Keresés

Részletes keresés

makkmakk Creative Commons License 2007.12.03 0 0 18
hát azért vannak szép és dizájnos wc-k is... :D
nézzétek meg ezeket: http://buditime.hu/blog
szavazzatok is! :D kinek mi tetszik a legjobban?
fluxa Creative Commons License 2006.01.14 0 0 17
ddd
ISTENHEZ HASONLÓ Creative Commons License 1999.06.19 0 0 16

Udvari klotyók, és vödörbe gyűjtik ! Az igazság az, hogy nem túl gusztusos még úgy sem, hogy általában le van takarva.

Már gondoltam arra is, hogy trágyázásra használják és úgy akarják, hogy tisztán csak az ürülék maradjon meg. De ugyanakkor viszont felmerült az is bennem, hogy a papír szerves anyag, akkor mi a fenéért zavarná őket !?

Előzmény: Poedle B. (15)
Poedle B. Creative Commons License 1999.06.19 0 0 15
Hali!

Ugyanabbol az okbol kifolyolag, amiert pl. Gorogorszagban is: ha belekerulne a csatornarendszerbe, az eltomodne es mindent elontene a jo szagu... tehat a csatornarendszer benasaga miatt "gyujtik".

Poedle B.

Előzmény: ISTENHEZ HASONLÓ (10)
joy Creative Commons License 1999.06.18 0 0 14
Azért, mert mindenki csak általánosságban panaszkodik, és nem nevezi néven az ocsmény helyeket! Ez egyébiránt a média egyik baromsága, hogy beszél v.miről, de ritkán nevezik nevén a disznót.
És föl kellene hozni a jó példákat is!
Mert vannak, csak nem tudom meddig győzik a kultúrmagyart: A szegedi TESCO tiszta, korszerű wécéjéből rövid idő múlva leszereltek ezt-azt eléggé barbár módon, de eddig még pótolták! Csak azt nem tudom, miért kell tükröt összetörni?
Alfred Creative Commons License 1999.06.18 0 0 13
ISTENHEZ HASONLÓ :
Biztos újra felhasználják... :-)
Előzmény: ISTENHEZ HASONLÓ (10)
csutak Creative Commons License 1999.06.18 0 0 12
Kedves Mijo!
Mi lakunk ebben az országban, tehát rólunk mond véleményt. Sajnos.
A legtüchtigebb svájci sem tesz másként, ha látja mekkora kosz van bent.
Előzmény: Mijo (-)
eMM Creative Commons License 1999.06.18 0 0 11
Csepel Szent imre tér (központ!)
Döbbenet Sörözö-étterem.
Borzasztó.(Döbbenet)
Szerintem azért ilyen mert mindenhol az (nálunk) nem foglalkoznak vele (a tulajok) és kész.
ISTENHEZ HASONLÓ Creative Commons License 1999.06.18 0 0 10

Szerintem még mindig találhatók hagyományos udvari WC-k is, és azok is csak akkor bűzlenek, ha nincsenek kellő alapossággal karbantartva.
Romániában érdekes, hogy használat után még a papírt sem domják bele, hanem külön tárolóedénybe gyűjtik össze. Hogy milyen céllal, megmondom őszintén nem tudom, de ha valaki itt rámutat az okára, egy érdekes szokás magyarázatára derülne fény.
Miske Creative Commons License 1999.06.17 0 0 9
Amikor otthon voltam, nekem azt mondta egy rokonom a büdös WC szagra, hogy ez a Balkan szele.
Alfred Creative Commons License 1999.06.16 0 0 8
Mijo:
Most mindenki leírja, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy mellé, meg hogy nem húzzuk le stb.
Anyukám évekig harcolt azért, hogy az iskolában ahol tanít, ne tartályos, hanem gombos, vagy csapos vécék legyenek. Apránként át is alakították a vécék nagyrészét, aztán jött egy nagy felújítás, és az önkormányzat visszaalakította tartályosra.
A dolog lényege az, hogy egy iskolába jár 800 diák, és van 20 kagyló, a szünetek 5-10 percesek, kb 2,5 perc a tartály megtellése, tehát 5 perces szünetben 40 gyerek, a 10-esben 80 tojik úgy, hogy van esélye lehúzni, a többi az tornyozza...
Ez tipikus a magyar műszaki életben. Nem baj, hogy nem jó a szisztéma, nem baj, hogy volna olcsóbb, tartósabb technika, csakazértis építjük az elavúltat... és szagoljuk a büdöset...
bugahu Creative Commons License 1999.06.16 0 0 7
Az ANTSZ sem mindenhol tud birsagolni. Pl. nekunk anno az ELTE TTK Rakoczi u. 5. szam alatti epuleteben voltak a mellekhelysegben irto aldatlan allapotok (mar a folyoso masik vegerol is erezni lehetett a szagot, a WC maga nem volt 1 m2-nel nagyobb alapteruletu, ebben egy mosdo, egy piszoar es egy angol WC is volt. Szoval az ANTSZ csak azt tudja megbuntetni, amelyik szervezet/ceg kepes is fizetni. Sajna ebbe a kategoriaba (fizeteskeptelenek) a masik nagy "kedvencem", a MAV is beletartozik.

Meg szerencse, hogy most kaptunk uj epuletet Lagymanyoson; lehet, hogy ezert nem pucoltak mar vagy 3-4 eve? ;-))

lab Creative Commons License 1999.06.16 0 0 6
Szerintem azert, mert az ellenorzo szerv (ANTSZ?) toketlenekkel van tele, akik keptelenek kemenyen fellepni, es birsagolni.
Mijo Creative Commons License 1999.06.16 0 0 5

Ismét bocs ! Úgy sem helytelen.

Mijo
(N.A.!)

Előzmény: originalqszi (4)
originalqszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 4
Qtyikám, helyesen:
A kérdést feltette Qtyi!
Ilyet nem tudni.....:-))))))
Mért ilyenek, mért ilyenek???? mert leszarunk mindent:(((((( balkán:PPPPPP
Előzmény: Qtyi (2)
Mijo Creative Commons License 1999.06.16 0 0 3

Bocsi Qtyi Batyi !

Mityi
(N.A.!)

Előzmény: Qtyi (2)
Qtyi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 2
Meghogy valaki.... Qtyi tette fel a kerdest! Ilyet nem tudni...
X polgártárs Creative Commons License 1999.06.16 0 0 1
Mijo polgártárs,
egy dupla 0-ás téma, gut!
xpt
originalqszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 0
Mert néha még a két 0 sincs rajtuk:((((
Mijo Creative Commons License 1999.06.16 0 0 topiknyitó

Valaki kérdésként tette fel topic címben, hogy mit ( nem ) mutatnál meg Magyarországból, és azt válaszoltam, hogy a klozettjeinket semmi esetre sem !

Lehet, hogy nem túl gusztusos a felvetés - nem az első ilyen -, de én amerre fordulok az országban, kritikán aluli állapotokat észlelek a szélrózsa minden irányába, ritka kivétellel, még a patinás helyeken is, légyen az vendéglátó egység, közhivatal, nyilvános WC, utasszállító, stb. !

Miért van az, hogy nyugaton, még az országutak mellett található, személyi felügyeletet is nélkülöző illemhelyeken, akár uzsonnázni is lehet zavaró körülmények nélkül ?

Még jó, hogy nálunk rendelkezésre áll a természet lágy öle ( most kapok majd a zöldektől ! ), bár ilyenkor nyáron, Isten óvja meg a seggünket a szúnyogok inváziójától !

Mijo
(N.A.!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!