nem deríted ki, akkor hülyén fogunk meghalni, ill. elolvadni.
Előzmény: Zoli_fiú (6)
Zoli_fiú Creative Commons License 1999.07.02 0 0 6
Igen, azt tudom, hogy a tűzfalon engedélyeztetni kellene a 6667-es portot, de amiről én olvastam, az egy WEB alapú IRC-zési lehetőség volt, de sajna elfelejtettem megjegyezni a címét.:-((
MGperY Creative Commons License 1999.07.02 0 0 5
asszem it a lényeg:
ha nincs nyitva az irc portja a tűzfallon, akkor az ima sem segít.
pl 6667-es, egyébként "sürgősen lépjen kapcsolatba a rendszergazdával"
Előzmény: hóember (4)
hóember Creative Commons License 1999.07.02 0 0 4
Engem is nagyon érdekelne, de nekünk olyan tűzfalunk van, mint a kínai Nagy Fal, se ki, se be. Csak a meghatározott kapukon. Éjjel álmomban már gate1, gate2... rémekkel kűzdök. 2 hetembe telt, mire kicseleztem, hogylegalább az extra.hu-t elérjem.:-)))
Madárka Creative Commons License 1999.07.02 0 0 3
Én kiprobáltam szinte az összes elérhető irc-s progit , proxi beállítás szempontjából a mirc-et találtam a legjobbnak , de a pirh sem sokkal marad el és barátságosabb is.

Na, hát senki nem tud nekünk segíteni ?

larzen Creative Commons License 1999.07.02 0 0 2
Nálunk is ez a helyzet. Próbálkoztunk sok mindennel. Pl. a mircben is lehet proxy-t beállítani, de nem működik. Legalábbis nálunk nem.
Erről a webes dologról nem hallottam még, de érdekelne engem is.
Madárka Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1
Ez engem is érdekelne mert épp tegnap próbálkoztam vele és nem sikerült.
jeegynullas Creative Commons License 1999.07.02 0 0 0
Koszonom a granulaciot!
Előzmény: Zoli_fiú (-)
Zoli_fiú Creative Commons License 1999.07.02 0 0 topiknyitó
Help!

Már majdnem beIRC-zek, de tűzfal mögül sajnos nem tudok.:-((
Régebben hallottam valami olyan WEB helyről, ahonnan lehetett IRC-zni tűzfal mögül is.
Ha valaki tud nekem segíteni, nagyon megköszönném:-)))

Az első nullásozónak gratula:-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!