Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2007.03.30 0 0 122
Mijo Creative Commons License 2006.04.19 0 0 121

 

És csak veri, veri, veri a nyálát az a módszeresen összetrombitált gittegylet, mely verheti, mert neki megadatott (oka örök titok) a verhetés szabad és gátlástalan lehetősége.

Mitöbb önmegtermékenyítő osztódással szaporodva fokozottan verheti, rendre előbúvó új és új klónjai által érdeklődőn értetlenkedő "új vagyok" típusú kérdéseket feltéve önmaguknak címezve, csak hogy rágható legyen tovább a gitt, csak hogy verhető legyen tovább a nyál.

 

A koordinátor nem válogatós, befér az egyletbe mentálisan sérült szenvedéylbetegtől kezdve, a bűnöző társadalom színe javáig mindenféle (csaló, rabló, tolvaj, uzsorás, bő a skála), egy a lényeg, jók legyenek a delikvens rágóizmai és jó legyen a nyálképződése.

 

Jómagam humánusként béketűrő és engedékeny vagyok, így azt mondom: SZABAD! Jó bő nyállal .....

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.15 0 0 120

 

Jééééééééééééééézusom és Mária, no még halléluja!

És lám, már nem is oly fontos nyomatékkal bíró nyelvünk grammatikája.

Zsedránymentalitet ....

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.14 0 0 119

 

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy egy bajai értelemben bozgor agyi nyomoroncnak mennyiben van köze ahhoz bajai térségünkben, hogy mi bajaiak mely bajaikra vagyunk büszkék, vagy mely bajaiak azok, akik valamiért éppen ellentetszést váltanak ki :(.

 

El tudom képzelni miként küldenének el a halál redves hímtagjára a "bennszülöttek", amennyiben bajaiként Sopron, Szombathely, Székesfehérvár, vagy mondjuk Debrecen belügyeibe ugatnék bele bajaiként oktondi módon, mindenkinél mindent jobban tudva osztva az észt.

Nagyon ideje lenne végre már elhúzni egyszer s mindekorra édesanyuci trityije mögé, és ott végezni tüdőtágító jógagyakorlatokat szemgúvadásig!

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.08 0 0 118

 

Végre egy eső- és patkánymentes nap!

A legjobb víz is inni, csak az állatnak való.

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.02.21 0 0 116

 

És lám, a legmocskosabb mocsokkal ismét egy szdsz-es libsit gyanúsítanak, nagyon úgy néz ki, nem ok nélkül.

Hiába, no, a nagy büdös műlibsizmusuk nem más, mint álca, mint fedése mindannak ami a paraván mögött történik.

Ezek má csak ilyenek! Hijába van a vezírnek nagy, fajmagyaros markáns bajusza.

 

Itt az Indexen volt nemrégen egy riport a Klapkával, ki egy időben táncművész volt, és van némi rálátása a gumibugyis lágínykék cékcujális népszokásaira. Ő mondta ki, míg Berlinben a táncosok közel 100 %-a buzi volt (igen, így, ittend az Indexen!), addig Budapesten ez annak felére tehető, de lám, az oroszoknál egy sincs közöttük.

 

Hájszen ezen lehet gondókonni, meg le lehet szegény birkák közé tévedt farkast látencsezni, tény, hogy Fekete Teri bácsinéni csíra emelői olyanok, hogy fogadmányai akár csinghetnének is rajtuk. Hacsak nem korrekcijóztatta, mióta bősz apa szerepben tecceleg, na jó, néha még szemből szájbacsókelja aprócska szerzeményét.

 

Szóval ez most úgy hiányzik az szdsz-nek, mint az a bizonyos üveges tótos hanyattesés, bár, ha Torgyánt figyeljük, aki aszonta, hogy ezeknek szavazótáboruk ugyan nincs, de a szükséges szavazat valahogy mindig összejön.

Tetszett a most kipattant ügy vonatkozásában megszólaltatott helyi pártvezető hölgy.

Értetlenkedett! No nem azon, hogy fránya pártkatonája gyerkőcökre izzik, hanem azon, hyog milyen érdekes, hogy ippeg most pattant mindez ki mindez.

Hát persze, kedves Asszonyom, a dán rendőrség biztos a mi jobbódalunk befolyása alatt áll, és ennek hatására borítottak ilyen időzítéssel.

Na, beszarni nem köll, van ami van, az biztos, hogy szdsz-fanoknak nincs ellenére, az ő világuk sok minden olyasmit is kibír, amitől nekünk egyszerű vidéki lapajoknak a belünk fordul ki, és hát tudvalavő, hogy az igazi mag, a bejutási százalékot biztosító értelmiség szinte kizárólag fentpesti, ott meg osztand mindennapos jelenség a másként gondókodás, legalábbis bizonyos körökben.

Mifelénk így szokták ezt mondani: töke van a menyasszonynak!

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.01.27 0 0 115

 

Be kell, hogy valljam, egy önmagát olyan sikeresen hűvös, megfontolt, komoly embernek beállító Gyárfás Tamás esetében igencsak meg vagyok lepődve, hogy képes volt belemélyedni egy olyan bohózatba, mint a közös magyar-horvát labdarúgó EB.

Ő tudja, gyaníthatóan jó biznisz lesz neki ez a bazi nagy igyekezet, a pénznek meg - mint jól tudjuk - szaga nincs, csak szava van. És a nyomatékot jelentő szó mifelénk, köztudottan hatalmas kincs.

 

Ma reggel a közszolgálatinak csúfolt csatornán, a horvát miniszterelnökkel folytatott épületes beszélgetést minderről.

A horvátok jellemzően nagy arca itt is kibukott, azt mondja Gyárfás kérdésére a miniszterelnök (Csurcsánnyal közös ikerpudlijával a hóna alatt), hogy "igen, az olaszok, mint riválisok foci terén jelentős múlttal rendelkeznek, de nekünk nagyobbak a tapasztalataink".

És ezt ez a fazon rezzenéstelen arccal, komolyan is gondolta.

 

Ezt közetlenül a németországi mérkőzés előtt kellett volna mondania direkt az olaszoknak, hogy azok hülyére röhögve magukat, képtelenek legyenek a horvátok elleni játékra összpontosítani.

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.11.20 0 0 114

 

Felhívták egy hírhedt kacsapicsaszájú trampli süket dumájára a figyelmemet, miszerint azt hinti rólam, hogy én ebből a zártkörű fórumból szinte mindenkit kitiltottam!

 

1., Nem elég, hogy egy infantilis chatfórummá degradált csúfságot csinált egy maroknyi "egymásrataláló" abból a bajai fórumból, melynek névadója szerénységem volt (ellopták tőlem), és aminek, ha egy pici objektivitás uralkodna e berkekben, akkor akár Internacionalista cuclib akol neve is lehetne, mely mostaniságában városunk tekintélyét hivatott lejáratni, de "savanyú a szőlő" fájtdalmukban, még gátlástalan hazudozástól sem képesek egyesek visszatartani magukat.

 

2., Ezerszer kifejtettem már, a mindennapi élet sem olyan, hogy csupán arra tekintettel, mert mondjuk sokan hordunk sapkát, akkor nekünk sapkát viselőknek kutya kötelességünk lenne minden sapkás emberrel szóba elegyedni, kapcsolatot ápolni, mitöbb még szeretni is. Az én mindennapi életemben, mint mindenkiében, van egy rakás olyan ember, kivel hol felületes, hol mélyebb kapcsolatot ápolok, de akad jó pár olyan is, akit tulajdonságai miatt rettenetesen utálok, és őszinte érzésből fakadóan nagy ívben leszarok. És ez még csak a lájtosabb verzió, hiszen ezek mellett akadnak olyanok is, kik vagy nekem, vagy hozzám közelállóknak ártottak már, nos, ezeket szívből gyűlölöm. De hát ezektől a súlyosabb verzióktól eltérően van még egy hétköznapibban kézenfekvő oka is annak, hogy miért nem vagyok képes minden sapkással kapcsolatban lenni, és ez az értelmi szintbéli különbség, nekem már nincs türelmem ahhoz, hogy minden sötétségre olyan érdeklődéssel tekintsek, mint ha maga Einstein mondaná a magáét.

Előbbiekből következően csupán azért, mert nekem is van internetezésre affinitásom és lehetőségem, meg a Jóskának, a Jucusnak, a Böskének, és a Pityipalkónak is, nem látom szükségét ezek mindegyikével chatchogni, nevezetesen a Jóskával nem, mert egyszer részegen a küszöbömre szart; a Jucussal nem, mert egyszer felvizezve adta a kecsketejet; a Böskével nem, mert állandóan teledurrantja a lépcsőházat; a Pityipalkóval meg azért nem, mert elzabálta előlem a vajaskenyeret. Ezért én kerülöm a Jóskát, a Jucust, a Böskét és a Pityipalkót, mintha még virtuálisan is büdösek, átbaszósok, lopósok lennének.

 

3., Hála a sorsnak, azért akad még szép számmal olyan is (puszi innen is Mindannyiótoknak!), ki nincs "kitiltva", és szíves-örömest folytatok vele bármiről diskurzust akár fórumozás, akár személyes talákozás során.

 

(Kitérő: nem vagyok hajlandó általános isklolai osztálytalálkozókra járni, lévén egy ideje olyan volt osztálytársunkkal főzetik rendszeresen az esemény ételeit, aki az oskola elvégzése után csontkemény bűnözővé vált, és számtalan barátom mellett engem is meglopott több ízben is. Ezt a "jó szokását" diákként még el kellett tűrnünk - időnkénti ütlegelések beiktatásával -, lévén a szülők társadalmi grádicson való elhelyezkedésének köszönhetően, mocskos ügyeit tanáraink egy része és az iskolaigazgató rendszeresen elsimította.)

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.11.16 0 0 113

 

Látod-látod, Farkas Atti, montam én neked, csak idő kérdése, mikor pukkan ki :(....

Nem is lehet folyamatosan megerőszakolt módon, infantilis nyönyögéssel (copy Havas) felszínen tartani olyan közeget, melyhez gyakorlatlag az érintettek jelentős hányadának az ég adta világon semmi köze sincs, kivéve az ennek ürügyén néha-néha összetrombitált zabálásokat.

Elszállt, mint a harmatos tavaszi szűzlánypuki ....

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.10.28 0 0 112

 

Nem is Baján lennénk, ha egy dicstelen végkifejlet lebukási görbéje, helyi struccpolitikánkra jellemző álszent módon nem felfele ívelne, és nem egy puszi-puszi vállveregetéssel zárulna le, mondván van ami van, te háver a mi kutyánk kölke vagy, kutya a kutyát nem bántja!

Kivételesen nem nevesítek. Nem nevesítek, hogy egy általam szeretett embercsoportban ne keltsek kiábrándultságot, olyanokban, mindazokban, kik velem egyetemben egykor túl naivak voltak, és megtévesztettként arra érdemteleneket voltak képesek idoluknak tekinteni. Holott a negédes méz és máz, gyakran kőkemény kapzsiságot, gyenge és számító karaktert takart. Van, amikor ez gyorsabban bukik ki és kerül felszínre, de akad olyan eset is, amikor évtizedekig lappang a valós én, és amikor már boldog és boldogtalan is tudja már a lehangoló igazságot, még akkor is jótékony kezek egyengetik a galádnak bizonyult útját, hiszen felsőbb rétegek nem engedhetik meg maguknak a luxust, hogy köreikből bárki is a mocsárba csobbanjon, még a lendület olyanokra is sarat fröcskölne, akik minden áron halálukig patyolat tisztáknak kívánnak látszani.

 

Íme alább Városunk legújabb díjazottjai.

Csak annyit: közülük nem mindenki méltó arra, hogy tevékenységét bárki is a mellékeltek szerint díjazza, akad sok olyan szerencsétlen sorsú ember is, kit hasonlóan üdvös ténykedéséért rács mögé küldéssel "díjazták".

 

 

Az idei esztendő városi díjazottjai.Mindezzel egyetemben sok olyan is akad a felsoroltak között, kinek szívből gratulálok elismeréséhez!

 

Mijo

 

Mijo Creative Commons License 2005.09.14 0 0 111

 

Hatalmas és így igaz!

 

 

Go to Gap ...

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.09.13 0 0 110

 

A minap láttam az APEH feketelistáját.

Ekkor gondolkodtam el afelett, miért is van az, hogy ebben az országban nagyon sokat kell lopni ahhoz, hogy ne essék az illetőnek bántódása.

Ja, hogy ezek felett védőpajzsot jelent a kéz kezet mos elv törvényszerűsége, továbbá csak ezek képesek megfizetni a befolyással bíró méregdrága ügyvédeket.

 

Ugyannakor ezekkel szemben akadnak, kik kevesebbet lopnak (igen, tudom, minden relativ), mégsem görbül hajuk szála sem.

Kikről is van szó? Ha olyan valaki lop, aki pártkötődésű (teljesen mindegy, hogy jobbos, vagy balos), annak általában nem szokott következménye lenni, legfeljebb "elmegy nyugdíjba".

Én egyszerűen nem emlékszem olyan esetre Baja vonatkozásában, hogy ebből a kategóriából valakit is megrángattak volna. Sokan tudnak ilyen-olyan lenyúlásokról, de talán a Bácskapocs volt az utolsó olyan sajtóorgánum, mely publikálni merte a felmerülő ügyeket, ma szinte kizárólag az egymás közötti suttogás szintjén cserél gazdát az információ.

Napjainkban szintén buktákról suttog a nép, egyik oldal is sáros, a másik is, de mint mindig, naná, hogy most is szűzlányos szemérmesség lengi körül ezeket.

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.09.10 0 0 109

 

"Szerb lista horvát és muzulmán háborús bűnösökről

szeptember 9. 21:41

[MTI]

 

A Boszniai Szerb Köztársaság belügyminisztériuma összeállított egy 749 fős listát, amelyen az 1992-95-ös boszniai háborúban elkövetett, szerbek elleni háborús bűnökkel gyanúsított horvátok és muzulmánok szerepelnek.

A jelentésben szereplő személyek azzal vádolhatók, hogy kínzásokat, kivégzéseket követtek el Bosznia különböző részein, így Szarajevóban, Mostarban, az ország déli részén.

 

A listát, amelyen azonosított, illetve részben azonosított személyek szerepelnek, hamarosan átadják a háborús bűnök boszniai törvényszékének, jelentette be a minisztérium szóvivője. "Nagy számban vannak köztük külföldi állampolgárok, akik a muzulmánok, vagyis a mudzsahedek soraiban harcoltak (a boszniai háború alatt)" - mondta a szóvivő, arab országokból érkezett fegyveresekre utalva."

 

-------------------

 

"... mondta a szóvívő, arab országokból érkezett fegyveresekre utalva."

 

De azt sem tartottam volna meglepőnek, ha a szóvívő egyéb más országokra is utalt volna, hiszen tudott dolog, hogy ebben a háborúban például  Magyarországról is megjárta nem egy "vállalkozó szellemű" férfiú zsoldosként a hadak útját. Ezek is közöttünk élnek :(....

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.09.03 0 0 108

 

Vajon a new orleansi eseményeket miként fogja majdan az utókor feldolgozni?

Vajon lesz-e kimondott párhuzamvonás egyes történések, és a település etnikai összetétele, etnikai "sajátosságai" között?

Vajon a csűrcsavaros észjárású emberjogvédők képesek lesznek-e elhitetni a világgal, a hangzatos "megélhetési bűnözést", mint fő szempontot mindamiatt, ami napjainkban történik és még történni fog?

Vajon minálunk hogyan viselkedne egy Budapest, hasonló katasztrófa esetén?

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.04.11 0 0 107

 

Azt mondja egy (egyik legkisebb parlamenti párthoz vonzódó) barátom, hogy a múltkor időnkénti nagyszerű beszélgetőpartnere, az Atya szinte szemrehányóan felböffentette, miszerint mi a nyavaja van velem, hogy már egyáltalán nem "foglalkozom" vele a fórumokon. Ez a nagyagyú meg találta neki mondani, hogy "ő állított engem le".

 

Édes jó Gyurim, hájszen mi a fészkes fenéért foglalkoztam volna veled az utóbbi évek során, amikor megszűntél "világmegváltó" közszereplőnk lenni!? Pontosan olyan egyszerű senkivé váltál, mint vagyunk mi itt jó pár százezren, millióan.

 

Eddig!

 

Na de, most majd változni fog a helyzet.

Jó, tudom én, hogy ez így valójában elég reménytelen lesz, de sosem lehet tudni, ki figyel és ki hallgat ránk :)!?

 

Nos, mivel lezd a könyökömön kijönni, hogy a talpunk alatt tocsogó szarról történő figyelemelterelésként, most a leendő köztársasági elnök személye körüli konszenzus hiány folyik a csapból is, én azt szeretném az arra felkenteknek javasolni, hogy mindenképpen tegyék megfontolás tárgyává, a te örökfényű egyéniséged előterjesztésének eshetőségét erre a tisztségre.

Én úgy vélem, egy köztársasági elnök elsősorban rendelkezzen snájdig köpönyeggel, ebben meg emlékezetem szerint nálad nincs hiány, biztos vagyok benne, hogy ha előhúzod az egykorit a ruhásszekrényből, a naftalintól való szellőztetést követően megfelelő módon ár lehetne napjainkra szabatni azt.

 

Gyuri, sok sikert kívánok, biztos vagyok benne, ha te is magadévá teszed ötletemet, komoly esély keletkezhetne annak véghezvitelére.

 

Mijo

 

 

sydbaj Creative Commons License 2005.04.03 0 0 106
    ELHUNYT  II.JÁNOS PÁL .... PÁPÁMK.... EMBERISÉG FÉNYLŐ CSILLAGA ÉS AZ ÚR HŰ SZOLGÁJA....ÖRÖKVILÁGOSSÁG FÉNYESKEDJEN HANVAIRA...
sydbaj Creative Commons License 2005.04.01 0 0 105

    Amikor valakit szándékossan  provokálnak, akkor nehéz virágnyelven is türtöztetni magaát a provokátrók siserahada ellen....  Véletlenül találtam erre a forumra,gondolván mint régi Bajai elbeszélgetek a világpolitikai, társadalmi, és mindennapi problémákról szeretett városom polgáraival. TÉVEDTEM....Már az első alkalommal ellenszenvel találtam magamat szembe, egy bizonyos Úr tudtomra adata hogy itt beszokás mutatkozni, holott nem titkos néven jelentkeztem be,az E-mail cimem is nyitott a mai-napig. Teljesitettem az Úr (eftárs)kérelmét...KÉSÖBB MEGTUDTAM HOGY EZ AZ úR  (MSZ(M)P fömufti a városban, vagy a megyében már nem emlékszem pontossan...(Akkor mondom magamnak, Lajoskám te othontaláltad magad rendessen).....Talán a nick-nevem okozhatott ellenszenvet,mert a világ másikoldaláról mondtam el véleményemet majd 3-évi othonlétem tapasztalataimról a redszerváltás utáni fejleményekröl....Lényegében semmi nem változott, csupán a paklit keverték össze,és ezt kimertem mondani.....ez okozhatott  kelemetlenséget a hirtelen demokratizálódott-liberizálodott egykori párthűeknek.....Sajnos a játékosok maradtak,maradtak a kulcspoziciókba, a napjainkig,eppen ugy megy a játék mint valamikor,csupán azzal a külömbséggel, hogy ma már nem akasztják azokat akiknek esetleg más az, elképzelése MO jövöjéről. 

Akadt egy úriember aki felmerte venni a küzdelmet szellemileg a multból megmaradt kifakult vörös-kékekkel,ezért ez a felvilágosúl klientúra mindent elkövettek, hogy elnémitassák......Sikerült !!!!Az hogy Ő most nem kérdez és nem kritizál,nem azt jelenti hogy a némitoknak sikerrel járt a mesterkedése.....Az idő megoldja a problémákat.... AMIT TAPASZTALTAM::::nem tolakodnak az értelmes  Bajai polgárok vitábakeveredni a Bajai forumot kisajátító politikailag felvilágosult új-régikkel vagy régi-újakkal.  A város lett a vesztes.....HOGY MIÉRT???? AZ EGY KÜLÖN KÉRDÁS.....

sydbaj Creative Commons License 2005.03.26 0 0 104

  "Orbán Viktor esetében semmi nem drága. Volt már diktátor, miniduce, farkasvigyorú törpe, volt már milliárdos bányatulajdonos, kifejezték már likvidálása szükségességét, kértek már rá árajánlatot feltételezett bérgyilkostól, volt már gyermekét elvesztő, felelőtlen apa, volt már feleségét összeverő, őrjöngő férj, keresték már hasonmásait kampányreklámokhoz, ábrázolták már maffiafőnökként, nevezték már antiszemitának, nacionalistának, populistának, irredentának, fasisztának és kommunistának, keltették már visszavonulása hírét, vádolták már a demokrácia felszámolásával, fejére olvasták már, hogy a törvényes hatalom törvénytelen eszközökkel való felszámolására törekszik, a tolerancia neves vagy névtelen élharcosai pedig a közbeszéd középszintjein rendszeresen cigányként emlegetik. Legújabban senki által nem hitelesített, a hivatalos iratoktól tartalmukban alapvetően eltérő, mondandójukban megmásított, kiegészített, magyarán meghamisított úgynevezett taggyűlési jegyzőkönyvekkel törnek politikusi hitelére, egy szakállas kergebőrke pedig egy politikai rendezvényen egyenesen Tokaj hímvesszejének titulálta a Fidesz elnökét"........ MN......

 

 Ezekután már nincsen mit mondani....egy normális társadalomban hasonló mocskolodás elképzelhetetlen... Ezek akartak engemet kioktatni, hogy mit lehet és mit nem illik mondani... ELISMERÉSEM VIKTORÉ...HATALMAS ÖNURALOMMAL KELL,HOGY RENDELKEZZEN, én nem rendelkezek hasonló türőképességgel szerencsére..... TALÁN ELFOGULT IS VAGYOK MERT A MULT MEGTANITOTT ARRA HOGY EZEK AKKOR ÁRTALMATLANOK HA KISZÁRADTAK... UTÁNA IS TETTEMÜKET FERTÖTLENITENI SZÜKSÉGES MIELÖTT ÖRÖKRE ELTEMETNÉK ÖKET.

Mostmár világssá vát elöttem, hogy honnan ered ez a disztigvál hagnem ami uralja az "okosok forumát", ha esetleg vlaki betéved és nem az ő hangszerükön játszik,ELSZABADUL A MOCSKOLOD POKLA.Igaz mit is lehet elvárni a jellemtelen hazug becstlen ,utodaik ivaékaitól.

 


  

farkasanti Creative Commons License 2005.03.23 0 0 102
Már megint ez a "féltés", nem érdekel a "vezérük" nyomora, de, ha nekik lehet 85- féle nicken hülyeségeket előadni, akkor nekem is lehet1-2-3-n okos dolgokat mondani, ha tetszik nekik, ha nem:-))))))))!!
Előzmény: Mijo (99)
Mijo Creative Commons License 2005.03.23 0 0 100

 

Lajoskám, jól látható, hogy idézel valahonnan, hiszen így kezdted írásodat: "Tudósítónktól: ..".

Ezért kértem, hogy jobb lenne pontosan megjelölni honnan ered, mert mindezt vélhetően nem te nyomoztad, találtad ki.

(Majd a Belovai, ha hazajön, tud közvetlen forrásként mesélni ezekről a dolgokról. Nem véletlenül nem akaródzik a rehabilitása.)

 

 

Előzmény: sydbaj (98)
sydbaj Creative Commons License 2005.03.23 0 0 98

   Nem veszen sértönek, sört respektálom az álláspontodat....picsáig voltam az elmult hetekben ezzel a bünbakok keresésével.... nekem beszélhetnek állambiztonságról,semlegeshozáértötörtésnészekeről, akinek a hívtása lenne az igazat, csak is az igazat 15-év multával egyszer már feltárni, lezárni.DE NEM!!! magyarázkodnak csürik csavarják a dolgokat mentik a börüket.GYOMROM KEVEREG MÁR AZ UTÁLATTÓL.... ennyire jellemtelenek vannak mind két oldalon a magyar -politika arénájában..Talán ugy is fogalmazhatnék, hogy semmi nem változott a nemzetbiztonság területén, mert a mult operatívjai és az újannan beáramlók hatványozottabban  aktivak mint valamikor. 

Most már nem csak pitiáner privilégiumokért teszik az amit tesznek, ma már lehetöséget látnak mérhetetlen anyagi gyarapodásra.Ezenkeresztül az ország teljes kiárúsitására idegenek részére.

Azért tettem fel forrás megnevezése nélküli listán szereplöket, mert napjainkban ezek a személyek activ részvevök a közéletben. 

AZ HOGY HOGYAN, ÉS KIKÁLTAL, AZ VILÁGOSAN VAN DOCOMENTÁLVA.

Esetleg a kétség merülne fel a megnevezettek kilétáről, azt könnyen lehet ellenörizni.

A forrás megtalálható a neten.igy leht, hogy szépséghiba van abban, hogy forrásnélkül  mertészkedtem feltenni.

De mindig csak nekem kell jónak lennem??????

Előzmény: Mijo (96)
Mijo Creative Commons License 2005.03.22 0 0 96

 

Kedves Lajos, ne vedd sértőnek, de ilyen jellegű írásoknál még inkább ildomos lenne megjelölni annak pontos forrását.

Én nem azt mondom, hogy legyek e téren etalon, de hidd el, okkal szoktam kényesen ügyelni egy-egy idézet esetén erre a nagyon fontos szempontra.

Ha egy mód van rá, ne teremtsünk támadási felületet magunknak, hiszen támadnak bennünket utálóink folyamatosan ok nélkül is.

 

Köszönöm megértésedet!

 

Mijo

 

 

Előzmény: sydbaj (94)
sydbaj Creative Commons License 2005.03.22 0 0 94

Tudósítónktól:Alkotmányos válság II. Ügynöklista(?) folytatása  Nyomtatható változat 

Amikor egy ország nemzetbiztonsági szervezetét külső támadás éri, akkor joggal vetődik fel a belső állapotok teljes rendezetlenségének kérdése. Ez más néven egyébként az alkotmányos válság fogalmát meríti ki. Az utóbbi években volt ugyan többféle ügynök-listázás, de olyan mérvű behatolás a magyar érdekek meggyöngítésére még szándékként sem merült fel, mint amit most a szocialista csapat csinált. Hogy történészeknek álcázott kis figura-gyurák listázgatnak, minden következmény nélkül, az szinte példa nélküli. Mégpedig azért példa nélküli, mert ebből is látni, hogy nem működik az alkotmányos intézményrendszer Magyarországon még a jelenlegi törvények végrehajtásának érdekében sem. Mert mivel magyarázható, hogy nem jelenik meg azonnal a hatósági földerítő és nyomozórendszer és miért nem indulnak hivatalból eljárások a magyar érdek ilyen súlyos kiárusítása esetén. Nem az ügynököket kívánjuk védeni, de az tény, hogy bennük is több a becsület és a tartás, mégha rendőrségi besúgók voltak is, mint a mai magyar politikusok vezető rétegében. Mert Magyarországon ma súlyos kérdés, hogy a nemzetbiztoságot olyan módon rombolták le, amilyenre még nem volt példa. Szabadon garázdálkodnak jelenleg különböző titkosszolgálatok, főleg a fővárosban, mint tették azt a második világháború idején Svájcban, vagy a második világháború után a teljesen nyitott Bécsben, de még a Vatikánban is. Azt azonban ne gondolja senki, hogy Vatikán szó nélkül hagyja az őt ért csapást.
Ezek a szolgálatok és ezek az ügynökök ma a pénzmosás központjaként Budapestre helyezték át fő bázisukat. Hihetetlen erővel terjeszkedik a Moszad, egészen odáig, hogy a magyar kormányzati szervek felső csúcsát is befolyás alá vonják. Igaz, ezek jelentős részben üzletembereknek álcázott tanácsadó és őrző-védő szolgálatok, de ostoba módon szolgálják megbízóik érdekeit. Mert meggyöngíteni egy ország hírszerzését vagy kémelhárítását, vagy ami legalább olyan fontos, a terrorelhárítási képességét, azt véletlenül nem teszi senki. Aki pedig úgy gondolja, hogy vannak baráti országok, akiknek a hírszerzésük is baráti, az nagyot téved. Minél nagyobb egy szervezet, az annál többet hibázhat. Főleg, ha az elbizakodott. Főleg, ha rájuk nézve semmilyen törvény nem létezik. Még 1975-ben, tehát harminc évvel ezelőtt is tapasztalhattuk, milyen erős az izraeli terrorizmus. Amikor egy Malév gépet fölrobbantottak, holott a két célszemély, a két arab terrorista nem is szállt fel a repülőre, akkor mindenki elborzadt. Pedig azóta Aczél György csapata vezetésével olyan mérvű a beépülés a magyar szolgálatokba, a magyar politikába, és a közigazgatásba, amilyenre újkori történelmünk során még nem volt példa. Az viszont tény, hogy az utóbbi időben nagyon sok olyan jelzés érkezik, amiben megköszönik, hogy volt olyan ember, aki legalább nevét vállalva tette meg följelentését a magyar érdekek védelme érdekében.

Megkereste szerkesztőségünket több olyan személy, akik a III/III-as besúgók és együttműködők vezető sajtóbeosztású dolgozóit regisztrálták. Közülük vannak tartótisztek és olyan titkos együttműködők, akiknek elegük lett abból, hogy Magyarországon a közszolgálati televízióban és rádióban ugyanazok az ügynökök irányítanak, akik moszados, KGB-s és egyéb kapcsolatai még csak titokként sem tarthatók nyilván. A lista több mint húsz nevet tartalmaz az első körben, ellenőrzés után a jövő héten többet nyilvánosságra hozunk belőle. Szerkesztőségünk soha nem foglal állást, csak és kizárólag tájékoztat és várjuk a cáfolatokat is.

Folytatjuk a múlt héten megkezdett névsort, amely az idegen országok titkosszolgálatainak kémkedő(?), ám a magyar közéletben kiemelt helyet elfoglaló személyek nevét tartalmazza:
52. dr. Gyekiczky András – Moszad - 1994. májusától a Belügyminisztérium kabinet vezetője, ő felügyelte, hogy a minisztérium munkája az SZDSZ érdekeinek megfelelően történjen. Kiemelt feladataként kezelte az Állambiztonsági Nyilvántartásnak az SZDSZ-esek érintettsége szerinti átvizsgálását, Tyekvicska Árpád közreműködésével. A nyilvántartóban dolgozók véleménye szerint valósággal „kiherélték” az állambiztonsági nyilvántartás azon anyagait, amelyekben SZDSZ-esek szerepeltek. Ezen kalózakcióban az SZDSZ több vezetője, még Demszky Gábor is részt vett, aki ezt a törvénytelenséget kifogásolni merte, azt egyszerűen „kirúgták”.
53. Harangozó Szilveszter – KGB és Moszad – (1920. 01.25.) Az 1950-es években Péter Gábor titkárságán dolgozott, mint ÁVH-s százados, majd aktívan részt vett az ’56-os forradalom leverésében. Először BM III/III. Csoportfőnökség vezetője, majd BM III-as főcsoportfőnök és belügyminiszter helyettes. 1988. december 31-ig a felesége volt a BM Állambiztonsági Nyilvántartó vezetője, de nyugdíjazása előtt egy hónappal. Aczél György utasítására – egymás között csak Rita akciónak nevezett bizalmas átvizsgálás alkalmával – kiszedték a nyilvántartóból az alakuló SZDSZ jelentősebb személyeire vonatkozó és a Moszad érdekeit veszélyeztető anyagokat.
54. Kende János – Deuxiéme Bureau (francia titkosszolgálat) – Párizsi állandó lakással rendelkező filozófia professzor. Az utóbbi időben Magyarországon, mint közíró tevékenykedik.
55. Kenedi János – Moszad – Történész és levéltári kutató, aki jelenleg a Nyilvánosság Klub vezetőségének tagja. A „rendszerváltozás” előtti állambiztonsági anyagok teljes nyilvánosságra hozatala mellett száll síkra, de több olyan szakértő segíti a munkáját, aki előzőleg aktívan részt vett az SZDSZ-esekre vonatkozó operatív anyagok állambiztonsági nyilvántartásból való kiszedésében. Közéjük tartozott többek között Tyekvicska és Gyekiczky is.
56. Kis János – szabadkőműves páholy – CIA – 1943-ban született, 1967-ben az ELTE BTK-n szerzett filozófus diplomát, a demokratikus ellenzék egyik szervezője, az SZDSZ első elnöke. A New York-i Új Társadalomtudományi Főiskola vendégtanára is volt 1988-ban. A szabadkőművesek Martinovics páholyának tagja.
57. Kovács László – KGB – (1939. Budapest) 1968-ban szerez egyetemi diplomát a Marx Károly. Közgazdaságtudományi Egyetemen. Az MSZMP KB Külügyi O-nak h.vezetője, 1986-tól külügyminiszter helyettes, majd külügyi államtitkár. Munkája során szoros kapcsolatban állt a Szovjetunió bp-i nagykövetségének szakreferensével. 1994-től külügyminiszter, majd az MSZP elnöke. Jelenleg az Európai Unió egyik biztosa.
58. Lakatos Ernő – GPU és KGB – az 1950-es években, mint alezredes a Néphadsereg című újság főszerkesztője volt, Ebben a szerkesztőségben hadnagyként dolgozott Vitray Tamás is. Lakatos Ernő aktívan részt vett az 1956-os forradalom leverésében, majd az MSZMP KB agit.prop. o-nak vezetője, később berlini nagykövet.
59. Liszkai László – Deuxiéme Bureau – újságíró és szerkesztő riporter, az MNVK-2 Csoportfőnökség hírszerző tisztje volt, több évig dolgozott külföldön is. Az 1990-es évek elején az RTL Klub egyik vezetője, majd adócsalás miatt elítélték és börtönbe csukták.
60. Meruk József – KGB és Moszad – az édesapja Meruk Vilmos a spanyol polgárháborúban, mint szovjet GPU-s vett részt. Meruk József pedig a BM III/I-es Csoportfőnökség hírszerzője volt, mint titkos munkatárs. Moszkvában, amikor az egyik napilapunk tudósítójaként dolgozott, ismerkedett meg egy KGB-s hölggyel, akit feleségül is vett. Eztán a KGB-s feleségével Madridban, mint az MTI tudósítója dolgozott. A „rendszerváltozás” után itthon újságíróskodott, 1993-ban a Kurír főszerkesztő-helyettese, 1998-ban pedig a Reformnál dolgozott. Jelenleg a kormány nemzetbiztonsági és sajtó tanácsadója, fizetést, mint a Mezőgazdasági Minisztérium vezető főtanácsadója kap. Háttérből ő irányította a gazda demonstrációval kapcsolatos kormányzati sajtómunkát, de az ő nevéhez fűződik egy-két volt ügynök, illetve az ügynöklista nyilvánosságra hozatala is.Meruk közreműködik az „Index” szerkesztésében is.
61. Mécs Imre (1933. Bp.) – Intelligence Service (angol titkosszolgálat) – A BME-en tanult, 1957-ben letartóztatták és az ’56-os forradalomban kifejtett tevékenysége miatt először halálra ítélték, majd ezt életfogytiglani börtönre változtatták. Az SZDSZ alapító tagja, majd 1994-től országgyűlési képviselő.
62. Pribula Gyula – KGB – kárpát-ukrajnai születésű, több nyelven beszélő orosz állampolgár, aki a szovjet Déli-Hadseregcsoport parancsnokságán tolmács volt. Házasságkötéssel szerzett magyar állampolgárságot, majd a Hungarofruct-nál dolgozott vezető beosztásban.
63. Simics Sándor („Szása”) – KGB – szovjet állampolgárból házasságkötés útján szerzett magyar állampolgárságot. Az 1970-es és a ’80-as években több évig Benkei András belügyminiszter titkárságának vezetője volt.
64. Szende Iván András – Moszad – Az „Ügynök voltam Magyarországon” – című 2002-ben megjelent könyvében részletesen beszámol arról, hogy az 1970-es és a ’80-as évek elején a BRFK Állambiztonsági Szervének III/II-es alosztályán dolgozott, mint kémelhárító tiszt, majd újságíró lett. A könyvében írja, hogy „Éveket töltöttem a Közel-Keleten”, de arról nem tesz említést, hogy ezalatt Izraelt értette. A könyve arról sem szól, hogy Izraelben, mint volt kémelhárító disszidenst részletesen kihallgatták, majd átszervezték és a rendszerváltozás után visszaküldték Magyarországra. Jelenleg az In-Kal Security egyik vezetője.
65. Tamás Gáspár Miklós (1949. Erdély) – Securitate (román titkosszolgálat) – diplomáját Romániában szerezte, az 1980-as években jött Magyarországra, majd Budapesten az V. kerületben egy „disszidens” család négy szobás lakásába költözött, ezért ekkor az V. kerületi tanács jogcím nélküli rosszhiszemű lakosnak nyilvánította. Ez után a Ceausescu-i titkárságról egy levél érkezett a Kádár titkárságra, kérve, hogy a román munkásmozgalom két harcosának a gyerekét ne tegyék ki a lakásból. Az SZDSZ egyik alapítója és jelenleg politológusként tevékenykedik.
66. Veres György – KGB – Moszkvában a Nemzetközi Kapcsolatok Egyetemén, az IMO-n (Insztitut Mezdnarodnyik Odnosényij) tanult, amit, a KGB diplomataképzőjét tartanak számon. A „rendszerváltozás” után Nagy Györggyel és más IMO-s társaival létrehozták a WALLIS Holding Kft-t, amely a saját anyagi gyarapodásaikon kívül hivatott volt az MSZP anyagi hátterét is biztosítani. A WALLIS Kft. Első bejegyzett székhelye a Budapest, II. ker. Kondorkert u. l. szám alatt volt, mely villarészt 1996. októberében – a sajtóból ismert módon – dr. Gál Zoltán, az országgyűlés akkori elnöke vásárolta meg. (A WALLIS nevével akkor is megismerkedhettünk, amikor a libatenyésztők ötmilliárd forintos eltűnt pénzük után tüntettek. Ekkor a sajtóból értesültünk arról, hogy e cég neve szerepelt a felvásárlók között.)
67. Zubek János – KGB – határőr főtiszt, a „rendszerváltozás” előtt a BM Határőrség szóvivője, majd az MSZP sajtófőnöke lett. Tökéletes orosz nyelvtudása és szovjet baráti kapcsolatai révén segítette a két ország közötti olajügyletek lebonyolítását.
68. Szilágyi Sándor („Saci”) – CIA – alföldi származású értelmiségi, aki kezdettől fogva a Beszélő egyik szerkesztője. A Bp. VIII. Dankó utcai lakásán a demokratikus ellenzék un. „Salom” csoportja részére szervezi a „Repülő Egyetemet”. Főleg ebből a csoportból kerülnek ki az SZDSZ alapítói. Szoros kapcsolatot tartott a budapesti USA nagykövetségen dolgozó Baltimore úrral.
69. Dr. Vajda József – Moszad – MNVK 2. Csoportfőnökség és a BM III/IV-es Csoportfőnökség közötti összekötő-tiszt. Az Apró családdal közvetlen rokonságban áll.
70. Zoltai Gusztáv /Zucker Gerzson) – Moszad – volt munkásőr, a Vigadó kultúrcentrum egykori igazgatója, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója.
71. Lazarovits Ernő – Moszad – A Mazsihisz külügyi vezetője, Németh Péter újságíró, illetve főszerkesztő apósa.
72. Radványi (Reinitz) Dezső (1922. Bp. an. Hölczermacher Olga) – KGB és Moszad – 1945. január 16-án kezdi szervezni Budapesten az MKP V. ker-i pártszervezetét, majd politikai nyomozótiszt. Az ÁVH alapító tagja, s mint ÁVH-s őrnagy, a nevéhez fűződik a STANDARD-ügy vizsgálatának irányítása. Volt a Magyar Rádió és a Magyar Televízió osztályvezetője is. 1956-ban a szovjet csapatok oldalán részt vett a forradalom leverésében.
73. Fröhlich Róbert – Moszad – A HM dandártábornoka, mint „tábori rabbi”.
74. Máté László (Bp. 1952. 01.24.) KGB és Moszad – szakközgazdász, 1973-től a KISZ-ben, 1981-től az MSZMP-ben látott el különböző tisztségeket. Az MSZP első főpénztárnoka, majd alelnöke. A kilencvenes évek elején számos állami vagyon magánosításában vett részt. A becsült magánvagyona 4-5 milliárd forint. Kettős, azaz magyar-izraeli állampolgár.
75. Dr. Jeszenszky Géza (1941. 11.10. Bp.) – CIA – 1966-ban szerzett diplomát az ELTE történelem-angol szakán. 1973-tól ösztöndíjas aspiráns volt az MTA Történettudományi Intézetében. 1976-től a MKKE adjunktusa, majd 1984-86 között a kaliforniai egyetemen, Santa Barbarában tanított. Az MDF alapító tagja, később országgyűlési képviselője, 1990-től külügyminiszter. Az 1970-es évektől a BM III/III Csoportfőnökség, majd a III/I csf. Munkatársa, az USA-ban pedig átszervezték.
76.Gabányi András Moszad a rendszerváltás előtt a Minisztertanács Tájékoztatási Hivatalának munkatársa, de egyben Kádár Jánosné Tamáska Mária tanácsadója is. Jelenleg az Országgyűlés Sajtóosztályán dolgozik, mint főosztályvezető helyettes.
77.Jozef von Ferenczi - állítólagos sajtómágnás, a katonai elhárítás nyugatra kidobott ügynöke. Feladata a KGB-s érdekek érvényesítése és bomlasztás a nyugati magyarságnál, így a magyar érdekek háttérbe szorítása. Rossz nyelvek szerint nála nehezebb megállapítani azt, hogy mely szervezeteknek nem dolgozott, mint amelyiknek igen. Hovatartozására jellemző, hogy Horn Gyula dandártábornoknak lépteti elő, kvázi elismeri ügynöki munkáját.
78.Faragó András, az újonnan választott kormány, tehát Antall József első szóvivője. Miután idegen kötődése bizonyított volt, ezért azonnali hatállyal Göncz Árpád vette át, ahol is folytathatta több országra kiterjedő tevékenységét.

Olvasói levélben érkezett az alábbi négy név:
1. Acél György az MSZMP volt KB titkára nemcsak a szabadkőműves páholynak és a bécsi cionista szervezetnek volt a tagja, hanem 7 évig volt a HAGANA(az izraeli titkosszolgálat, a Moszad külső akciócsoportja) magyarországi rezidense is. A politikai és állami vezetőknek megküldött „szigorúan titkos” és „bizalmas” állambiztonsági jelentéseket minden érintett vezető – elolvasás és a hírigényének a ráírása után – a belügyi futárral visszaküldte a BM Titkárságának. Ezeket az anyagokat azonban Aczél elvtárs nem küldte vissza a Belügyminisztériumba, hanem az érdekesebbjeit külön futárral kivitette az előzőekben felsorolt szervezet bécsi központjába. Aczél elvtársnak az ilyen és más hasonló feladatok elvégésére külön futárja volt, aki nem volt más, mint az egyébként a vendéglátóiparban tevékenykedő Radics Sándor r. alezredes, a BM III-as Főcsp.főnökség szt tisztje, aki diplomata útlevéllel is rendelkezett a futári tevékenység ellátásához.
2. Kovács Lászlóról kiegészítés – Kovács elvtárs, amikor az MSZMP KB-ban, illetve a Külügyminisztériumban a magyar külkapcsolatokat irányította, e feladatainak ellátásához nemcsak a szovjet nagykövetség szakreferensével állt szoros „munkakapcsolatban”, hanem a Külügyminisztérium szovjet tanácsadójával is, aki valójában a főnöke is volt. (Ugyanis nemcsak a BM-ben és a HM-ben voltak szovjet tanácsadók, hanem a Külügyminisztériumban is.)
3. Harangozó Szilveszterrel kapcsolatos kiegészítés: Harangozó elvtárs, amikor a BM III/III-as csoportfőnöke és később, amikor a BM III-as főcsoportfőnöke volt, minden hét csütörtök délutánján személyesen találkozott Aczél György elvtársával és a miniszterek megkerülésével részletesen tájékoztatta őt az aktuális operatív helyzetről, különös tekintettel a „belső ellenzékre” és a kulturális területre vonatkozó titkos információkra. Ezeken a megbeszéléseken Harangozó elvtárs nemcsak jelentett, hanem feladatot is kapott, amiről általában nem tájékoztatta még a miniszterét sem.
4. Nagy Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt igazgatójával kapcsolatosan érkezett kiegészítés: 1990-ben részt vett az un. Ügynöklista készítésében, több példányt másolt magának is, ezekből még el is adott külföldi szervezeteknek – Moszad, CIA -. Kende Péter a titkosszolgálatokról írt könyvének a 280. oldalán pedig említést tesz arról, hogy egy magas beosztású állambiztonsági tisztnek a válófélben lévő felesége a lakáson megtalálta az ügynöklista másolatát. 1990-ben a feleség még a Nemzetbiztonsági Hivatalnál is megjelent a listával és fel akarta jelenteni Nagy Lajost, aki egy „Szöcske” gúnynévre hallgató munkatársával visszalopatta

sydbaj Creative Commons License 2005.03.22 0 0 93
   Valahol valami nicsen redben ebben  a diszkimizációt kergetö feltupitozott  antiszemita világban.
 
Keresztes Lajos
Fúrjátok egymást! – szól a brüsszeli utasításra tervezett antidiszkriminációs törvény üzenete – olvasható a Tageszeitungban. Megduplázódott a rasszista és antiszemita támadások száma Franciaországban – írja a Die Welt konzervatív napilap párizsi tudósítója.

die tageszeitung (taz.de)

A radikális baloldali lapban Bettina Röhl Diszkrimináció – nem, köszönöm! címmel ír szarkasztikus hangon a brüsszeli utasításra tervezett antidiszkriminációs törvényről.

Ön nő? Feltétlenül maradjon az. Más fajhoz tartozik? Jobb nem is lehetne. A többségtől eltérő etnikai háttérrel rendelkezik? Remek. Valamely vallás híve? Ha nem, keressen egyet gyorsan. Egy világnézetet biztosan fel tud valahol kutatni. Legyen egy saját sérülése, az nagyon jó lenne. Heteroszexuális? Nem túl szerencsés. Szedjen össze a fenti tulajdonságokból minél többet, és akkor igencsak rózsás jövő elé nézhet.

Ön férfi? Akkor önnek az elmúlt 20 ezer évben voltak esélyei. Az ön jövője igencsak sötét. A legrosszabb, ami valakivel történhet, hogy normális 25 és 55 közötti férfi.

Az antidiszkriminációs törvény üzenete világos: fúrjátok egymást! Mindenki mindenki ellen, pereskedjetek, ahogy csak belefér. Egy kis jóvátételt mindig ki lehet kényszeríteni a bíróság előtt. Nőjön ki a semmiből egy igazi antidiszkriminációs ipar! Figyeljetek! Rágalmazzatok! Alapítsatok a törvényben tervezett antidiszkriminációs egyesületeket! Harcoljatok a munkaadótok, kollégáitok, főbérlőtök, a biztosítótok, a szupermarketetek ellen, tegyétek mindezt az igazság és az antidiszkrimináció nevében. Ez a vörös-zöld koalíció szerint csupán évi 5 millió euróba kerül, ez mindannyiunkat boldoggá tesz, és a lehető legjobb légkört teremti meg ebben az országban.

Az intrikákat segítő törvény értelmében elég egy ellenszenves kollégáról annyit mondani: „szexista módon nézett rám”. Ezt nem kell bizonyítani, csak „hihetővé tenni.” Vajon hogy néz ki a diszkriminációtól védettséget élvezők fontossági sorrendje? Mi van akkor, ha egy leszbikus nő és egy azonos végzettségű sérült férfi jelentkezik ugyanarra a posztra? Ki kapja meg az állást?

Die Welt (welt.de)

A konzervatív napilapban Jochen Hehn Franciaországban radikálisan megemelkedett a rasszista támadások száma címmel küldött tudósítást Párizsból, az „emberi jogok országából.”
A rasszista és antiszemita támadások az elmúlt évben 2003-hoz viszonyítva majdnem megduplázódtak. Míg a „Nemzeti Emberjogi Tanácsadó testület” (CNCDH) éves jelentésében 2004-ben összesen 1565 ilyen jellegű támadást sorolt fel, addig 2003-ban mindössze 833-t tartottak nyilván. Ez a legmagasabb szint 1994 óta. A jelentést a belügyminisztérium adataira alapozták, az anyag összeállítói szerint igen magas a lappangás aránya, mert számos áldozat nem mer feljelentést tenni. A legnagyobb növekedést az észak-afrikai muzulmán bevándorlók elleni támadások száma mutatta, a 2003-as 232-ről 595-re növekedett. A bevándorlók elleni támadások robbanásszerű emelkedését regisztrálták Korzikán.
Az antiszemita motivációjú cselekmények 601-ről 970-re emelkedtek. Ezekben 36 személy sebesült meg. 44-ről 65-re emelkedtek a zsidó és muzulmán istentiszteleti helyek és temetők elleni rongálások.

Az antiszemita támadások kapcsán a bizottság megállapította, hogy az előző évekhez képest a közel-keleti helyzet egyre kevésbé motiválta az elkövetőket, ami azt mutatja, hogy az antiszemitizmust egyre kevésbé az aktuális történésekre adott válaszként, inkább „tartósan” megszilárduló jelenségként kell értékelni Franciaországban.

A jelentésben nem kapott helyett a mindennapos diszkrimináció.

 Ha már ezek   gondokat okoznak, ott ahol tonbol a demokrácia évtizedek ota ??? Akkor miért erölködnek bizonyos törvények megalkotásával nálunk??? Abban reménykednek hogy egyszerre elmosodnak a problémák ha törénybe iktatnk betarthatatlan törvényeket???Hol itt a logika???Mert ha ilegalitásban kényszerül valami akkor az lehetetlen konrolálni.Talán ez is a cél??? igy mindig akad amivel lehet mocskolódni....TALÁN EZ AZ ÚJ NEOLIBERÁLIS FILOZOFIA???
sydbaj Creative Commons License 2005.03.21 0 0 91

    NEM AZ A LÉNYEG, HOGY MIT KÖVETTÉL EL,megvagyok gyözödve róla, hogy rajtadkivül sokan vannak ahogyan te gondolkodsz, de rossz helyen teszed,,,, ezek valahonnan egy külön planétáról származnak,csak véletlenül pottyantak ide.

Olvasgasd ugy figyelmessen a értekezéseiket... kurva unalmas.. egymást dicsérgetik....amig közöttük voltam .... mindig valamit bedobtam amin túlfütött vehemenciával szurkélták belém a fullánkjaikat..... amig engam sértegettek addig nem zavart, de amkor a nemzetemet probálták pengére állitani akkor betelet a pohár... azt hogy ha ezt egy idgen teszi azt megtudom érteni, de ha a fajtám akkor ???? de kérdezem én ezek igazán a mikutyánk kölkei lennének???

Előzmény: farkasanti (86)
sydbaj Creative Commons License 2005.03.21 0 0 90

     KÖZVETLEN A REDSTERVÁLTÁS UTÁN nagy reményeket füztem, hogy kiaalakul egy  polgáritarsadalom amely  feltudja számolni multat,s eltudja kezdeni  a jövő épitését....BASZOTT NAGYOT TÉVEDTEM....15-év után még else  kezdödött.

ISMÉT A CEFRE KERÜLT FELSZINRE.. VOLT EGY IDŐSZAK AMIKOR KEZDETT ALAKULNI A JÖVŐ KONTURJA...de hamar elvitte az idegen áromlat a kontúrjait.

SZOMORÚ VAGYOK... magamt ámitgatom, hogy ez csak egy átmeneti tisztulási periód.Fenéket.. ez egy tervezett nemzetgyiklolás.....

Néha a rideg valóság észheztérit.... amikor egy Szt tiszt képtelen felhörpitrni azt a mérgezett coctailt amit a Moszad kevert,a nemzet részére akkor rodhadt minden...

Amikor azok szégyenitik Kossúth örökségét akik a nevét sem tudták leirni a közelmultban, akkor egy magyar sírni szeretne....

Amikor azok oktatnak a demokráciáról akiknek az volt a demokrácia amit megendedett nekik a hatakom.

Azok beszélnek békességről, megértésről akkik elödjei akasztottak, börtönöztek.

Azok akarják megtiltani a gyülölködést akik százszorossan jobban gyülölnek bennünket mint mi öket.

Ez a mentalitás tükrözödik azon a forumon amit hosszú fontolgatá utá végképen feladtam.

BETEKINTETTEM:: ugy kiváncsiságból,magamt ostorozom a hüjeségem végett hogy éveken keresztül probálkoztam a lehetetlennel....

 

 

 

 

 

 

farkasanti Creative Commons License 2005.03.20 0 0 88

Nem vesztem el, itt vagyok, csak hibás volt a gépem pár napig.

 

Látod a másik helyen is szeretettel vártak, üdvözöltek,csak a "paszulyék" vauznak, de, csak azért, mert nem meri bevallani, hogy nélkülem üres az "élete":-)))))!!!!

Előzmény: Mijo (87)
Mijo Creative Commons License 2005.03.20 0 0 87

 

Na, csak nem vesztél el :)!?

Mondottam én neked, melyek a legfőbb "hibáid"!

Még nem késő! Kövesd "szivárványos barátaidat", és térj át te is :))))!!!!

 

 

Előzmény: farkasanti (86)
farkasanti Creative Commons License 2005.03.20 0 0 86

Lajos Bátyám, mint látható volt semmi olyat nem követtem el, amit " más-ok" ne tettek volna meg 100szor-1000szer. A legnagyobb "bűnöm"(habár nem ismerik be), hogy nem vagyok kibékülve a "szakállas bácsikkal" és rajongó táborukkal!!!!

 

 

Mostanában keveset hallatsz Magadról, remélem az egészséged jó és így is marad??!

 

 

 

Üdvözlettel: Anti

Előzmény: sydbaj (84)
Mijo Creative Commons License 2005.03.20 0 0 85

 

Lajos, kezdem a közepén, majd a végén.

 

Igen, Márfai Pétert én is kultúrlénynek tekintem. Ehhez hozzátartozik az is, hogy én már akkor is annak tartottam, amikor még nem volt aktív politikus. Mondjuk az rosszul esik, hogy mióta országgyűlési képviselő, azóta sokkal ritkábban bukkan fel felénk, mint tette annak előtte.

 

Szili Katalint szintén a legkulturáltabb politikusok egyikének látom a szocik között, elég, ha csak Kósáné Kovács Magda, meg Lendvai Ildi félékre nézünk (utóbbinál még a -kó szóvégződést is mellőzöm, nehogy esetleg valaki becézőnek tekintse), de való igaz, inkább maradjon meg pártkatonának, és ne egy "pártsemleges" tisztséget töltsön be, már ha egyáltalán lehet ebben az országban efféle semlegességről beszélni.

Lásd, Göncz, idővel már a látszatra se adott, "hova húz a szíve", eleve röhej volt, hogy az a kétes figura köztársasági elnökké válhatott. Mádl meg túlságosan nyúl ahhoz, hogy határozott karakternek lehessen tekinteni, hajlik erre is, arra is, sokkal karakánabbnak kellene lennie ahhoz, hogy fajsúlyosnak higyje e szerencsétlen nép.

Látod, itt van ez a Kossuth-díj dolog is. Van a Kossuth-díj, és van az Alternatív Kossuth-díj. Kossuth meg forog a sírjában! Csak azt nem értem, hogy az első díjat miért nem Izrael adományozza kiválóságainak, a másodikat pedig a magyar állam az övéinek!? Ezzel az erővel meg lehetne akár Soros-díj is ... (Ne menj ebbe bele Lajos, kérlek, én is jól tudom, hogy ez ma már szinte egy és ugyanaz.)

 

Visszatérve a Farkasra.

Én nem akarom az Antit megbántani, de ez, ami vele történt, kíszámítható volt. Baszom alássan, csak-csak hat éve gyűröm itt, és mégis hiába pofáztam neki, maradjon veszteg, mégsem hagyta abba az erőlködést. Persze most meg sértődött. És változatlanul nem hajlandó felfogni, hogy azok, akik rátenyereltek, egyetlen szarjankó által képeznek olyan nyomatékot, hogy akár őt, akár mást is, eltiporhatják. Lám, velem mi történt? "Érdemeim elismerése mellett" megkaptam a "ketrecet" - ahogy görényházán mondják -, oszt innajtól nekem KUSS! Aki erre elvileg magyarázatot adhatna, az nem ad, mert nem adhat(!), én meg mivel nem vontam magam köré olyan "lelkes tábort", mint tette a "főidomár", maradok "hőzöngő tömegként" magamban. Meg hát ugye ne feledjük, az itteni résztvevők nem tudnak osztódással szaporodni, mint a "ketrecen" kívüli világban, maximum tízen meg tudják teremteni az ötven fős "kollektíva" látszatát. Ugatnak ötvenen, "taliznak" heten a hozzászólók közül, meg hát még huszan az ezekhez csapódó családtagok, cuncimókusok, és meghívott "díszvendégek" részéről.

Lajos, Wágner hallgat, de nem hülye, ő nagyon is tisztában van mindezekkel.

Csak a Farkas nem látja be, hogy vele ellentéteben te bölcs voltál/vagy (korosabb is vagy nála), és ő ha tovább vergődik, ismételten be fogja szopni a tarka magyar gyíkot. Mert ezek beszopatják vele, különösen a minden aljasságra képes "főidomár" (és nyúlványai), de hát a tanítványai között is akad pár, mely nem sokban különbözik jellemtelenségben idoljától.

Lajos, te sok mindent láttál már életedben, de a "minden aljasság" tárházával kapcsolatban el tudom képzelni, hogy nem rendelkezel kellő képzelőerővel, hogy felmérd, mi minden tartozik ebbe bele.

 

 

Előzmény: sydbaj (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!