Keresés

Részletes keresés

Cassiel Creative Commons License 1999.06.28 0 0 3
kérdásre=kérdésre
Cassiel Creative Commons License 1999.06.28 0 0 2
Miért szerinted a zöldek hogy érnék el a céljaikat, ha nem politizálnak?
Szerintem nem csak anarchisták vettek részt a Karneválon
De a második kérdásre még mindig nem válaszolt senki..

Előzmény: joy (1)
joy Creative Commons License 1999.06.23 0 0 1
off
Ayayy!
on
1. Mindenütt akadnak "fradiszúrkálók", akik csak a balhébuli lehetőségét keresik, és ki is használják.
2. Azöldek, és levelivédők miért nem maradnak a kaptafánál, hogy lehetnek ekkora dilák, beleavatkozni a politikába?
Szinte természetes, hogy az anarchiát kedvelő bandák azonnal kihasználják a balhé-alkalmat!
Előzmény: Cassiel (-)
Jay Creative Commons License 1999.06.23 0 0 0
nulla!
Cassiel Creative Commons License 1999.06.23 0 0 topiknyitó
"Legkevesebb 50 embert, közöttük számos rendőrt szállítottak különböző sebesülésekkel kórházba, miután a londoni City-ben megtartott tüntetés résztvevői heves összecsapásokat vívtak a kivezényelt rohamrendőrökkel. 15 személyt vettek őrizetbe. A Cityből a londoni belvárosba és a Temze partjára vezető utakon teljesen megbénult a forgalom, leállt a tömeg- közlekedés, számos metróállomást és a Liverpool Street-i pályaudvart is le kellett zárni. A "Kapitalizmus elleni karnevál" mottóval meghirdetett akciónap békésen kezdődött kora reggel. Mintegy 500-an - környezetvédők, állatvédők - gyűltek össze az angol központi bank épülete előtt, és kezdték meg felvonulásukat az Európa pénzügyi központjának számító városnegyeden keresztül.."

Ennyi a hír.

Mi a véleményetek a Karnevál a kapitalizmus ellen nevezetű rendezvényről?
(pro és kontra)
Esetleg ti részt vennétek ilyen felvonuláson itthon ? (természetesen békésen..)
Várom a véleményeket! ( a nullákkal együtt)
( Tudom, hogy van politikai fórum is, de én a törzsasztalosok hozzászólásaira vagyok kiváncsi)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!