Keresés

Részletes keresés

Liquid_FX Creative Commons License 1999.06.09 0 0 6
Hát nem tom... Mondjuk szerencsés helyzetben van az, akinek egynél több gépe van(mármint olyan, amin játszani is lehet). A többség szerintem még mindig rá van szorítva az egyéb megoldásokra. Azaz: fizetni érte...
bigfoot Creative Commons License 1999.06.09 0 0 5
Egyetertek Hellhammer-rel. Nekem van otthon egy ketgepes halom es ra lehet csatlakoztatni tovabbi gepeket. Igy szerintem is jobb otthon, vagy egy havernal osszekonnektalni, abban persze a tobbieknek van igaza, hogy neha ebbe beleszol a technika ordoge is es olyankor nehany ora szarakodas is elofordul, de ez ritka. Tovabba tenyleg azt jatszom amit akarok es addig ameddig akarok es olyan hangerovel amilyennel... Szoval ertitek, ja es megvalami: mindezt ingyeee.
Liquid_FX Creative Commons License 1999.06.08 0 0 3
Nohát, nohát. Ezekszerint szoktak oda emberek járni. Azért kérdeztem, mert szerintem gombamód szaporodnak( az újsághirdetések alapján), úgyhogy biztos van bennük valami...
Előzmény: nao (2)
nao Creative Commons License 1999.06.08 0 0 2
Ez azért túlzás. Én speciel szoktam ilyen helyekre járni, és véleményem
szerint egyáltalán nem olyan könnyű valakinek a lakásában összehozni (hacsak nem lakik egyedül egy családi házban) egy pl. 6 gépes partit.
Én játszottam már mindkét módon többször is, mondhatom macerás összehozni.
A játék árát pedig a szolgáltatás színvonalához viszonyítom, illetve ahhoz, hogy milyen társasággal lehet ott gyalázni. Sok remek Quake partit játszottam már vadidegenekkel, ezt persze helye válogatja.
Hellhammer Creative Commons License 1999.06.08 0 0 1
IMHO abszolút nem éri meg ilyen helyre járni. Egyrészt drága. Másrészt én pl jobban szeretek a saját gépemen játszani. Egyszerűbb elvinni a haverodhoz a gépet, összedrótozni, aztán hadd szóljon. Nem kell óradíjat fizetni, és addig játszotok ameddig ki nem folyik a szemetek. Ja, és játszhatsz amit akarsz, nem kell a klub választékára hagyatkozni (ez akkor fontos ah olyat is szeretsz játszani ami nem túl populáris multiban, pl Unreal, Populous, GTA, ilyesmik)
Szóval inkább vegyél egy hálókártyát. :-)
Liquid_FX Creative Commons License 1999.06.08 0 0 0
Ez sem lesz már nullás... :-)
Liquid_FX Creative Commons License 1999.06.08 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!

Jársz pécés játékklubba? Szerinted van létjogosultsága? Melyik a legjobb klub? Várom a véleményeteket...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!