egyébként alig találtam meg ezt a topikot, a régi neve, a broááááf-os jobb volt :) de legalábbis én már úgy jegyeztem meg, aztán most meg csodálkoztam jót, hogy nincs is olyan.
hkr bemutatkozása:
"Nem mindig azt írom, amit valóban gondolok. De szeretek provokálni. Nomeg a dolgokat minél több irányból nézni. És megcáfolni, akár önmagamat is."
Ennek az audit mediannak a bekötése minden oldalra nagy marhaság! Ha nem kapcsol a szerver, akkor csak lassítja az egészet... Nekem ugyan mindegy, mert kábelen lógok, de a modemesekkel Lyól ki van babrálva...
Hat igen, igazad van. Csak en nem arra gondoltam, hogy en irogatok a topicba, csak hogy ne sullyedjen el. Foleg, mert arrol van szo, hogy a sajat gimnaziumomnak nyitottam topicot, marpedig ugy lattam, mas gimik topicjaiba nem csak a topicgizda irt...
Az lehet, hogy mar van az adott giminek topicja, de hat ezt lehetetlen volt megallapitani, mivel nincs vmi keresofeleseg.
Ennek az audit mediannak a bekötése minden oldalra nagy marhaság! Ha nem kapcsol a szerver, akkor csak lassítja az egészet... Nekem ugyan mindegy, mert kábelen lógok, de a modemesekkel Lyól ki van babrálva...
Hat igen, igazad van. Csak en nem arra gondoltam, hogy en irogatok a topicba, csak hogy ne sullyedjen el. Foleg, mert arrol van szo, hogy a sajat gimnaziumomnak nyitottam topicot, marpedig ugy lattam, mas gimik topicjaiba nem csak a topicgizda irt...
Az lehet, hogy mar van az adott giminek topicja, de hat ezt lehetetlen volt megallapitani, mivel nincs vmi keresofeleseg.
Trasher kedves, olyan rencergazdásan fogalmazol. Különben teljesen igazad van, mintha a billentyűmről szedted volna a betűket. Kicsit szigorítani is lehetne a dolgokon, olyan szempontból, hogy ne lehessen akármilyen topicot nyitni akárhol. Tehát ami fut a Politikában, közel azonos című ill. tartalmút a Tasztalon. Dehát ezek csak ötletek...
1, elfelejtettem smájlit rakni a végére
2, én már régen letettem arról, hogy bármit, bárkit megváltsak, ezekszerint segíteni se fogok.
3, de Te próbálkozzál azért:-))))))))))))))))))))))))))))))
Üdv. hóember
szóval:
- hírek, internet rovat stb: még mindig sárgakék. nem kéne már berakni az új színösszeállítást?
- nem kéne a szatellitmagazinokat (mp3, gamez stb) dizájnban valahogy illeszteni a főoldalhoz? a gamez nagyon lammer külsejű. egyébként példa: cnet.com. egységes dizájn, millió szolgáltatás.
- fórum:
-- meg kéne újítani a koncepciót: először usernev/password bejelentkezés (ha nincs, akkor guest, és nem lehet beírni)
-- bejelentkezés után viszont kusztomizálni (juj! :) lehetne azt, hogy melyik topikokat akarod FELTÉTLENÜL látni (hogy ne kelljen keresgélni)
-- jó lenne a topikokhoz egy keresőrendszert is berakni, nickre, vagy egyszerű szövegtartalomra
-- jó lenne továbbá az is, ha te indítasz egy topikot, esetleg tudd is moderálni.
Igazad van, valoban sertene a szolasszabadsagot. Engem megis zavar, hogy feleslegesen letezik egy kulon topic, mert tul sok topic van, az en viszonylag lassu gepemen ez nem elony. Mellesleg ha szigoruan veszem, akkor meg az is serti a szolasszabadsagot, hogy BARKI hozzanyul az en hozzaszolasomhoz, igen, a moderatorokra gondoltam. Termeszetesen ok jot akarnak, es en tamogatom oket, de megis. Amit ok csinalnak, az ilyen szempontbol kenyszeru szolasszabadsag-sertes, persze nelkuluk aztan tenyleg sajat mocskaba sullyedne a Tasztal.
A majmok istenkereseset eddig is megbocsatottam, de te se gondolod, hogy ez valami nagyon fontos tema.
En folyton azon gorcsolok, hogy tudnek nehany temaban topicot inditani, de egyreszt kereso hijan nem tudhatom, van-e mar ilyen topic, ez esetben ugyanis nem inditanek meg egyet, masreszt eleve minimalis mennyisegu uj topic inditasaban gondolkodom, ha lehetseges. Hm?