Keresés

Részletes keresés

Isti08 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 97
A legújabb lemezén kívül meg van az összes
mesterlaci Creative Commons License 2008.03.20 0 0 96
Ma jelenik meg az új Dope album!
Borosi Creative Commons License 2006.04.03 0 0 95
mbalazs_007 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 93
Főleg a tehénbőgéshez hasonló bődülése "tetszik", amit néha két mondat közé berak pont gyanánt.
Vajon épp egy legelőn volt, amikor ez megtetszett neki ? Legalább egyedi.
Balthazar Creative Commons License 2003.04.16 0 0 87
A román gyerekre?
Egyszer láttam egész aranyos.
Balthazar Creative Commons License 2002.12.12 0 0 85
Tegnap megint sikerült összeakadnom vele egy Tv felvételen és újabb kellemes csalódás ért.
Sokkal normálisabb volt a többi zenésznél.
Mindenki gizdázott, meg benyögte a "Na melyik csajt vigyük haza ma este" kezdetű dumákat, közben meg ott playbackeltek, mert még egy nyamvadt félplaybackre sem futotta tőlük.
Dopeman még meg is volt lepődve, hogy neki úgy kell külön mikrofont keríteni, mert Ő félplaybackel ma egyedül.
A lányokkal is nagyon normális volt, nem játszotta az eszét és nem játszotta a nagy gettópatkány macho man-t sem.
Én egyre jobban megkedvelem.
Balthazar Creative Commons License 2002.10.29 0 0 84
Pityinger László
1083.
Szigony utca valamennyi.
De ha előveszel egy régebbi telefon könyvet abban benne van, ugyanis ő nem az a rejtőzködő típus.
meg a honlapján is rajta szokott lenni, amikor épp üzemelt.
vfr Creative Commons License 2002.10.29 0 0 83
Sziasztok nem tudja valaki véletlenül Dopeman levelezési címét vagy azt hogy honnan lehetne előkeríteni?
Balthazar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 82
Pedig egyre ötletesebb a gyerek. :))))
Lajcsival zenél együtt, meg feldolgozza a Szeretlek is meg nem is-t. :))
Komoly! :)
riporter Creative Commons License 2002.10.17 0 0 81
Csezd meg, ezzel egyetértek.
Előzmény: pömpisz (77)
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.09.12 0 0 80
Szerintem Dopeman a legjobb magyar rapper!Ganxstáék sem értek volna el sikereket nélküle.
Az Országház fantomja szerintem még kint is megállna a helyét.De sajnos jövöre befejezi karrierjét mint rapper.Kár érte ,de már alig várom Az utolsó vacsora c. remekművét!
Balthazar Creative Commons License 2002.07.13 0 0 79
Dopeman legújabb szerzeménye Rönky Fruzsina a HTN-ből.
:)
A csaj ezek szerint nagyon bukik a rapper palikra.
Korábban Benskivel járt az Árral szembenből. :)))))))
bluedomino Creative Commons License 2002.06.24 0 0 78
Halk megjegyzés: kicsit hórgerantalos azt mondani, hogy nem hitelesek, mert vidámszínpadbüfé - bezzeg az igaz dzsík, na, azoknak el lehet hinni, hogy komolyba nyomják a genkszter-témát...

Mondjuk a Hórger Antal kicsit inverz (merthogy József Attilát éppen azért dobták ki, mert ha kell, embert is öl - míg Dopeman csak dumál erről, de úccse tenné meg), de azért helyénvaló: mindkettő esetében összemosódik a valós-én és a szerep-én.

(Bocsánat minden Józsefattila-imádótól, hogy a szomorú szemű bajszost a tüdőfejű Dopemanhez hasnlítottam :))

pömpisz Creative Commons License 2002.06.24 0 0 77
Dópmen meg gangszta zoli? Nevetséges műmájerek. Ugyanazok, mint britniszpírsz meg a sájgájsz, csak egy kicsit csúnyábban beszélnek. Az meg, hogy a rapet ők terjesztették el Magyarországon, hatalmas tévedés. Ezt a pierró féle szart nem lehet annak nevezni. A rap Ol' Dirtyvel, Ice Cube-bal, meg természetesen a megkerülhetetlen Cypress Hillel kezdődik. Nekik valahogy elhiszem, ha azt üvöltik az arcomba, hogy kitépem a karodat, és azzal verlek agyon. Ők tudják, hogy miről beszélnek, mert nem a vidám színpad büféjében nőttek fel.
Ezek a mamakedvencei tökéletes nullák. Ha Bronxban, vagy Brooklinban egy tízéves fekagyerek csúnyán nézne rájuk, egyből elsírnák magukat.
Balthazar Creative Commons License 2002.06.23 0 0 76
Lesz Dopeman a Zed fesztiválon is!
Csak az a baj hogy nincs írva hozzá konkrét időpont.
:(
zzolee Creative Commons License 2002.06.18 0 0 75
Sziasztok!

Dopeman számaiban igenis nagyon sok igazat hallhattok. Én is itt lakom yozsefvárosban és látok/hallok dolgokat amiket a számaiban is elmonod. Én pl. szeretem akár milyen bunkó szerintetek. Inkább hallgatom Dope-ot mint szutyok Britneyt és társait... Ha kinyitnátok a szemeteket és körbenéznétek rájönnétek,hogy nem hazudozik. Csaképpen senki sem akarja ezt elfogadni így ahogy van. Mint senkit sem őt sem kötelező hallgatni és isteníteni akinek tetszik az hallgassa akinek pedig nem az pedig keressen mást. Ilyen egyszerű.
A véleményem a fiatalokra gyakorolt hatásról: Én is itt nőttem fel a "nyócban" és láttam,látok sokmindent és mégsem züllök le. A baráti kör és nem a zene tesz vkit olyanná amilyen.

Üdv:

ZZOLEE

Skywalker. Creative Commons License 2002.05.31 0 0 74
Ne rimánkodj, nincs esélye...
Előzmény: Matyika_ (73)
Matyika_ Creative Commons License 2002.05.30 0 0 73
istenem, remélem ők csinálják az EPIII betétdalát
Előzmény: Skywalker. (72)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 72
Szégyen, gyalázat ez az ember, és minden és mindenki aki körülveszi.

De voltaképp messziről köpök az egész jelenségre...

Balthazar Creative Commons License 2002.05.30 0 0 71
Annyira gagyi, hogy már tetszik................
belemászik az ember fülébe......
EdgeCrusher Creative Commons License 2002.05.29 0 0 70
Amúgy Dopemat én is utáltam, az igen köcsög szövegei miatt, de az új albuma már kezd "normális" lenni. Nem is rossz.

"Lopni, megyünk lopni
a pityinger meg a váradi"

Eh, egész normális.

Parasztok.

Előzmény: SIRály (34)
Balthazar Creative Commons License 2002.05.28 0 0 69
Nem lesz valamikor Dopeman lemezbemutató koncert?
:)
Balthazar Creative Commons License 2002.05.24 0 0 68
Dopeman kivált a Kartelből.
Sajnálom, mert eddig mindig a saját számait is nyomta a ganxsta koncerteken, így meg külön külön nem biztos hogy sokan el fognak menni egy sima Dopeman bulira.
Miután van kb 6 száma , ami ismert......
Kola Creative Commons License 2002.04.12 0 0 67
Felhozom ezt a topicot, hiszen megjelent Dopeman új albuma.

Súlyosabb, mint valaha.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

lolka_bolka Creative Commons License 2001.04.28 0 0 66
en a muktkor lattam valami szamat, hat suly volt, vegig isten es jezus volt benne... lehet lori-biiii szolt neki, hogy gyere haver, jo ez a hitgyuli ??

lolka

Előzmény: JackJr (65)
JackJr Creative Commons License 2001.02.22 0 0 65
Szevasztok Wazzeg!

Dopenak jo zenei stilusa van, mert ez stilus. Hogy ki mit nem szeret benne, az nem erdekel senkit. Ha valaki mégsem tudná megállni, hogy ne szidja, akkor annak ajanlom: csinaljon jobbat! Szöveg: legjobb. Zene: legjobb. Dope a legjobb, mindenki tudja.
Csak azt sajnalhatjuk, hogy 5 lemez után.....
De azért próbálja meg mindenki rábeszélni, hogy ne tegye ezt a zenét a sarokba! Ne lépjen ki a Dope szövegek nyomatásából, hanem nyomuljon elöre, mert még külhon is rá vár...
Ahogy egy bizonyos "gyümölcs" is kiadta a legjobb asztali számítógépet, úgy Dope is a legjobb ebben a müfajban. Ezt senki el nem veheti töle.. MohaMan aranyos zenéjével egész belopta magát az emberek szívébe.... (NagyKutya ebben a városban élsz?)
Szóval egyre jobbak a számok..... Az elsö album jó. Következö még jobb. ... és töretlenül halad elöre.
DopeMan! DopeMan! mindenki mondja!

pancho Creative Commons License 2000.11.23 0 0 64
Kegyetlenül szar?
Mert jót nem tudok elképzelni valakitől, aki nem tud zenélni, nem tud szöveget írni csak káromkodni, nem tud énekelni, viszont akkora arca van, hogy minden irányban kilóg a kerületből, és el van szállva magától.
Előzmény: Kola (61)
pancho Creative Commons License 2000.11.23 0 0 63
Tévedés. A pusher. A dopeman a fogyasztó (többnyire marihuana-fogyasztó, de újabban már bármire mondják, hogy dope).
Előzmény: MrPete (59)
HEF_Ombre Creative Commons License 2000.11.23 0 0 62
Buri minek boltban keresni, igazi gengszte' nek mp3 ban megvan. Nehogyma penzt kapjanak hugye' szare'.

Metal forever, a magyar poppot felejtsetek el.

Előzmény: Buri (60)
Kola Creative Commons License 2000.11.03 0 0 61
Magyarország rémálma II. - A strici visszatér
Ez az új album címe, és valami kegyetlen...
Előzmény: Buri (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!