Keresés

Részletes keresés

weirdo Creative Commons License 1999.07.03 0 0 6
Nekem is tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.01 0 0 5
Azt hiszem és úgy látom, hogy csak Te szereted egyedül... Mondjuk, nem csoda, nem ez életem filmélménye.
Előzmény: frej (-)
Zserd Creative Commons License 1999.07.01 0 0 4
Én nem szeretem a német 007-est, mégis azt hiszem a technikai minőségével (kép, hang) és a parádés kaszkadőrmunkával azért bőven belefér a "nézhető" kategóriába. A film -kis hibáktól eltekintve- magán hordozza a német precizitás minden értékét, csak sajnos, ami miatt én nem nézem, hiányzik belőle a "lélek". De a korrektség megkívánja, hogy a Cinema értékelését követve azért egy erős 50%-ot kapjon. Tehát középmezőny...Szerintem kis erőfeszítéssel lehetne sokkal jobb is.
Tamás Creative Commons License 1999.07.01 0 0 3
Várjál, a Knight Rider még OK, mert patinás, de nézd meg a Team Knight Rider-t egyszer az elejétől a végéig, aztán felülvizsgálod az eredeti KR-ről alkotott véleményedet, az fix...

A Bohóc...? Nevetséges. Márminthogy pejoratív értelemben mondom...

Előzmény: Degeczi (2)
Degeczi Creative Commons License 1999.06.30 0 0 2
De nem am! Az viszont tenyleg erdekelne mit erdemes nezni egy ilyen hmmm ... akarmin. Detto Knight Rider szinvonal, de azon legalabb vegig fetrengeni lehet.
Előzmény: Arghonaut 2 (0)
Seamus Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1
Lehet h csak te szereted egyedül? A nullázáshoz is több, mint 4 óra kellett:-)
Arghonaut 2 Creative Commons License 1999.06.30 0 0 0
NEM szeretjük! (Lásd még: 0-ás.) ;)))
frej Creative Commons License 1999.06.30 0 0 topiknyitó
A sorozatokat nézve kitűnik egy a többi közül. Ez pedig a Bohóc (RTL Klub, szerda 19.50). Persze most épp Esmeralda van helyette, de lesz újra.
Ez az a német, relatíve nagy költsévetésű film, amit még meg is nézek. Nektek mi a véleményetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!