Eladó a tárgyban említett körkéses, akksis villanyborotva. Karácsonyra kaptam, nincs szükségem rám. 11 hónap garancia van rá. Bővebb infó a linkre kattintva.
Tyűűű - jó hogy leírtad a tapasztalataidat Fusion alternatívával kapcsolatban (M5 Magnum). Én is gondolkodtam azon hogy ki kéne próbálni.....és lehet ki is fogom majd a jövőben - igaz nincsenek illúzióim a készülékkel kapcsolatban, mivel ismerem a Mach3 alternatíváját (Matrix3) illetve most szereztem be egy csomag Sensor Excel alternatívát (Triflexxx - egyébként kompatibilis a Excel nyéllel)....csak kíváncsiságból. Feltünően olcsó cuccok, az árukat megérik, de a fikarcnyilval sem többet.
Mindenesetre erre az 5 pengés dologra kíváncsi vagyok.... Fusionra nem ruházok be, mert iszonyat drága hozzá a betét, és szerintem annyit nem ér/tud. Egy alap Mach3 szerintem minden reális igényt ki tud elégíteni - hatékony-kényelmes-viszonylag jó az ára.
A Mach3 és a Mach3 tubro között a penge bevonat a különbség, asszem a turbónak titánium bevonatúak a pengéi (de nem mernék rá megesküdni)
A Blue3 készülék sem rossz cucc, azért eréjesebb mint a Mach3, és talán nem is bírja olyan jól az éle, kb annyival olcsóbb is - tehát arányaiban nem olcsóbb mint a többi Gillette, de legalább nem fix pengéi, mint az egyéb alternatíváknak, tehát eleve kényelmesebb.
Jó 10 év Mach3 használat után ma gondoltam, kipróbálok valami újat, mert kezdett már szétmálni a borotva gumis része. Egy Balea 5 pengés cserélhető fejűborotvát vettem, és rögtön ki is próbáltam, pedig még csak 1-2mm-es volt a borostám. Nem vált be. A Mach3 egyszerűen alaposabb, akárhogy próbáltam, a Balea bizonyos helyeken ott hagyta a borostát, és ez zavart - át kellett mennem azokon a részeken a Mach3-al is. Meg a pengék két végén túl nagy a holttér, ez pl. az orr alatti résznél okoz problémát. Amúgy nem volt vészes, nem vágott meg egyáltalán, nem húzott, meg semmi, de a Mach3 alaposabb. Ja, és a Mach3-nak jobb a fogása, ezt kényelmetlennek éreztem, és szerintem nem csak azért, mert még új, és a másikhoz vagyok szokva. Sokkal vaskosabb a fogójának a középső része, közel a pengéhez pedig csak sima műanyag van, amit nem lehet stabilan fogni. A Mach3 ezzel szemben mindenütt egyenletesen gumírozott, és a megvastagított rész sem hiányzik nekem róla.
Majd még próbálkozom a Baleával, de sajnos parkolópályára fog kerülni, előre tudom.
Egy kérdés: Mach3 és Mach3 Turbo között mi a különbség, azt leszámítva, hogy az utóbbi drágább?
én sokáig használtam Match 3-at.Általában fürdés után borotválkozom,így puhább a szőr.Szerintem kb 30 használatot bírt nálam egy fej.Aztán vettem ezt az elemes Fusiont.Egész jó,de nem bír annyit mint a Match.Majd vettem hozzá fejeket,de a sima mauálist,mert az kicsit olcsóbb.Máig nem tudom,van e egyáltalán külünbség,a két fej között.De a lényeg,hogy ezek a fejek újonnan is egyből húzták,a nem különösebben erős arcszőrzetem.Elővettem hát a jó öreg Match-ot,az meg siklott,pedig használt volt már.Szóval nincs túl jó véleményem a Fusionról,nálam leszerepelt.
Üdvözlök mindenkit a véleményetek szeretném kérni ,hogy melyik elektromos borotvát válasszam a megfelelő arc szőrzet elérésében:)(eddig még nem volt elektromos borotvám) A cél ,hogy egyrészt simára tudjon borotválni megbízhatóan, kényelmesen ha azt szeretném másrészt pedig képes legyen olyan nagyságú szőrzet kialakítására(tehát nem simára vágás) mint a 3-5 napos borosta a beállításoktól függően:) A kérdésem ,hogy ez csak a braun borotvákkal lehetséges és a philipsekkel, 3körös pengésekkel nem?(mondjuk ezt biztos rosszul gondolom) A következő típusok közül melyiket ajánlanátok?? (10-30 között ajánlhattok mást is de ezek szimpik:))
na tudod kit etessél...méghogy a legjobbat.Te biztos a Gillette ügynöke vagy,tán még ingyen is kapod a pengéket ezen gondolatmenet alapján,20 éve,amikor csak egy megy max 2 pengések voltak,mindenkinek szőrösnek kellett volna lenni....hahahahahahhahahahhahahaahahhahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aki használt Gillette mach3-at,annak mennyi ideig tartott egy fej? Nekem ,mivel erős arcszőrzetem van kb. 6-8 alkalom (másfél hét)és kezd húzni. Egy csomóan mondják (külföldi fórumokon is),hogy milyen sokáig éles marad. Hát szerintem nem,és így eléggé drága.
hagyományos borotválkozásról nincs túl sok tapasztalatom,nekem nagyon bizarrnak tűnik ,h egy nagy penge a nyakamnál legyen,gillettet viszont szeretem attól nem félek ,h elvágom vele a nyakam:) fusion ez meg teljesen pratktikus,meg jól vág, és mínőség:)
hát, nekem ma csak annyira volt reggel időm hogy gyorsan borotvahab és 1x lehúztam a borostát, ez csak flexibilis borotvával kivitelezhető pár perc alatt. És meg se vágtam magam :-)
Ez így van,ma én is ezt használtam meló elött, szeretek borotválkozni nem rohanva de sajnos időhiányában muszáj volt sietni:-// de érdekes ,h még így is tök kellemesen megborotválkoztam a fusion stealth-el:)
Ha biztosra akarsz menni vedd a rezgőset. Nem kell sűrűn elemet cserélni, akár fél évig is használható eggyel. Már el is felejted, hogy van benne elem ami működteti :-)
Szia! Ha már veszel borotvát, akkor szerintem az újak közül válassz egyet. Biztos lesz belőlük akció is, meg különféle csomagok jóáron. A gillette fusion-nel én meg vagyok elégedve, esetleg ha nem akarsz elemekkel bajlódni vedd a manual típust. Az csak simán 5 pengés, de nem vibrál.
Nekem sajnos naponta nincs ennyi időm borotválkozni, úgyhogy maradnak többpengések, most is fusiont használok. De biztos megérné a ceremóniára rászánni az időt