Felszínre hozom, hogy könnyebben megtaláljátok, kedves BK-fikázók, s a BK Fan Club2-t hagyjátok meg a fanoknak, az alapító kérésének eleget téve:
"Kérés: akik fikázni kívánják a BK-t, maradjanak a Barátok Közt a magyar Dallas c. topicnál. Azok pedig, akik ott is fankodtak, hát itt is sok szeretettel vannak látva."
Noha nem ízléses dolog e helyütt közzé tenni, de hátha érdekel valakit:
19-én, jövő kedden este fél kilenckor NÉMETH KRISTÓFFAL ÉLŐ KÁVÉHÁZI BESZÉLGETÉS LESZ a Garbo Kafé emeletén (Dohány u. 39) a LÉGYOTT talkshaw-k keretében. Mindenki kérdezhet, ő pedig mindenre válaszol, és szeretettel várj mindenkit.
Üdv: pami.
(aki csak tolmács ez ügyben)
Elcsattant az első homoszexuális csók. Húha :) Ledölt egy fal. Most ünnepelnek a Mások szerkesztöségébe ? :) RTL KLUBba már a fél stáb buzi lehet :) vasárnap Akták, másnap hétfön Fókusz Sydney Gay pride beszámoló, aztán Barátok közt. Misi most már minden este.Ma is reggel a pet shop boys utánzó. Tök jól szórakozom a buzikon is ahogy törnek előre és a miépes konzervativ oldalon ahogy bosszankodnak ezen :-)) Mikor lesz már valami hard core is ? a csók gyenge :))
Úúúúúúrisssten!!! Nem tod ki az a Csurgó Pista??
Ezt még TV nélkül is illene :)
Na idefigyejjé te gázsi te! Hátha válámely tesvérhz biza bekérheted magad, ha mégy a bárátok között!!
Jaj, nem látod, hogy nem a sorozatról beszélünk, hanem a személyes tapasztalatokról? Hogy kiket láttunk az utcán?
Már az is baj, ha tudom ki az a Csurgó Pista, meg a Magdika??
Ne versengjünk, inkább közös, társadalmi munka keretében szedjük össze mi mindent tudunk a szereplők civil életéről. Igyekezzünk minél meghökkentőbb, de VALÓS dolgokat összeszedni.
1.Magdi néni igazából elegáns hölgy, nem is takarítónő. De jó színész, hiszen teljesen átéli a szerepét, akár született takarítónő is lehetne.
2.Kata szemöldöke elég furcsa, és egyre jobban hízik.
3.Vilibá igazi középkorú magyar fiatalember. Ízléstelen ruhákban kispolgári jelleggel :)
4.a szerencsétlen, menekült, Csurgó vagánykodik a piros kocsijában...
Szerintem elég fejlett a kritikai érzékünk, csak így tovább!!!
Én meg a Katát láttam a Westendben. Szóval nem találkoztam vele, ahogy ti, csak láttam :)
Ki ez a Fanni? Lemaradtam arról, hogyan került oda, csak látom, hogy mostmár van. Tegnap a Miklós meg a Nóra csókolózott, és olyan undorító volt, mert a kamera még a nyálukat is mutatta egy pillanatra. Na ezt a megfigyelést ki übereli?
a hofferral már én is találkoztam, a keze majdnem letört a félkilós ezüstsmuktól :)
dejó fej volt, azt mondta nekem: csókolom.
na, ez azért valami, nem igaz? :)
en meg imrust lattam penteken a budai skalanal este, a cimbijevel:)
megvolt minden hozavalo az esti szorakozasukhoz, gulliver cipo, feher hurkakabat, extrazsele sero:)
na, most mondja valaki, hogy szegenyke nyomorog a vajdasagban!
lina, csurgo pistaert nagyon irigyellek!
amugy en mar a hoffer jozsival is taliztam a blahanal, nagyon jo benyomast tett ram, de a csucs a 7es buszon a magdi neni volt (nincs ezeknek autojuk???:)) annyira csini volt, meg elegans, azota teljesen szeretem:))) mondjuk hulye vagyok, azt vartam, hogy sepruvel fog takaritani a megalloban?
jo hely ez a blaha, eccer a ket tinilanyt is lattam ucsorogtek a 4,6 megallojaban...