Keresés

Részletes keresés

vlacko Creative Commons License 2012.10.16 0 0 43

andresz Creative Commons License 2002.06.05 0 0 42

Nyugat-Dunántúl egyik fellegvára a Papaya Disco Club Szombathelyen. A neten ott vannak a műszaki infók is: mi dübörög, mi ontja a füstöt,
habot, lézert, stb:

Papaya

Egy másik oldalon kaptak helyet a Papayában, bulikon készült képek:

Legfrissebb buliképek

Ha egyszer este jártok Szombathelyen látogassátok meg. Nem nehéz megtalálni, egész Szombathelyről látszanak a fényágyúi az égen...

Joly Joker Creative Commons License 1999.06.18 0 0 41
Babe! Hol találom meg Egerben a MÁS Klubbot?
Előzmény: Babe (35)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.17 0 0 40
Latom senki sem harapott a Melly-re.
Nagyjabol: pest kozeleben van, ket szintes. Also szinten kemenyvonalas house, trance, goa; felso szinten diszko - a Juventuson szokott pentek estenkent lenni egy musor, annak az anyagat nyomja valamelyik radios Dj. 4 utan Funky. Nem veszesek az araik, van nehany normalis no. Ki kell fogni.
kae svi Creative Commons License 1999.06.17 0 0 39
a palace jó- jó drága
tele van tizennyolc éves mű nőkkel és szolárium fiúkkal néhány kelet német és eltévedt holland de leginkább magyarok ugrálnak a technóra és van ingyen speed dögivel - komolyan mondom jó hogy belém nem tömték a szert
Előzmény: Planney (36)
Planney Creative Commons License 1999.06.17 0 0 36
Meséljen már valaki a Palace-ról, aki már járt ott. Milyen fejek, milyen nőcik járnak oda? Mi az árszínvonal? Milyen a zene? Minden érdekel.

Amit még érdekesnek találok, hogy egy szó sem esett az E-Klubról. Errefelé volt már valaki? Én többször meg akartam már nézni, aztán mindig inkább a SOTÉ-n kötök ki. :-)))

Planney

Babe Creative Commons License 1999.06.17 0 0 35
Eger - MÁS Klub.
Az ország legjobb szórakozóhelye. Olyasmi mint a Trafó, csak "emberközelibb". Ja, és többek között nonprofit, ezért az árak méginkább emberközelibbek.
kae svi Creative Commons License 1999.06.17 0 0 34
az igazság az hogy budapesten egyetlen normális szorakozóhely sincs...
a legtöbb hely tele van sznobokkal meg műp...ka, a legundorítóbb hely a DOKK amikor ott voltam tisztára úgyéreztem hogy valami orosz maffiozó barlanba cseppentem. Az összes kurva és 600-as mercis kigyúrt, kopasz állat ott volt+ baby sisters VIP és tsa
Ahol jó a zene az a Capella- sok gagyi emberrel és ami még a legjobb az az Angyal- szuper zene csak sajnos gaybar vagyis zero normális férfi, Sote, Medúza és a többi szóba sem jöhet
cris Creative Commons License 1999.06.17 0 0 33
Budapest
Colosseum..Világbajnok hely..
Jahh és house!:-)))
és E-Play..néha..

sirC

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.17 0 0 32
Hm. A kommersz diszók közül a veresegyházi Mellyt ismeri valaki?
ig Creative Commons License 1999.06.17 0 0 31
ART! ART MOONEY! ART BABY! Hat te rejtegetted a harmadik cd-t!! :-)
Előzmény: Art Mooney (27)
nóri Creative Commons License 1999.06.16 0 0 30
MaciLaci! Nyáron egy hétvégét Balatonalmádiban töltök. Ezért engem is érdekelne az ottani diszkók, klubbok neve és elérhetősége.
Előzmény: MaciLaci (25)
Planney Creative Commons License 1999.06.16 0 0 29
Na jó, visszavonom. :-) Kinézetre, berendezésre, design-ra igényest akartam mondani. Hogy mennyire nem csípem a helyet, azt remélem jól érzékelteti, hogy össz-vissz egyszer jártam ott.
A hely kicsit vöröslámpás, ahhoz nem férhet kétség. :-))

Planney

Előzmény: Ruszi (28)
Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 28
Na a Citadellát azért nem kellene az igényes helyek közés sorolni. Sok kommersz emberke van, akik sok kommersz zenét szeretnek. Egyszer egy csaj mCkérdezi ott tôlem, hogy nem vennék-e neki valami piát. Angolul. Kiskunfélegyházi akcentussal. Nemet mondtam, amúgysem volt olyan szép, csak aztán esett le, hogy hivatásos formában volt szomjas a kis édes...
Art Mooney Creative Commons License 1999.06.16 0 0 27
Citadella Dance Clubot
Hááát, azért az igényesség túlzás. Átlag IQ 70 alatt, viszont az átlag pénztárcavastagság úgy néhány százezer körül lehet. ("megveszlek kilóra köcsög" stílus) Hivatásos és félhivatásos luxuskurvákkal, csicsás berendezéssel megspékelve.
Art
Előzmény: Planney (26)
Planney Creative Commons License 1999.06.16 0 0 26
Sziasztok!

Jópár helyen megfordultam már az elmúlt pár évben, de számomra egyértelműen a SOTE-Klub vezet. Annyira tetszik, hogy egy külön topicot is szenteltem a témának. Nem is mondanék róla többet, el kell a fent említett topicot olvasni.
Nagyon szeretem még az ÚjVár Klubot, ezt mondjuk már hivatalból is.
Ha baromi igényes és kissé maffiózó-jellegű helyre akarsz menni, ami ráadásul eszméletlen drága is, megemlíteném még a Citadella Dance Clubot. Pöpec, de nekem kicsit erős. :)Az biztos, hogy egy esettanulmány.
DJ barátom szerint Siófokon érdemes megnézni a Palace-t, erről sajnos személyes élményeim nincsenek, de hamarosan... :) Valamint sok jót hallottam a Medúzáról is, amit mostmár tényleg meg kéne néznem.

Ha lesz több időm, még kibontakozok ebben a topicban. Lesz miről mesélnem.

Planney

MaciLaci Creative Commons License 1999.06.16 0 0 25
Hi!

Lellén voltam párszor valami diszkóban, elfelejtettem a nevét, de kva jó volt.
Almádin is van egy elég jó diszkó. Persze annak a nevére sem emléxem.
A Sotén csak egyszer voltam, de nekem kicsit sznobnak tünt. Viszont nem drága a pia. A Széchenyiről meg írjatok már valamit, milyen. Én nagyon régen az 1000-sben voltam, az elég gagyinak tünt. Ami tetszik az a Fél Tíz, kicsit dinamikusak a piaárak. Nem rossz a Citadella sem, bár visszafele jövet igencsak elcsodálkoztunk a hajnali 4-kor a Gellért fürdő mögötti minket igazoltató zsaruktól. Ja és a Süss fel nap. Ott elég könnyű ismerkedni, amúgy kicsit prosztó hely. Negatív vélemény:maglódi nemtommianeve, undergrass, kepi blank<--rendkívül sötét hely....

Brumm...

Előzmény: fudge (23)
MaciLaci Creative Commons License 1999.06.16 0 0 24
Jaja! Igazad van! Én kb. 4 éve voltam Lellén, de nekem is űgy rémlik, hogy 2-3 diszkó van egymáshoz közel. Én ugyan nem voltam az Üvegházban, de úgy emlékszem azt láttam Lellén.

Csók

Előzmény: nóri (14)
fudge Creative Commons License 1999.06.16 0 0 23
A hagyomanyos discok kozul szerintem kiemelkedik a Szechenyi kert es a Sote.
Velemeny ?
Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 22
Palace rulez!

Furcsa, de nekem is ott volt az elsô igazi diszkólátogatásom, körülbelül akkor, amikor a Plastic Dreams megjelent.
Nade a legfelsô szint sem kutya.... :-)

Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 21
Negatív csúcsokat is említsünk már a diszkók között! Kezdem én: Ezres kulb, BP
Csaby Creative Commons License 1999.06.16 0 0 20
Most nagyon off:
Van egy asszem DLL file w95-98 alá, minek segítségével a cd-n lévő track-ek nem CDA-k hanem wav-ok. Így nem kell grab, csak tömörítés. Rögtön a CD-ről.
on:
Pécs Boccaccio kúl volt, csak nyári a szünet. Pont azok a zenék amiket szeretek. (Nem mindig ugyanazok) Egyetlen szar dolog volt, hogy hamar hazazavartak. Kb 4 óra felé kidobtak, hogy záróra. Néha maradtam volna még (No Drog).
Előzmény: Syrax (19)
Syrax Creative Commons License 1999.06.16 0 0 19
Tehat CDA :( MP3-ban valahogy nem tudnam megszerezni?
Ha van otleded,irj emilt legyszi! (OFF foglaljuk itt a topikot:) ).
Előzmény: Ruszi (18)
Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 18
Az szomorú truth az, hogy egy 74 perces track az egész, úgyhogy nemtom kiszedni belôle, és mivel a keverôpultra kötött géppel digizték realtime, a minôség sem egy studiófelvételé. Ha gondolod, lemásolhatod a cd-t, akár találkozhatunk offline....
Előzmény: Syrax (16)
Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 17
Üvegház és az Y Boglárlellén leledzett még tavaly, ha azóta nem gurították arrébb ôket...
Syrax Creative Commons License 1999.06.16 0 0 16
Ha nem tul nagy "szentsegtores",akkor meghallgatnam. Honnan lehetne megszerezni?
Kulonben van mar belole 3 verzio:)
Előzmény: Ruszi (12)
Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 15
Hol játszik most az említett Dj Poszi?
Előzmény: Törölt nick (7)
nóri Creative Commons License 1999.06.16 0 0 14
Herkules! Én is imádom Balatonboglárt. Ott voltam kukoricaárus lány a nyári szünetben még anno 1990-ben. Azt viszont és is úgy tudom, hogy a Glasshouse diszkó Lellén volt.
Előzmény: Herkules (-)
Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 13
Másik sztori:

Pár éve egy kora esti Sky Light Buli-n kezdôdött az a szokás, hogy zárás elôtt negyed órával a diszkóban nappali világítást kapcsolnak be, és úgy megy tovább a buli. Jó sztorija van:

Annak idején jött be a Love Boots Fantasize című, kicsit trance-es beütésű száma. A közönség minden addiginál jobban beindult erre, így a bulik végén a Levi meg a Sterbi még 1x felkeverte. Már záróra volt, ezért a biztonsági ôrök odamentek a Dj-pulthoz, és lehúzták a potmétert a keverô. A dj-k viszza, ôr le, dj vissza, stb. Ez így ment öt percig, aztán gondolták, ha felkapcsolják a villanyt mindenki kimegy. Dehogy mentünk! Az egész banda újult erôvel nyomta tovább. Vége lett a számnak, VASTAPS a lemezlovasoknak (Magyarországon akkor kapott elôször tapsot house dj, és akkor indult el a ritmust tapsolás szokása is....)
Szóval sétálunk ki a Hully Gully-ból erre a Levi még 1x visszarakja a bakelitet!
Mint az állat rohantunk be ismét, és táncoltunk a nappali féynben még 10 percet.
Hazafelé menet a parkolóban, aztán a Régiposta utcai Mekiben is táncoltunk. Azért nem volt rossz a hangulat...

Ruszi Creative Commons License 1999.06.16 0 0 12
Syrax!

Hallottad már a Greece 2000 éneklôs verzióját? Beszarás! A Sterbinszky-féle Playmate partik megvannak ledigizve, abban van benne.

Előzmény: Syrax (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!