Keresés

Részletes keresés

Ügyes333 Creative Commons License 2016.04.25 0 0 15

Hírek online minden mennyiségben .

http://hirszerzo.com

ihead Creative Commons License 2006.09.11 0 0 14

Diósjenőn a vasúti átjáróban (sorompó nélküli)  pénzszállító és vonat ütközött.

 

(Telefonon kapott információ)

Laca, a kaller Creative Commons License 2006.09.10 0 0 13
Üdvözlet! Remélem ez elég friss hír...

10 perce 5 tűzoltóautó érkezett az Árpád kórházhoz. A képemen jól látszik, ahogy füst terjeng az egyik kórteremből, vagy egyéb helységből. A tűzoltók éppen most tekerik fel a tömlőket. (Az 5. tűzoltóautó az út túloldalán van, ezért nem látható.)

Tűz a kórházban
Roke Junior Creative Commons License 2005.11.06 0 0 12
Bubódoctor Creative Commons License 2004.12.20 0 0 11
- Meggyilkolva talaltak ra egy 23 eves terhes asszonyra Missouiri allamban. Nyolcadik honapban volt. A gyereket kivagtak a mehebol es elloptak.
_________________
Egy 36 eves ket gyermekes asszony Missouri allambol meggyilkolt egy 8 honapos terhes fiatalasszonyt es a magzatot kivagta az aldozat mehebol . A hatosagok megtalaltak az ujszulottet a gyilkos Lisa M. Montgomery tulajdonaban. Allitolag a gyilkos elhitette (!) a ferjevel , hogy terhes es egy masik helysegbol telefonalt , hogy szulesi fajdalmai vannak . Mire a ferj odaert , a felesege az "ujszulottel" varta … Az asszonyt letartoztattak es hetfon allitjak birosag ele . Az ujszulottet visszaadtak biologiai apjanak es jelen pillanatban jo egeszsegnek orvend .
Előzmény: Altamara (9)
Altamara Creative Commons License 2004.12.20 0 0 10
Újabb, nem-fontos-de-érdekes-bár-nem-tudom-kit-érdekel-információ ezúttal arról, hogy idegen nyelveken miként brekegnek a békák ...

Nem tudom, mennyire pontos a felsorolás, mert a "quack-quack" Amerikában kacsahápogás.

Afrikaans: kwaak-kwaak
Arabic (Algeria): gar gar
Catalan: cruá-cruá
Chinese (Mandarin): guo guo
Dutch: kwak kwak
English (USA): ribbit
English (GB): croak
Finnish: kvak kvak
French: coa-coa
German: quaak, quaak
Hebrew: kwa kwa
Hungarian: bre-ke-ke
Italian: cra cra
Japanese: kerokero
Korean: gae-gool-gae-gool
Russian: kva-kva
Spanish (Spain): cruá-cruá
Spanish (Argentina): berp
Spanish (Peru): croac, croac
Swedish: kvack
Thai: ob ob (with high tone)
Turkish: vrak vrak
Ukrainian: kwa-kwa
Altamara Creative Commons License 2004.12.17 0 0 9
Meggyilkolva talaltak ra egy 23 eves terhes asszonyra Missouiri allamban. Nyolcadik honapban volt. A gyereket kivagtak a mehebol es elloptak. Most keresik a tettest es a gyereket, aki lehet, hogy meg el. A ferjre nem gyanakszanak.
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.01.14 0 0 8
Lassan egy éve, hogy leszoktam a hírekról. Nem veszek napilapot, nem nézek híreket a tévében és nem érdekel, hogy mi történt aznap a világban. S tudjátok mi az érdekes? Baromira nem hiányoznak!
valesz Creative Commons License 1999.06.10 0 0 7
Ro:fi,
a MaTav nam vette meg az indexet, ez Torzsasztalos sajatossag: mindenki irhat, amit akar. Ezek gyakran a reklam mufajaba tartoznak, de ezen szerintem mar a moderatorok sem tudnak sokat segiteni.

Ami pedig a hirehseget illeti, ez nem indexes specialitas. Mi megprobalunk a leheto legpontosabban, gyorsabban hirt adni arrol, ami kozerdeklodesre tarthat szamot. Eppen azon vagyunk, hogy profi hirszolgaltatast nyujthassunk, es elkeruljuk az esetleges hibakat, alhireket.

valesz
index.hu

Röfi Creative Commons License 1999.06.10 0 0 6
Az előzőhöz, hogy érthető legyen:

Erre a topicnyitásra gondoltam

Egy avas dolog, de lehet, hogy valaki nem tudja: a Matáv átalánydíjas megoldást ajánl vérbeli netezők számára. Részletek a hompédzsén (nem vagyok Matávos).

Előzmény: Szenzációhajhász (-)
Röfi Creative Commons License 1999.06.10 0 0 5
Engem csak az érdekelne, miért kell nekünk egyszerre Matávos honlapokat nézegetnünk, meg miért vagyunk SOMLO JANOS által a Matáv részvényekröl informálva???????

Megvette a Matáv az Indexet, vagy ez egy ilyen önszorgalmú reklámozás???:))))

Előzmény: Szenzációhajhász (-)
Szenzációhajhász Creative Commons License 1999.06.10 0 0 4
Megjöttem. Első de nem utolsó sorban üdvözlöm a hölgyeket, akik úgy nézem, hogy fokozott érdeklődést mutatnak e téma iránt.

Eredetileg úgy gondoltam, hogy a számítástechnika világával kapcsolatos hírek kerülhetnének ide, méghozzá azok, amik minden bizonnyal maradandóak lehetnek. Később meg jót lehetne nosztalgiázni.

Szeretném leszögezni, hogy a média által terjesztett "álhírek" engem is a padló alá tudnak küldeni ezerrel.

Privát vélemény. A média mindig azoknak az érdekét szolgálja, akik kézben tartják azt. Ha a Kuala Lumpurban történő dolgok elterelik az aktuális kényes problémáról a figyelmet, akkor azt kell néznünk. Sajnos ez a helyzet, és mindig ez is volt.

petra! Azonnal átsuhanok abba a topicba, és írok egy-két dolgot. (Hogy ne érje szó a ház elejét.:))

Garage. Teljesen meghatódtam. Annyira igazat szóltál, hogy egyszeűen nem tudok napirendre térni felette. A szakosodásról annyit mondanék, hogy bár az igaz, hogy a szerk. elkülönít bizonyos részeket, de itt a tasztalon nincs ilyen stuff. És nem hiszem, hogy olyan olyan dolog, amit az indexesek (sértődés ne essék) nem tudnak.

garage Creative Commons License 1999.06.10 0 0 3
"Hírközelben" élek, mondhatni napi kapcsolatban vagyok velük, de éppen manapság gondolkoztam el, hogy ha nem ott dolgoznék, ahol, tulajdonképpen miért is kellenének nekem a hírek, tudnék-e nélkülük élni, hogy a napilap(ok) elolvasása nélkül milyen lenne az életem. A válasz miatt meg is ijedtem egy kicsit. Csakhogy: Szenzációhajhász, annyit mondanék a hírek védelmében, hogy azért a "hír adók" hírértékek szerint dolgoznak (mármint a normális országokban), ami egyrészt azt jelenti, hogy a hozzád közelálló, téged érdeklő hírek szerepelnek túlnyomórészt elől, gondolom a hírpiramist Te is ismered, nem is kell részletezni, tehát elvileg, mint állampolgár, mint egyén, érdeklődni kellene irántuk, mert a Te életedről szólnak, a Te életedet határozzák meg, sajnos azonban a magyar média nagyobb része nem erről, hanem valami másról szól, mondjuk a télleg üres és felesleges politikáról, mármint úgy értem, hogy a politikai csatározásról, nem pedig a politikai döntések következményeiről.
Egyébként a szakosodás, amit itt csináénál már létezik, vannak ilyen újságok, de az Index is külön rakja ezeket a híreket.
Előzmény: Szenzációhajhász (-)
rocher Creative Commons License 1999.06.10 0 0 2
Valamikor nyitottam egy topicot, akkor ugyanezek az indulatok dolgoztak bennem is. A címe "Tudosítók". Ha van kedved írj bele. Mostanában a meggyilkolt gödi gyerek temetésének közvetítésén jutott újra eszembe, hogy írni kellene. Neked mi a véleményed?
Előzmény: juci (1)
juci Creative Commons License 1999.06.10 0 0 1
Jelentem, a topic címe megtévesztő. Azt hittem, hogy ez egy Híreket Ellenző Topic. Én ugyanis utálom azt, hogy a Hírekből minden sz@rt megtudunk, még azt is, hogy Kuala Lumpurban kire szakadt rá a mennyezet. Minek? Ettől depressziósak azok, akik nézik. Nem beszélve arról, hogy azt hiszik, hogy ha nem néznek meg minden hírműsort, lemaradnak valamiről. Miről, könyörgöm?

De mivel itt nem erről van szó, én megyek is, mert kezdődik a Hírmondó.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 0
Ennek a hirerteke nulla.
Szenzációhajhász Creative Commons License 1999.06.09 0 0 topiknyitó
Ugyan most még igencsak nullás (he-he), de remélhetőleg bővül.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de kezd unalmassá válni az állandó vadászat hírek után.

Nem lenne rossz ötlet ide beírkálni azokat az infokat, amik számtech (elsősorban game, hardware) berkekben közérdeklődésre számítanának.

Kezdem.

Egy avas dolog, de lehet, hogy valaki nem tudja: a Matáv átalánydíjas megoldást ajánl vérbeli netezők számára. Részletek a hompédzsén (nem vagyok Matávos).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!