Keresés

Részletes keresés

morpet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 6
Az Altavizslával nekem az a gondom, hogy külföldi ingyenes szolgáltatóknál vannak a magyar nyelvű honlapjaim, de azok leindexelhetetlenek. Az Altavizslánál roppant segítőkészek voltak, mondták, hogy a külföldi címeket nem indexeli az Altavizsla (de erre a honlapjukon semmi utalás nincs!!!), viszont ők ezt megteszik manuálisan. Két héttel később rájukkérdeztem, miért nem indexelték még le, a válasz az volt, hogy már továbbküldték indexelésre a címemet, utánanéznek, hogy miért nem jelent még meg. Azóta újabb két hét telt el, gondolom sejtitek, rátalál-e a mi Vizslánk a lapjaimra... (Egy fenét.)
Azt "bírom" még az Altavizslában, amikor az első 3 oldalon majdnem mindegyik találat egyetlen oldal egy-egy aloldala, majd miután csavaros logikai kapcsolókkal kiírtom ezeket a találatokat, akkor másik egyetlen oldal egy-egy aloldala jelenik meg. (Régi ismerős pl. a Szaknévsor, meg egyéb gyűjtőhelyek.)
szusi úr Creative Commons License 1999.06.18 0 0 5
az altavizsla, az olyan... ha vmit tenyleg akarok, akkor a 3. v 4. oldalon birom meglelni...
vmit elbaltaztak az indexxel...
amugy tenyleg, egyes keresok milyen szempontokat vesznek figyelembe az indexelesnel???
mert pl a meta tag nekem absz. ertelmetlennek tunik, mert a metakeresokon kivul meg sehol sem talalkoztam volna azzal, h vki hasznalta volna...

szusi

Munchausen Creative Commons License 1999.06.18 0 0 4
Hello Stone!
Az Altavizsla indexelése szart sem ér.
Nem akarom én őket védeni, de nekem tetszik, olyan jókat szórakozom néha a találatain. ;-)))
Töménytelent leveleztem a supporttal, de elhajtottak a gázba.
Ez speciel nem lep meg, kis hazánkban divattá vált, hogy vagy lassan vagy sohasem érkezik meg a válasz, bár legtöbbször van intézkedés egy-egy panaszra, csak válaszolni felejtenek el. Persze, mondjuk a tegnapi esetnél is elképzelem, hogy mennyi levelet kaphattak vagy mégsem? Jó lenne tudni, mert előfordulhat, hogy általános panaszra nem megy válasz, ki bírja azt ujjbeggyel? ;-)))
Előzmény: Stone (1)
Zoli_fiú Creative Commons License 1999.06.17 0 0 3
Nekem meg eztet irja
HTTP/1.1 500 Internal Server Error Date: Thu, 17 Jun 1999 07:25:13 GMT Server: Apache/1.3.3 (Unix) mod_perl/1.16 Connection: close Content-Type: text/html Server Error
Egérke Creative Commons License 1999.06.17 0 0 2
Nekem sem talált semmit. A francba.
Előzmény: Munchausen (-)
Stone Creative Commons License 1999.06.17 0 0 1
Az Altavizsla indexelése szart sem ér. Volt olyan, hogy a találatok 90 százaléka passworddel védett helyen volt, erre köss csomót. Én a saját HPmet december óta próbálom indexeltetni, számtalan alkalommal és egyszer sem jelent meg azóta a keresőben. Töménytelent leveleztem a supporttal, de elhajtottak a gázba.
Nagy veszteség nem érné a magyar társadalmat, ha egyáltalán nem működne, az Altavista magyar szekciója nagyságrendekkel használhatóbb.
Előzmény: Munchausen (0)
Munchausen Creative Commons License 1999.06.17 0 0 0
Esetleg ki-ki ismertethetné keresési szokásait, én is megteszem majd, csak most nem érek rá, mert éppen keresek valamit. ;-)
Munchausen Creative Commons License 1999.06.17 0 0 topiknyitó
Gondolom valami karbantartás folyhat arrafelé, vagy csak nekem nem talál semmit? ;-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!