Még annyit, hogy nekem azzal sem volt gondom itt, ha valaki szállást hirdetett. Viszont azon kiakadtam, ha valaki úgy írt a saját szállásáról, mintha vendég lett volna ott és nagyon tetszett volna neki. Na az a pofátlanság teteje.
Szívesen, örülök ha tudtátok használni az infót. Autóval már kb. 10 éve sem tudtam végigmenni rajta (pedig Land Cruiserrel mentem arra, egy darabig döntögettem vele az útból kinőtt facsemetéket, aztán meguntam és megfordultam)
Hát mi itt európában nem vagyunk nagyon vállalkozás barátok. A világ nagy részén teljesen természetes lenne, hogyha valaki csinál valamit, akkor pénzt próbál belőle szerezni. Soha nem lehet előre tudni, mi jön ki belőle, sokszor pont a leghülyébb gagyi dolgokból lesz nagy pénz (pl. koktél napernyő).
Nálunk meg különösen utálják, ha valaki pénzt csinál valamiből, egy amerikai meg bíztatna, hogy csak csináld.
Úgyhogy én is azt mondom, hogy hajrá, még akkor is, ha valami nekem nem tetszik (nincs tömegízlésem, így nem hozzám kell alkalmazkodni)
Anno ugyanúgy voltam vele én is. Megnéztem unalmas volt és úgy döntöttem, hogy többet nem nézem. Node, hogy most már még pénzt is kér érte az már nem fér bele nekem az etikus topikhasználatba. Szóval javaslom cobranco kollégának, hogy ne szemetelje tele a topikot kereskedelmi jellegű linkekkel.
Ha már vonalban vagy, utólag is köszi a infót Korculán, a Racisce-Babina útról. Így 3 év távlatából nyilván már nem naprakész, de bevállaltuk, kalandos volt, lehet azóta már nem járható.
Akit zavar, az majd nem nézi. Amúgy tök jó infok vannak benne, a tavalyi Mali Losinjon történő nyaralásunkhoz is többször megnéztem az ottani cangás videoját.
Így van, ez egy nyílt fórum, tehát mindenki megírhatja, hogy mi tetszik neki, de azt is, hogy mi nem tetszik neki!
A videó egyébként nem elérhető, nem tudom, hogy mi van benne, ha tényleg Utazás Horvátországba, akkor OK, de ha Utazás Horvátországban, akkor a topik címe alapján szigorúan véve offtopik.
Egyébként nekem se tetszik, de elfér itt, mint ahogy elfér az is, hogy ha valakinek nem tetszik...
Kedves Clint Fastfood, te meg tiltsd le Cobranco hozzászólásait és akkor nem fogod látni a linkjeit.
Az adott link jelenleg mindenki számára nézhető, a többi szabadon választott. Ha nem élsz vele, ne foglalkozz vele.
Egyébként meg, hol van az az "összes topik" ? Mert, hogy én csak kettőre emlékszem! Mindkettő témája Horvátország, tehát nem OFF! Az meg, hogy számodra érdektelen, nem biztos mások számára is az!
a sorozat további epizódjai csak a youtube csatorna-tagság számára elérhetőek!
Na, ezeket sem fogom látni :-(
Tele spammeled az összes topikot a videóid reklámjával, az lenne a legjobb, ha ezeket is csak a feliratkozók láthatnák és megkímélnéd a szélesebb közönséget a számukra elérhetetlen, ráadásul tök érdektelen linkjeidtől!
Horvátország, a Balaton után a magyarok legkedveltebb utazási célpontja. Ezen belül is a Dalmát-szigetvilág, mind a természeti látnivalók, mind a épített infrastruktúra tekintetében kiemelkedő. Ezúttal Peljesac és Korcula volt napirenden. A túráról készült rögtönzött videó sorozat ezúttal némiképp rendhagyó, de a szokásos elemeket, sport, roadmovie, gasztroblokk, szálláskeresés, stb., nem nélkülözi, sőt a megújult műszaki technika miatt, a képi világban is jelentős előrelépés tapasztalható. Aki szereti a balkáni tájakat, türkizkék Adriát, hamisíthatatlan balkáni feelinggel, itt a helye..
Mindketten balatoszéplaki nyaralótulajdonosok vagyunk (nem vagyok hajlandó multidőben fogalmazni) sokszor összefutottunk, beszélgettünk. Utoljára az ősszel beszéltünk telefonon, jókat röhögcséltünk. Amint kinyit, iszok egy sört emlékedre az egyik gyakori spontán találkozóhelyünkön a Parti Grill Büfében Zsuzsikánál.