Keresés

Részletes keresés

Anikó Keserű Creative Commons License 2019.05.01 0 0 74
pumpkinr Creative Commons License 2019.02.25 0 0 73

SKP scalp genesis és csak innen rendelek :) https://pbsdepo.hu/

kár77 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 72
Sunsilk, a lila színűt
H_G Creative Commons License 2004.07.20 0 0 71
Betadine.
EyeScream Creative Commons License 2004.07.19 0 0 70
Me reggel kifogyott a Vichy Dercos samponom.
Előzmény: Zoli_fiú (69)
Zoli_fiú Creative Commons License 2004.06.28 0 0 69

Sziasztok!

Már senki sem mos hajat? :)))

Rettenet Creative Commons License 1999.07.05 0 0 68
Nekem mind1
úgyis olyan mint a mosogatórongy
Wágner úr Creative Commons License 1999.07.05 0 0 67
Abba' a svéd, vagy lapp vagy micsoda epószba', Kell-e vele, vagy Kalamala vagy ilyesmi, melyik van? Tudom, hogy azzal még Söröt is lehet kívánni...
texaner Creative Commons License 1999.07.05 0 0 66
Az igazi, hogy tényleg egészséges és selymes legyen a haj:
Esővíz (mert lágy), háziszappan (mert lebomlik), és enyhén ecetes hideg öblitő víz (hogy semlegesítse a háziszappan lugos kémhatását).

Mivel a fentieket, talán az ecet kivételével, meglehetősen nehéz beszerezni, marad a jó öreg WU-2!

zsuzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 65
valami fotomodell nyilatkozta, hogy olivaolajjal pakolgattja idonkent a haját.Az a titka a szep hajnak.
Azota néha fejemre dütök egy decit. Kicsi bazsalikommal még pizzásabb érzetem lenne töle de igy is szep.
Raddi Creative Commons License 1999.07.04 0 0 64
A Fructis-szal tényleg lehet valami ciki: Nézzétek meg ezt : http://www.smartgirl.com/pages/bodycare/hair.html
Lányok-nők irnak különböző általuk kipróbált samponról, nagy részük nálunk is kapható.
Ketten írnak a Fructisról, azt állitják egy nagy átverés az egész, gyakorlatilag tönkrevágja a hajad.

Xenike Creative Commons License 1999.07.01 0 0 63
Yv!
A Fructis sampontól, balzsamtól minősíthetetlenül ocsmány lett a hajam, már bocsánat mindenkitől, aki ezt favorizálja. Tudom, hogy hajak és samponok különböznek, ezért lehet, hogy nekem ez baromira nem jött be.
Azért köszönöm!

Zsó!
Én nem festetem a hajam, viszont hosszú, derékig ér. Ezért nem mindegy, hogy mivel mosigatom, meg kenegetem.
Viszont mindenféle pakolással szoktam kényeztetni, azok nagyon jók rá, és természetes anyagokat tartalmaznak, nem kémiai összetevőkből vannak kikutyulva. Ezért ezeket favorizálom. Bár macerás egy kicsit, de megéri.
No meg a fésű sem mindegy, az is sokat ronthat, vagy javíthat a haj állapotán.
Például nem szabad más fésüjét használni, vagy valakivel közösen birtokolni.
Hogy milyen gyakran kell hajat mosni!
Én az öntisztulást nem szeretném megvárni, úgyhogy igyekszem akkor megmosni, amikor úgy gondolom, hogy itt az idő. Kb. 2x, 3x hetente.
Hogy szabad levegőn jó-e ha szárad a hajam? Nyáron ez még OK is, főleg, ha nem sietek sehová, de télen ez majdnem kivitelezhetetlen.

Rigoletta Creative Commons License 1999.07.01 0 0 62
Hát persze Rémusz bácsi! Az ember azt domboríccsa ami szép rajta.
Előzmény: Rémusz bácsi (16)
Yv Creative Commons License 1999.07.01 0 0 61
Xenike: nekem a Fructis balzsam hosszú/félhosszú hajra nagyon bejött. Az eddigi balzsamok nem sokat wáltoztattak a fésülhetőségen, de mostanában könnyen bírok wele:)
Előzmény: Xenike (10)
juci Creative Commons License 1999.07.01 0 0 60
Azér ez eléggé specifikus megoldás, nem?
Előzmény: Balmaz (54)
nagya Creative Commons License 1999.06.30 0 0 59
Rémusz bácsinak !
A sőt az aztat jelenti, hogy nekem egyébként elég hájas természetű hajam van, de ebben az időszakban aztatot kérdezték mindég, hogy micsinálok, hogy most ilyen lyó, hogy olyan nem ojan zsíros. Én meg vagy igazat válaszoltam, vagy nem, attól függően, hogy milyen viszonyban voltunk az illetővel.
Egyébként volt egy időszak (vagyishogy több), amikor nem volt ilyen gondom, lásd ezt.
Zsó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 58
Nem hiszem, hogy elhullana! Legalábbis nem a sok hajmosástól.
Igaz,én csak kétszer, max. 3x mosom egy héten.
Az a lényeg, hogy ilyenkor gyengébb sampont használj, létezik kifejezetten gyakori mosáshoz sampon. Ráadásul nyáron biztosan üdít is!

Zsóka

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.30 0 0 57
Fekete fej Sauma. Azaz Schwarckopf, vagy mi a fene, meg egy keves mezbalzsam. A wash&go volt eddigi legnagyobb mellefogasom.
Ha mar itt tartunk: szerintetek hany hajmosas egeszseges egy heten? Szerintetek igaz, hogy ha tul sokat mosod, elhullik?

tündérlala Creative Commons License 1999.06.30 0 0 56
A Fructis rulez.
Ad egy olyan tisztább, biztonságosabb, szárazabb érzést...
Shongohan Creative Commons License 1999.06.30 0 0 55
WU2
Balmaz Creative Commons License 1999.06.30 0 0 54
Ha mar nagyon viszket leduratom 3 milisre, es szappannal megtakaritom. Az kinyirja a korpat is.
BlackAngel Creative Commons License 1999.06.30 0 0 53
Fructis. Illat tuti, eredmény szuper. Ára, sajnos, húzós.
Zsó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 52
Én most tértem át az Elseve-re, előtte Poly Kur-t használtam. Az is nagyon jó volt, csak meguntam több év után.
Most festem egy ideje a hajam és a piros flakonos L'Oreal -tól(elvileg) nem fakul ki a festék. Isteni illata van és hamar megszerettem.

Viszont mindkét márkának van tégelyben kapható hajápolója. Néha, mikor már nem tudok mit kezdeni a hajammal, akkor használom: hajmosás után belemaszírozom a hajamba-csak finoman-, teszek rá egy nejlont, úgy hatékonyabb, és egy törölközőt. Kb. 20-30 percig is rajta hagyom. Aztán öblítés és kész.

És fontos: ha egy mód van rá, hagyd levegőn megszáradni a hajad!

De ezek a tégelyes cuccok biztos használnának a nehezen fésülhető hajadnak!

Remélem, tudtam segíteni!

Zsóka

Előzmény: Xenike (43)
Opi Creative Commons License 1999.06.30 0 0 51
Swiss Formula Hair Thickening Shampoo.
(Remélem jól írtam. :) )
Madarka Creative Commons License 1999.06.30 0 0 50
Mi az hogy sampon?
gabek Creative Commons License 1999.06.30 0 0 49
WU 2
Vah úr Creative Commons License 1999.06.30 0 0 48
Vaúúúúú!!

Vhr

Előzmény: juci (47)
juci Creative Commons License 1999.06.30 0 0 47
És nem mondtad még a gazdinak, hogy kutyasampont használjon? :)

Előzmény: Vah úr (46)
Vah úr Creative Commons License 1999.06.30 0 0 46
Szia samponozók,

aki már látott, tudja, hogy nem vagyok hajban túl erős, mondhatni fehérhollósan ritka. Ezt még tetézem némi bőrproblémával, így kizárólag egy Selsun nevezetű, szelénium-szulfidos trutymót használok.
A szuperillatos, turbómarhajólfényliktőleahajam-samponok elvesztették a miértjüket.

jó habzást

Vhr

Rémusz bácsi Creative Commons License 1999.06.30 0 0 45
Mi az, hogy senkinek nem tűnt fel, sőt?? Például senkinek nem tűnt fel, sőt kifejezetten nem vették észre?
Előzmény: nagya (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!