Keresés

Részletes keresés

Contempt Creative Commons License 2008.10.13 0 0 12

Az elmebeteg újra elszabadult

 

http://index.hu/kultur/klassz/nitsch1013/

egy tag Creative Commons License 1999.07.03 0 0 10
Álljon meg a menet! Most olvasom az interjút. Ez az ember elevenen feszitette keresztre az állatokat, és tolta ki a szemüket, csak utána ölte meg őket??????

Mert ha igen, akkor agyon kell ütni a gazembert!
Ennyit az én "Műértésemről"!!!!

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.03 0 0 9
Nitsch után semmi nem marad, csak a döbbenet. Nem teremt, hanem pusztít. Semmit nem ad, de mindent elvesz.
Lehet, hogy holnap minket belez ki?
-ant-
Karcsu Creative Commons License 1999.07.03 0 0 8
Miért is kell nyalni a seggét HN-nek? Ez nem világos! Az interjú hasonló módon visszataszító, mint HN mondvacsinált megtisztulása, megtisztítása.

Csináljon, amit akar!! Csak sajnos sokan nem értik meg, hogy az anyagba süllyedés nem ad megoldást a halál misztériumára, más vére nem mos tisztára senkit, ellenkezőleg.

A halált és életet holisztikusan szemlélve HN dögkút, pöcegödör, akasztás, gyilkosság. És finoman fogalmaztam.

Karcsú

Előzmény: pint (2)
Alfred Creative Commons License 1999.07.03 0 0 7
Nekem sem tetszik. Ha ugyan ezt én csinálom az állat kínzás, vagy beteges hajlamok kiélése. Ha ő csinálja művészet. Pedig utólag én is ki tudok találni eszmei mondani valót bármihez.
Ez az ember a küszöbre szarás tipikus példája: Ha bárki megteszi a szomszédja küszöbén, szájon vágják, ha a "művész", akkor mindig van egy maroknyi rajongó, aki a vállára veszi...
Alfred Creative Commons License 1999.07.03 0 0 6
Nekem sem tetszik. Ha ugyan ezt én csinálom az állat kínzás, vagy beteges hajlamok kiélése. Ha ő csinálja művészet. Pedig utólag én is ki tudok találni eszmei mondani valót bármihez.
Ez az ember a küszöbre szarás tipikus példája: Ha bárki megteszi a szomszédja küszöbén, szájon vágják, ha a "művész", akkor mindig van egy maroknyi rajongó, aki a vállára veszi...
cyberci Creative Commons License 1999.07.02 0 0 5
a művészet hal-álma

jut eszembe erről egy mű.kiállítás, ahol egy hasonló ledöbbentő mű.alkotás-nál az őrző-védő nyug. teremőrök beható anyagvizsgálatba kezdtek azt illetően, hogy milyen anygból készült a vér takony stb.
nekem nem tecc NitscH semmi új vagy ledöbbentő, nyers és hatás-VAD-ász,
Akinek tecc az nézze, isteNitsche, de ne jácca a durcZi sznobot ijen és ehhez HASonLÓ vélemÉNyekre.

joy Creative Commons License 1999.07.02 0 0 4
Elosvastam. És?...
Nekem akkor sem tetszik!
>>MaNcs: Talán a "világ orvosával" vagy inkább pszichiáterével ülök most szemben?

HN: Azt hiszem, igazat kell adnom magának, sőt bevallom, hízelgő is számomra, amit mond. Igen, vállalom, hogy közöm van a terapeutához, aki hozzásegíti a páciensét az önmegismeréshez. Ugyanakkor a dolog művészi vonásait is rendkívül fontosnak tartom.<<
Ez a süketelés önmagáért bszél! Nekem nem kell ilyen psycho-analitikus!

Zo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 3
Szerintem a művészetről írt már pár esztéta és egyéb tudós ember. Nem biztos, hogy mi eldönthetjük mi a művészet és mi nem az. Nekem sem tetszik, de van néhány dadaista, akik SZVSZ nem voltak művészek csak meg akarták hökkenteni a prüd nagyérdeműt, s ma mégis ódákat zengenek művészetükről. Hát valahogy így vagyok Nitsch műveivel is.
pint Creative Commons License 1999.07.02 0 0 2
Nitsch interjú a Narancsban.

Érdemes elolvasni. Nekem már nincs olyan rossz véleményem róla. Úgy tűnik, a fickónak tényleg van a fejében. Csak valahogy nekem ez nem jön be. Lehet, hogy a filmet látva (pláne élesben kipróbálva) megváltozna a véleményem.

Egérke Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1
Hát kedves Anteris szerintem nem te, hanem Nubain írta meg az elfogadhatót.
Miért kéne neki olyat csinálni ami mindenkinek, illetve sokaknak tetszik? Miért kurvuljon el? És mint látod van olyan akinek ez is tetszik. Ettől neked miért lesz rossz? Miért nevezed betegnek?

Olvastam róla, nagyjából ismerem, de nekem eszem ágában sincs megnézni a "műveit". Ja és ezt bárki megteheti azelőtt mielőtt egy kiállításra elmegy. :o)

Nubain Creative Commons License 1999.07.02 0 0 0
Mi az, hogy a muveszet nem lehet oncelu?
Buzditson a kereszteny erkolcsokre, netan serkentse a termelomunkat, mint a szep regi vilagokban?
A muvesz legyen onzo dog. Alkosson, amit akar, a legjobb tudasa szerint, vallalja onmagat, es tegyen a masok velemenyere.
Es dogoljon ehen, ha nem talal eleg delikvenst, aki szimpatizal a (nem mindenfele hulye elvarasoknak megfelelni akaro) muveivel, es a keresetet biztositja.

Nub, a sznob

Előzmény: Törőlt_nick (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.02 0 0 topiknyitó
Nitsch beteg.
Utálja az egész világot amely nem fogadja be őt és a vérkultuszon alapuló döbbenetes előadásait és műveit. A sznobok odavannak az elragadtatástól és köpdösnek meg antiszemitáznak ha valaki megkérdőjelezi az efféle "alkotások" létjogosultságát.
Hol van ebben az a keserves és fáradtságos munka amely mindig is garanciát jelentett a művészi értékre? A művészet nem lehet öncélú, a költő ne önmagának írjon verset s a festő sem cselekedjék másként.
Nitsch egy disznó, mert ahelyett, hogy kiemelt volna a keresztre feszített tehén beleivel együtt a mocsokba tajasztott.
Most még fel tudunk kellni onnan de legközelebb?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!