Leveled köszönettel megkaptam, *** stop ***
elég gyorsan megtaláltam, *** stop ***
alig kellett hozzá 5 hónap, *** stop ***
s máris válaszoltam rá, *** stop ***
amúgy igen, szabin voltam, *** stop ***
viszont otthon is van modem, *** stop ***
amit embör néha elfelejt "eldugni" előlem, *** stop ***
ezért aztán a szenvedélység-függőség-betegségem időnként elszabadul, *** stop ***
csakis így fordulhatott elő, *** stop ***
hogy én kis óvatlan még szabi alatt is felmásztam a Tasztalra. *** stop ***
Amúgy az 50 millió még mindig nem érkezett meg, *** stop ***
talán azért, mert még mindig nem találtam meg annak legideálisabb befektetését. *** stop ***
Hahh, bárcsak ezen múlna, *** stop ***
akkor biztos egy-kettőre megtalálnám. *** stop *** :-)
A kocsma nem rossz, de abbol mar sok van. Kicsit modositanek rajta. En ugyanerre az osszegre vagyom, hogy nyithassak egy turistahazat. Valahol Pest kornyeken helyreallitani egy regi, romos turistahazat, aztan folyamatosan fejleszteni. Azok regen oda epultek, ahova az emberek kirandulni jartak. Ha megnezed, ma is ugyanoda jarunk, ahova egykor a nagyszuleink, tehat a szolid uzletmenet biztositott. (Meggazdagodni nem fogsz, de talan nem is ez a cel.) Szoval, eleinte sor, froccs, pogacsa, zsiroskenyer. Aztan egy-ket kiado szoba. Ha belejottel, lehet melegkonyha is. Szallas haromfele lehetne: priccs sajat felszerelessel (eso ellen + WC hasznalat), 8-12 agyas szobak es ketagyas panzio szeru. A legutolsohoz mar jar reggeli is. A pinceben tarolharod a borokat. (Beszerzel par tucat uveg Bockot, Geret, Tiffant, Odint :-), befektetesnek se rossz.) Ha van egy mellekepuleted, es kocsival jol megkozelitheto vagy, akkor kesobb hozzatehetsz egy minisorfozdet is. (Az sajnos maga belekerul vagy 50 milaba, viszont Wagner Ur is torzsvendeg lesz nalad.) Vegul mindig te rendezed a Tasztal talikat, ott legurul a havi termeles. :-)
Hali: Csokis
U.i.: Ha megveszed az otletet, nem kerem a reszesedest, inkabb vegyel fel alakalmazottnak. :-)
Cs.
Egy kezdetben nonprofit alapitványt, amely a különböző próbapereket finanszírozza. Ez ha beindul nyereségesre is fordulhat és akkor már vállalkozássá alakulhat. Ha pedig nem - hát úgyis "talált" pénzből létesült.
Mármint hogy zseni vagy?! Hát peeersze, hogy tudom! Csak éppen időnként kiszalad a fejemből, mert szembetűnő szerénységed olykor -persze csak másodpercekre- elfeledteti velem. ;-P
Mi lenne, ha a kupit összekötnéd Mr. Spock szülészetével. Kupiban extra díjért óvszermentes szolgáltatás, a lányoknak fogamzásgátló helyett placebo, a "nem kívánt" terhesség anyagi következményeit a lányok maguk viselik, esetleg Te magad tudsz egy olcsó, jó orvost ajánlani. Nos?
Ez az, valami ilyesmit vártam! :-)))))))))))))))))))))))))
Escobar!
Bohocsáhásss meheeeg!!!!! (térdreborulás)
Én nem akartam "semmibe venni" az 5letedet, csak meglehetősen röviden fogalmaztad meg, nem tünt elég komolynak. Hun marad a "conycepcijó" teljes kidolgozása?! ;-)
Vladys!
Tulajdonképpen csak JÁTÉK, ugyanakkor komoly is. Gondold csak el, ráébredtem, hogy ha lenne fölös 50 milkóm, nem tudnék vele mit kezdeni, hát nem röhej? Azért az is fontos, hogy ez az uccsó ötvenes, tehát ha rosszul fektetem be, marad (esmét) a szegínysíg. :-)
Odin!
Szerinted van a mezőgazdaságnak jövője üzleti szempontból?!
(komolyan kérdem, mert nem értek hozzá)
Luca Brázi!
Nem is olyan rossz 5let! Egy menő kupi, esetleg keleti(es) masszázs-szalonnal kombinálva lehet, hogy tuti siker lenne.
Mr. Spock! :-)
Igen, ezen is gondolkodtam.
Bár tudod, nálunk mostanában egyre több a magánklinika.
Ize!
Nem rossz 5let, de a telefonszámla kikézbesítése után a pénz "behajtására" nem látok garanciát.
Havidíj nélküli internet szolgáltatás bárkinek. Mondjuk egy 06-90-es tel. számot kell csak felhívni és akárki,akármikor, akármeddig internetezhet, aztán majd megkapja a telefonszámlát.:)
Nem mintha erőltetni akarnám a témát, de Micimackón kívül tényleg senkinek nincs 5lete?! :-(
Nekem talan lennenek otleteim, de 26 eve USA-ban elek, es fogalmam sincs mennyit is er 50 millio. Amikor en utoljara eltem Magyarorszagon, egy kilo kenyer 3 Ft-ba kerult, a legdragabb mozijegy 10Ft-ba, 150,000-ert egy nagyszeru autot vehettel, egy millioert egy "kacsalabon forgo palotat", es ugyan nem arultak, de 50 millioert talan meg a Parlamentet is meg lehetett volna venni.
50 filler volt egy villamosjegy, 100 Forint egy kilo szalami. Nevelopam, mint az Allami Biztosito vezeto helyettes jogtanacsosa, havi 5000 Forintot keresett. Tudtommal a mai szamok egy egeszen mas nagysagrendben vannak, es 50 millionak egeszen mas az erteke, ugyhogy sajnos: fogalmam sincs.
Vagy: fektesd a penzt belem. Hazajovok, nyitunk egy orvosi rendelot, szuloszobat, gyerekek mindig szuletnek, ugyhogy biztos biznisz (:-)
Ez most hót komoly, vagy csak eljátszogatunk a gondolattal?
Konkrét dolgot nem tudok mondani, de talán megközelítheted kizárásos alapon, mi az amit biztos hogy _nem_!
Aztán az is meggondolandó, hogy szolgáltatást akarsz inkább, vagy gyártást, termékforgalmazást. A szolgáltatásban sok az élo munka, de nincs anyag, termék, szállítás stb probléma, reklamáció. Viszont egy kézzel fogható dolgot könnyebb az embereknek megmutatni.
Én biztos, hogy nem egyféle dolgot csinálnék, hanem összekapcsolnék hasonló, egymást kiegészíto tevékenységeket. Jobb több lábon állni!
Vladys
Nem mintha erőltetni akarnám a témát, de Micimackón kívül tényleg senkinek nincs 5lete?! :-(
Hm, és én még azt hittem, ez egy fantáziadús társaság. :-|
Ez érdekes. A haverjaimmal elkezdtem egy vállalkozást és pont 50 millió kellene aaz elindításához.
Egyébként a kockázati tőketársaságok valami hasonlóval foglalkoznak azzal a megkötéssel hogy legyen már valami múltja a vállalkozásodnak.
Én itt most nem szívesen osztanám meg az ötleteimet ha jók akkor mert ki az a hülye aki hagyja lenyúlni magát rosszat meg minek.
De csinnKA ha már megnyerted szólj!
Monthy
Ez érdekes. A haverjaimmal elkezdtem egy vállalkozást és pont 50 millió kellene aaz elindításához.
Egyébként a kockázati tőketársaságok valami hasonlóval foglalkoznak azzal a megkötéssel hogy legyen már valami múltja a vállalkozásodnak.
Én itt most nem szívesen osztanám meg az ötleteimet ha jók akkor mert ki az a hülye aki hagyja lenyúlni magát rosszat meg minek.
De csinnKA ha már megnyerted szólj!
Monthy
Micimackó! :-)
Hát ez az, hogy csak most szembesültem a szomorú ténnyel: igazándiból semmihez nem értek! :-(
Nem vicc, ma ébredés óta ezen jár az agyam, mintha legalábbis a nyakamba szakadt volna az az ötvenes. De mi lenne, ha a nyakamba szakadna? Nem tudnék vele mit kezdeni. Gondoltam kozmetikai meg ilyen-olyan szépségszalonra, a legkülönfélébb szolgáltatásokra, de valahogy mindegyiknél úgy érzem -ahogy Te is megállapítottad-, hogy már telített a piac. És akkor a kérdés most már elvi alapokon kezdett el érdekelni:
mire van kereslet ma Magyarországon? Miből van kevés? Mit szeretnének az emberek, amit nem kapnak meg? Mire van szükség? Mi az, amiből ki lehet még valamit hozni?!
Mindenesetre, abban is egyetértünk, hogy a csendestársi pozíció balekoknak való. Észnél kell lenni, és érteni kell hozzá... hmmm... nem is (lehet) olyan könnyű milliomosnak lenni. :-)