Igen "patinás" topik a maga 317 hozzászólásával, 99 júniusa óta ennyit sikerült alkotni? vagány csávók vagytok ti itt az Indexen. Ti nem is utáljátok Kozsót igazán.
Sztem jobb ha már az elején tudtára adom mindnekinek, hogy én nagy Kozso rajongó vok, és olvasva a forumot szeretnék pár dolgot "mondani" az ide iroknak. Kezdem azzal hogy mi jogon mondjátok Kozsora egyátalán hgy buzi? Tulajdonképpen az egyetlen kérdés amit fel lehet tenni az az, hogy milyen alapon utáljátok Kozsot? Azért mert 100szor több emberi érzés van benne, mint bennetek? Vagy azért amit letett az asztalra tizen vhány év alatt...?Nem értem az ilyen embereket...és én azon az állásponton vagyok, hogy ha vki nem bir vkit, vagy vkinek a zenéjét nem kell gyülölni és összehordani rola mindenféle hülyeséget... sztem ezen el kéne gondolkodni mindenkinek aki ebbe a fórumba irt vagy ir. By:Kozsofancsaj
Az Index patinás "Kozsó haters unite" topikja nem véletlenül jött létre a kilencvenes évek végén. Kozsó, született Kocsor Zsolt, a gagyitechnó hazai hullámát még id?ben meglovagolva olyan emlékezetesen nyálas lakosságidancefloor-csapatokkal futott be, mint az Alvajárók vagy a papíron máig létez? Ámokfutók. Producerként leginkább kérészélet? fiú-, lány- és koedukált együttesek összetákolásával foglalkozott, amik egy része brutálisan egyszer? marketingfogásként a szponzoráló divatárucég nevét viselte (lásd Taboo és Bizö Boys). Sokaknak akkor vált végképp irritálóvá a különös kegyetlenséggel elkövetett m?májerség alapesetét kimerít? Kozsó, amikor a védjegyévé vált, szemébe lógó hajtincsét árverésre bocsátotta, a bevételt árva gyerekek javára felajánlva. Ha Ön szerint tényleg kiéhezett mókusok elé kellene vetni a fiúcsapatok hazai burjánzásáért leginkább felel?s embert, klikkeljen a mínuszba alaposan, amennyiben mégis úgy gondolja, hogy Kozsóban valódi és tisztán cseng? szeretet munkál, akkor bökjön a pillangó felé.
Ez az All for Love nevű formáció, amit Kozsó összetákolt tényleg katasztrófa, már az együttes nevétől is ökölbe szorul az ember hátán a szőr.
A szöveg és a zene nem érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele, na de a csoportosulás férfi tagjának, ennek a Lovely gyereknek a fején sikerült összehozni a világ legusztustalanabb frizuráját. Nem hittem volna, hogy ilyen dologok fel tudnak izgatni, de amikor hátulról mutatták, komolyan mondom a rosszullét kerülgetett! (Aki még nem látta, ki ne hagyja!)
Aki az RTL Klub Üstökösök című műsorát egy neveccségesen szánalomra méltó próbálkozásnak tartja, az bizony nagyon nagyot téved. Persze, az egész úgy ciki, ahogy van, az ötlet messziről szaglik - az eredmény azonban többet érdemel egy lesajnáló sercintésnél.
Mert, kérem szépen, itten most meg van mutatva nekünk, hogy miből - és legfőképpen: hogyan - lesz kis hazánkban a Könnyűzenei Sztár. Ennek az egyedi létformának - mint annyi minden másnak - valami egészen pervertált formája létezik e lángoktól ölelt kis országban, és most végre az is kiderül, miért jutottunk ide.
Egy nevet mondok (írok): Kozsó.
Ő az a zselézett hajú, hosszú tincses fiatalember, aki abból él, hogy többéves lemaradással honosít meg külföldön is alávalónak tartott popzenei projekteket. Kis magyar New Kids on the Blockok, zsenge Spice Girls-utánzatok, vérszegény Take that-klónok vánszorogtak ki az ő istállójából egyenesen bele az áporodott levegőjű magyar popéletbe. Kozsó egy úgynevezett sztárcsináló, és ezen nem segít semmi. Az sem tudja őt jobb belátásra bírni, hogy az általa menedzselt plébekkhuszárok két-három hónap alatt eltűnnek a süllyesztőben, és mennek vissza bonyolítónak egy felszámolásra váró fantomcéghez . Kozsó - akárcsak Zámbó Imre - örök, ezzel jó lesz megbarátkozni (jó nem lesz, de muszáj).
Nem meglepő tehát, hogy az RTL Klub ügyeletes kreatív emberei vele, és csak vele tudtak elképzelni egy ilyen sztárcsinálós riöliti sót. Melyben megmutatják a plebsnek (nekünk) hogyan zajlik ez a hacacáré, melyet a zselézett hajú minden adandó alkalommal, párásodó szemmel és meg-megbicsakló hangon a művészet csimborasszójának nevez. És akkor ezt a viva mínuszon szocializálódott egyedek jelentős hányada szépen benyalja, és egy emberként rohan megvásárolni az arcpirító kiadványokat.
Ez a valóságsó nagyon jól sikerült. Meghirdettek egy szereplőválogatást, órákon keresztül filmezték a szerencsétlen delikvenseket, akiket annyira elvakított a népszerűség, a sztárság lehetősége, hogy gátlásaikat félredobva alázták magukat szénné nagy nyilvánosság előtt. Néztem az adásokat, és a szívem szakadt meg a temérdek szerencsétlen láttán. Ők tényleg elhitték, hogy unalmas és szürke vegetálásukra az egyetlen gyógyírt ez a kiugrási lehetőség jelenti. Ezt abból gondolom (a szürkét, meg a lehetőséget), hogy a szükségszerű rostákat követően a kiesettek rendre összeomlottak, emberi méltóságot (már ami a folyamatos kutyázás után megmaradt) sutba dobva nyüszítettek, zokogtak, cirkuszoltak, mintha ez lenne a világ vége, és lehet, hogy nekik tényleg az.
A válogatás aztán szépen véget ért, megszületett az eredmény, és a történet innentől kezd igazán érdekessé válni. Egyrészt azért, mert a négy kiválasztott sztárpalánta nem feltétlenül erősíti meg Darwin természetes szelekcióra vonatkozó tanításait, ugyanolyan húszfilléres produkciót nyújtottak, mint mindenki más.
M ásrészt azért, mert az RTL Klub jóvoltából lépésről lépésre nyomon követhető, hogy a zselézett hajú fiatalember tulajdonképpen mivel keresi kenyerét. Hogyan csinál szellemi kihívásokkal (azt hiszem, ez a politikailag korrekt megnevezés) küszködő cukipofákból eladható popzenei terméket két nap alatt. Amit mindig sejtettünk a sóbiznisszel és Kozsó hitvallásával kapcsolatban, az most a maga pőreségében mutatkozik meg: a patikamérlegen kiporciózott imidzs ("ilyen fiatalos, dinamikus, hippis fazont találtam ki a srácoknak, mert ez illik igazán az ő nagy, szerető szívükhöz" - jelölte ki a csapásirányt a mester), a két perc alatt összetákolt számok, a nyákos-sikamlós péerszövegek sulykolása. És innentől fogva már csak az a kérdés, lesz-e Kozsónak annyi bőr az ábrázatján, hogy egyszer, egyetlenegyszer végre ország-világ előtt bevállalja azt, amit úgyis mindenki tud róla. Lesz-e elég vér a pucájában, hogy a rajongói szemébe mondja: gyerekek, azért rontom itt a levegőt, mert nagyon jól fizet. Mer' akármit csinálok, megveszitek.
Akkor talán még becsülni is lehetne.
-Sy-
CSÁ FIATALOK!
ISZONYATOS HÍREM VAN! Tudtátok, hogy "mindenki" nagy kedvence buzi!!!! Megbízható forrásból - a kiadójának (W.M. marketing igazgató) a főnőkétól tudtam meg! Ugyanis együtt nyomulnak a gyerekek! Hát ha valami gusztustalan, hát ez az! Mit énekel ez a homokgyár itt a szerelemről??? Maradna csendben és visszavolnulna az igénytelen dalaival együtt!!!
maffia
"Amúgy kiábrándító, hogy senki sem vette észre a temetési hemzsegésben rejlő izgalmas marketinglehetőségeket - kivéve Kozsót. Ő aznapra kiszabadult a Bravóból, és ott integetett a fotósoknak a menetben, mint Fock Jenő május 1-jén, - ezúttal jó érzékkel otthonhagyva kísérőit, a két alsóneműs angyalföldi démont, :)))))) Sandrát és Susie-t. Vele szemben szinte halljuk a zenészbarátokat lelki füleinkkel, ha kicsit koncentrálunk: "És hol a f*mba lehet ott parkolni?!"
mondtam csak a koleszos fiuk halgattak, en csak hallottam, nem hallgattam, na:)
pudvas csavo:))))))))))))))))
dunakepeket!!!
nemsoka megyek en is eccakai fotozasra a dunapartra, majd nyomok fel kepeket:)
Belegondoluk hogy jön ehez unitedes primitiv niemand kis porbafingo fasz ? Bazmeg aki ilyen nulla szinvonltalan fost tud csak csinálni az huzza meg magát, és ne ugasson. Hol a kurva annyába van a Hófer jaguár a Dow by the water-hez képest.... És még finom voltam. Next time I'll see you . You better run :)
szegenyke, el se hiszed, total megertelek, noverem augusztusban megy ferjhez, de a talalkozasainkat leredukaltam kethetente egyre, hihetetlen, nem bir masrol beszelni, ha ez ilyen akkor en soha, nem akarok ilyen elviselhetetlen lenni soha. vókmenezzél, megnyugtat. vagy szivj el egy izét:)
na, akkor intavénásan!!!
én itt a mellettem ülő seggfej kolléganőmre vagyok kiakadva, olyan buta, mint a sár, vazz, ilyen házasság előtt álló parasztpicsa, és kb. féloórája beszél, de az az idegesítő csiripelő hangon, bazz, komolyan, és a haverom vette fel, hát hogy lkehet iylen hülye?
Na, ő biztos nem értette volna a tegnapi műsort :-))