Keresés

Részletes keresés

ATTI Creative Commons License 1999.07.02 0 0 2
Képzeljétek, hogy jártam! :-)

Hello!

Van nékem egy Abit BX6 rev2.0 alaplapom SKYHAWK táppal. OLd Man szerint ezek nem birjak egymast. És tényleg! Bár nekem 4 hónapig nem volt vele gondom, max annyi, hogy a FIFA99-ben megbolondult a játékosom... amúgy minden rendeben volt eddig. Szal, pár napja lefagyott a gép, és utána tök fekete a képernyő, és nemtudtam mit csinálni. Asszittem a biosz szált el, de kivettem a ramokat és sipolt, hogy benne ram. Szóval nem a biosz. Akkor kicseréltem a tápot egy másikra , ami szintén SKYHAWK ,de ez már volt szervizben, van rajta matrica is. Mind1. Most megy. Tényleg nem birják egymást ezek ketten... vigyázzatok!
Érdekes, hogy most egy haveromnak is elszállt ugyanigy a gépe, igaz neki BH6-ja van SKYHAWK táppal. De neki meg se mukkan. Midtownozott a neten és lefagyott. Onnan se kép, se hang. Neki valszeg télleg a biosz... hümm...

Ja és nekem Viper 330-am van a BX6 2.0-val... Müxik.

csá

Corvus Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1
Nekem volt Viper330 es Monster1 egyutt a gepemben es minden proglema nelkul ment. Sot, a szomszedomnak meg most is ez a ket kartyaja van, es minden ok.
De szerintem szomoru is lenne, ha ket Diamond kartya nem ertene meg egymast...

Corvus

Előzmény: bigfoot (0)
bigfoot Creative Commons License 1999.06.29 0 0 0
Hardveres tapasztalataim, ami eszembe jut most: ne vegyel Abit BH6-os alaplapba Woodoo Bansheet mert nem muxik, vagyis muxik a gep (elindul 10-bol 3 szor). Nem mukodik egyutt a Viper330-as illetve a Viper550-es Monster I-el! Regebbi BX-es Gigabyte alaplap(ok) nem mennek S3 Virge-el (max 16-, 256 szin). Egyenlore ennyi. Ha valkinek mas a velemenye, vagy megoldast tud a problemakra akkor azt irja le ide!

Software: egy nagyon jo kis progi volt a mostani Pics CD-jen(szandekosan lett elirva) amivel a haverom AMD K6 3D Now CPU-val felszerelt gepen sebesseg ugyileg jelentosen dobott (final reality tesztel neztuk meg a kulonbseget). Sajna az en kozel maximumon uzemelo Celeronos rendszeremen nem dobott sokat, de azert itt is volt gyorsulas. Ha valakit erdekel a progi neve akkor megkeresem es leirom a web cimet.

Akkor most Ti jottok!

bigfoot Creative Commons License 1999.06.29 0 0 topiknyitó
Ezt a topicot azert nyitom, hogy megosszam veletek hardveres tapasztalataimat es remelem ezzel arra osztonzok masokat, hogy ok is osszak meg velunk az oveket.
A topic masik fele a rendszer sebesseget (legyen ez CPU, videokkartya) novelo ill. a rendszer karbantartasat segito progikrol szol.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!