Január 9. Kétéltű mentésre önkéntesek jelentkezését várjuk
A Zöld Út Békavédelmi Egyesület békamentést szervez a 2. sz. főút Hont és Parassapuszta közötti szakaszán, melyre már most várja az érdeklődők jelentkezését. Időpont: 2012. március. A mentéshez szükséges eszközök: vödör, zseb- vagy fejlámpa, láthatósági mellény és egy nagy adag elszántság. Jelentkezés és információ: Sámuel Zsuzsanna telefon: 20/255-2579 e-mail: bekavedelem@gmail.com
1.1 Agkistrodon bilineatus(kétsávos vizimosszinkígyó)2006-os saját szaporulatból eladó vagy elcserélhető királysikló párra(campbelli, hondurensis kis párra)vagy egyéb királysiklóra! Ára:30.000/pár Tel:06-20-972-1572
Aham :o)
A katica az visszamaradt az előző mesékből, mint álomjelkép.
Scarabeust viszont hol láttál, lehet, hogy valamire nem emléxem? Ja persze! A galacsingörgetőre gondolsz. :o) Nem, valóban nem asztrológikus figura. Az egyiptomi hitvilágból merítettem, csak kicsit kifordítottam a dolgot, mint egy bundát. Ugyanis elvileg a Napot kellene görgetnie a Föld körül...
Csakhogy mivel tudjuk, hogy
1. A Napot Égi Habók tömködte a galaxis-patkó ütötte lukba (akár egy dugót),
2. és a Föld sürög-forog a Nap körül, nem pedig fordítva, ezért megengettem magamnak ezt a torzítást. Sőt, több szempontból is veszélyesnek állítottam be azt, ha a scarabeus elgörgetné a Napot a lukból, s ezzel meglelné a haza vezető utat. :o)
Már emléxem.
PROFI, EZ TECCIK! Kinagyítottam a képet és csak akkor vettem észre, hogy pontosan hol fedted le a kocsit amikor az eredetit is megnéztem nagyítva. Ügyi.
No, akkor itt van még néhány tájkép.
Asszem igen, legalábbis a neve erre utal, vagy pedig Ausztriában. Az a kocsi az én szememet is piszkálja, ugyhogy amikor lesz egy kis időm leradírozom róla. Majd még teszek fel ugyanilyen szép tájképeket.
Hmmm... hát nekem letöltődik a háttér, de iszonyúan zavaró, ezért inkább kikapcsolom. Azért, ha szeretnétek megnézni ezt a gyönyörű képet, itt a link: alps02.jpg Jól elszórakoztatom itt magam :o)
Ne búsulj Patmore, kérj tanácsot Faithful-tól :o)
No, akkor én most rámeszelek a topic falára egy szép alpesi tájat, kis templomocskával. Ha zavarja a nézőkédet, szóljatok, osztán levakarom.
Én nemtom, hogy te mit kötöztél meg, de hogy az nem a gyomorrontás démon vót, az eccer biztos. Most itt ücsörgök a gép előtt "startra" készen, gatyaszíj meglazítva és azon töprengek, hogy be kéne vetnem az imakomondort. ;o)
Egyébként meg tuggyátok-é mi a különbség a hasmars és a halál között?
Semmi. Ha menni kell, hát menni kell!
A leégés-démonra én joghurtot szoktam használni: a felét magamra pancsolom, a felét megiszom. Tudod, tökéletes védelem, kívül-belül.
Üdv: noé
Na, most már jobb :o)
Kedves Arghonaut 2! Szerintem nem baj, ha változtatsz a hátteren, csak lécci tegyél valami olyat amitől nem folyik ki a szemünk. Mondjuk valami szép tájképet. :o)
Üdv:
utnapistim