A Duke Nukem 3D-t probaltam soros kabelen keresztul jatszani. (SETUP-ban a Serial Game) Miutan megtalaltak egymast a gepek, a
kovetkezo hibat kaptam: "No such file or directory"
A FAQ szerint ehhez a Controllert "Keyboard Only"-ra kell allitanom.
Megtettem - a hiba maradt. Miert? Es hogy lehet megoldani?
Ki tudná elküldeni nekem a DUKE Build nevű progit (a duke-cd-n van). Tudjátok a pályaszerkesztő.
küldök cserébe egy Platoont-persze ha visszakapom a cd-t :)
JKJK: a Platoon télleg nagyon COOL, a duke-nál sokkal jobb. Ki ismeri a NAM nevű játékot? kb 1-2 éve jelent meg, és a platoon olyasmi, csak sokkal jobb.
NYASI: én nem tudom-de remélem jkjk igen- de elküldhetem neked a platoont. Eredeti DUKE kell hozzá! . OK?
Játszottatok már a PLatoonnal? Duke enguinere épült ingyenes játék, amelyben egy Vietnamban harcolo katonát alakítunk. Sokkal jobb mint a rendes DUKE. Van egyébként több ilyen ingyenes DUKE engines játék tonnaszámra. (van például Shadow Warrior+Duke, ókori Görögországban játszódó játék, STar Wars stb). Ezeket mind DUKE-játékosok készítették.
Tyúknukem nagyon ruleey singleben.
Teli van pojénnal meg minden. A Half-life után ez (volt) a kedvencem singleben. Multyban viszon a kvakknak a nyomába se ér :]
Az új tyúk mikor lesz? Őszre ígérték? Melyikre? 3000, vagy 4000 őszére?
Tudod mikor fog megjelenni ez őszre! Pedig úgy várom :{
Tyúknukem nagyon ruleey singleben.
Teli van pojénnal meg minden. A Half-life után ez (volt) a kedvencem singleben. Multyban viszon a kvakknak a nyomába se ér :]
Az új tyúk mikor lesz? Őszre ígérték? Melyikre? 3000, vagy 4000 őszére?
Tudod mikor fog megjelenni ez őszre! Pedig úgy várom :{
Van egy saját pályám a Duke-hoz, az Alcatraz. Meg kell szöknöd egy szigorúan őrzött börtönből. Kicsit nehéz lett, de aki idáig játszott vele, mindenkinek nagyon tetszett. Kell valakinek? Kb. 350 kB.