Kedves Csoma!
Először is: még nem mentem el.
Másodszor: a moderátorhoz szóltam, aki nyilván nem szorul a te védelmedre.
Harmadszor: a szöveget odaát valóban újra fogalmaztam, mert nem mentettem el az ittenit (megtette azt helyettem többek között a kedvencem és a moderátorok is halhatatlanná mentették) de a LÉNYEG (nem tudom, megértetted-e) ugyanaz.
Ja és a fapina is.
Negyedszer: ezt még ugyan én, a Nyikita nick szülőatyja írom, de a jelszóvel a nicket is közkinccsé tettem.
Használd egészséggel.
T. Nyikita Szergejevics!
Az on kedveert megneztem az internettos topicnyitojat es szeretnem felhivni figyelmet (bar on tudja a legjobban), hogy az innen kimoderalt es az ott megjelent hozzaszolasa kozel sem azonos. Ha itt is azzal a hozzaszolassal kezdodne a topic, biztos, hogy nem toroltuk volna.
(Ezt a moderátort, most, hogy 1 kategóriába kerültünk, kezdem mexeretni. Mellesleg: az inkriominált szöveget — épp az kifogásolt szó miatt — én is kivágtam volna.)
Kedves moderátor, gondolom ekem jogom van idézni téged: a "fapina" sértő.
OK. De jogom van akár mást idézni, akár más szövegét megáltoztatva idézni. Tudniillik nem értek egyet Nyitával, de azzal még kevésbé, hogy ne mondhassa el véleményét.
Egyszer már vissza tettem. Kivetted. Most következik az én szövegem, amit Nyikita ihletet. Fapina nélkül:
zsengébbek kedvéért: Justitia a bekötött szemű istennő, aki mérleget tart a kezében (szobra a Legfelsőbb Bíróság halljában
megtekinthető) és ő jelképezné az elfogulatlan igazságszolgáltatást.
Ha.
Ha nem rúgnák seggbe rendszeresen úgy, ahogy pártállami időkben sem merték.
Épp kezdem elfelejteni a Kunos-ügyet, amiben ugye egy jól felkészült első fokú bíró hoz egy felmentő ítéletet, majd Horn
Gyusszancs belátogat a Legfelsőbbre. Az ítélet változik: két év letöltendő. Közt. Elnök kegyelmez, a tábori fapad igmin nem
ellenjegyez.
Aztán itt van ez a Stadler. Szintén a választások előtt (ez talán nem direkt beavatkozás, inkább az alsószerű csinovnyik
csacsenolásigénylő lihegése) 9 év, majd hatályon kívül helyezés.
De hogy a sortűz ügyekben minden kezdődjön elölről - na neeeeeeeeeeee.
Antall idején előkerülnek az ügyek.
Gyuszkó regnálása alatt jogerős felmentések születnek,
majd polgárékban újból éled a bosszúvágy.
Trottyos vénemberek kerülnek a vádlottak padjára, de nem a főkolomposok.
Náluk jóval nagyobb gazemberek vigyorogva élnek a kiemelt nyugdíjukból, vagy éppen adóhivatalt vezetnek, képviselői vagy
éppen miniszteri székekben üldögélnek.
Ezaz!
A példának statuálódnia kell!!!!!
Fogtok ti mégegyszer népfelkelésleverni???????????
"becsületsértés (180 §): az előzőeken túl a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben a becsület csorbítására alkalmas
kifejezést használ, vagy egyéb ilyen jellegű cselekményt követ el "
Úgy gondoltam, hogy a "fapina" titulus túllép a fenti paragrafus szabta korlátokon. Az összes többi része maradhatott volna, de csak teljes hozzászólást tudunk törölni.
az iNteRNeTTóra átvitt cím azonos, időközben azonban Te is "moderáltad" magad, mert - emlékezetem szerint, ami megcsalhat persze - a szöveg némileg enyhült és jócskán módosult...
El lehet képzelni, milyen volt eredetileg! (Némi információ: utalások voltak - eme stílusban - a sortűzperekre, a perfelújítások jogszerűtlenségére, "természetesen" a mai kormánnyal összefüggésbe helyezve.)Nem nagyon vevők rá odaát se, ahogy elnézem...
Valaki megtenné, hogy összefoglalja, miről is van itt nagyba szó? Mi volt ez a moderálás? Ki mit csinált? És miről szól ez a topic? Persze, lehet, hogy csak én vagyok szokás szerint tájékozatlan...
Arról van szó, hogy a topicnyitómat ügyesen lemoderálták. Az Internettón még olvasható, ugyanezzel a címmel.
Egy évig olvastam az internettót, majd az indexet. Egy évig kibírtam, hogy nem szólok bele. Sejtettem, hogy előbb-utóbb le leszek moderálva, de azt nem hogy ilyen hamar.
Érzékeny ember vagyok, egy mozgássérült, aki főleg itthon üldögél és sokat lóg a hálón.
Mostantól inkább másfelé, mint itt.
Viszlát.
Kurir... Meg oszlop, meg a Justitia feneke, amit megrúgtak, meg Princz, aki nem talál bele, mert szétharapták...
Magyarázatot követelünk, mert Princznek állítólag gyereke van, és csak nem nyilatkozik ilyet magáról, bármekkora is odaát a tolerancia, meg a demokrácia...
Helló, Mindenki,
már bocsánat, de kutya legyek, ha értem, miről beszéltek. Ha nem rejtjeles üzenet váltásokról van szó, és a legújabb atomtitokról sem, összefoglalná valaki számomra, hogy miről beszélgettek ezen a topicon?
Köszönöm szépen.
Üdv.
magician