Ok. Én nem vagyok egy jó játékos, de miért van az, hogy lezárom a házamat, kiütöm egy katonáját, pakolok ki, majd ő visszajön 6-ra, végig duplákat dobál és nyer? Pedig nem állt mindene 1-en, meg 2-en.
Töröld le a progit és próbálj új néven bejelentkezni hátha.
Én akkor szoktam idegrohamot kapni, amikor olyanokat dobál, mintha nem is dobna, hanem kirakosgatná a kockákat szíve szerint.
Hat igen. Erre mondtam en egyszer, hogy Backgammon az a jatek, ahol a gyoztes mindig azt hiszi, hogy jol jatszott, a vesztes meg mindig azt hiszi hogy peche volt. Elkerulhetetlen. Valamikor megvettem az MVP Backgammon cimu jatekot, es nehany parti utan meg voltam gyozodve, hogy a program csal. Rohantam a komputerhez, internet, web-site (hogy panaszkodjak), es a legelso cikkek kozul a web-site-on a szemembe otlik egy "Csal-e MVP Backgammon?" cimu cikk. Elolvasom, ahol le van irva, hogy sokan vadoltak es vadoljak a programmot hogy csal, pedig nem. Es le van irva szep tudomanyosan, hogy ez miert nem igy van. Elgondolkoztam. Ha ez ennyire egy nepszeru vad, akkor valoszinuleg a company, meg ha az elejen csalt is a program, csak kiiktatta a csalast. Es tovabb figyeltem a programmot, es tenyleg nem csal, de az erzes annyira termeszetes, annyira reflex-szeru, annyira a backgammon termeszetebol fakad.
Gabor
Ui:Megprobaltam megint regisztralni a regi nevvel, password-el, nem is valaszoltak (Netgammon)
Nem fogod elhinni, de Rsuni néven vagyok, esetleg Suni, ha otthonról nyomom. Szerintem eltünni nem tud a delikvens, mert
1. vagy bukja a partit,
2. vagy onnan folytatjátok, ahol abbamaradt szerintem.
Én akkor szoktam idegrohamot kapni, amikor olyanokat dobál, mintha nem is dobna, hanem kirakosgatná a kockákat szíve szerint.
Azért néha én is szoktam csókolgatni a monitoromat.
De akkor elveszted az eredmenyeidet, statisztikakat. Jo, nem OLYAN fontos, de engem ez zavart.
Az szinten zavart, hogy tobbszor tortent az meg, hogy ket lepesre a gyozelemtol, az ellenfel egyszeruen eltunt. Ez egy aljas trukk, igy vedik a helyezesuket.
De vannak jo jatekosok. Milyen neven vagy ott, lehet hogy visszalatogatok en is.