Géza Géza,
Az nem nacionalizmus hanem gyarmatosito rasszizmus vona. Külömben ha az USA ra céloztok a nacionalizmussal ( atyaisten " angolszász amerikai nacionalizmus"!) akkor adnék 1-2 adatot;
(1)A " fehér" ill. europai amerikai leszármazott az USA ban lassan az 50% alatt lesz ill. már most közel van hozzá. (2) Ez "fehér" népség összetevödik az angol, német ( az amerikai függetlenségi háboru alatt az északi részeken a német nyelv volt a többek által használt nyelv) lengyel, ír, orosz, magyar (az utolso népszámlálás 1millio 500 ezer, magát magyar származasunak vallo amerikait tart számon), zsidó, olasz, görög, francia, stb, stb.
(3) Az utolso ( 2-3 hónapja) állampolgársági eskü tételen 84!!! a világ minden részéröl amerikába telepedett nemzetek fiai lettek USA állampolgárai. K.b. 30 millio "latin" azaz délamerikai leszármazott él az USA ban.
Igy nyugodtan kérdezem mégegyszer mi az ördög az hogy angolszász nacionalizmus? Na persze nem kérdek semmit s Szvatopluk népéröl ( ha mán Te idiánokrol beszélsz) mert én is magyar lennék, de azért fiam lehetne .... nem igaz?
igric
Egyetertek veled. En is attol felek, hogy meg lesz mit nezni, olvasni Koszovorol azt hiszem. Plane itt van az oroszok nyuglodese, hogy kihagytak oket a rendezesbol...
Sokan meg fognak még halni a békefenttartók közül. Az öntörvényű szabadcsapatoktól, az aknáktól, az orvlövészek golyóitól.
Az angolszász után talán a szerb a legnacionalistább nép. Amíg egy idegen van Szerbiában,különösen katona, addig nem nyugszik,és nem törődik a következményekkel.
A hírek szerint most a tizenkilencedik század végére lettek visszabombázva anélkül, hogy találkoztak volna az ellenséggel.
Szerintem vége. Gondolom 2 nap múlva boltokban lesz az új stratégiai játék is. Szerintem az egészet csak azért tatálták ki, mert a Dessert Storm-ot már senkinek sem tudták eladni. Kellet csinálni egy új játékot.