á, semmi gáz O:) nem fogom ezért az ereimet felvágni, meg amit mondtam, az úgy van; az élet megy tovább, és a frászért foglalkozzak a kelleténél többet azokkal a dolgokkal, amik elkedvetlenítenek... hirdetem a háborúellenes igét, meggyászolom a halottat oszt ennyi O:)
Szerintem is hárman voltak. A mese folytatását pedig mind a hároman egyszerre írhattuk, te, nori és én.
Én úgyis mindjárt megyek dolgozni, úgyhogy lehet a bontott főszakács:-)
Belekerültem a "mesébe", és most teljesen eltévedtem, hogy mi mennyi stb.
Valaki tudna nekem segíteni, pl. Harmónia, mert nem szeretnék ilyen tudatlanul távozni az árnyékvilágba, ezt ti is megérthetitek. Még nyughatatlan lelkem a végén visszajár és kisért majd!:-)
Sosem látott, bájos ármány
csábít hosszú ingoványán,
csalogatón énekel.
Hogy ne vonzon hangja márvány
csendülése, nincs találmány
arra, így hát menni kell.
Szűk szavaknak száraz ércén,
mondandójuk szürke élcén
lelkem halkan oldalog.
Bájos ármány, bűvös élmény,
magam vagyok már a mércém,
magam vagyok már dalod.
Mintha eső, mintha zápor
hullna: hull dalod a számból -
Szenvedélyem álma nagy.
Megtalállak alkonyatkor,
megszeretlek, és csak akkor
döbbenek rá: NÉMA VAGY.
Határozottan jobban érzem magam:-) Tényleg jobb, mintha kábítóznék.
Xenike: nem baj, örülök, hogy észrevetted a bajom. Jobb, későn, mint soha, hogy ezzel is vigasztaljalak:-) Ha ennél lightabb lenne, az már a friss levegő:-) De a lelkiismeretem egy kissé megnyugodott. Köszi!
Nem baj, Harmónia, vígasztalódj, vannak akik még nálad is többet cigiznek. Nem beszélve a narkósokról meg az alkoholistákról, az még rosszabb! Meg nem is olyan egészségtelen az a dohányzás, repülőből kizuhanni például sokkal egészségtelenebb. Na, jobban érzed magad?
Jaj, fujj, de egy utálatos Xenike is vagyok én. Csak arra várok, hogy valaki megsimogasson és szóljon néhány jó szót hozzám, és ezért észre sem veszem, hogy te a dohányzás mennyiségi problémái miatt vagy szomorú.
Puff! Adtam egy pofont magamnak (kéretik emiatt nem sajnálni:-)).
Ha jól esek, akkor csak szivogassad a cigikéket. Majd lesz ez még kevesebb is. Ha pl. light-abbat szívnál a mostaninál, nem segítene a lelkiismereteden és a tüdődön?