Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Nagy valoszinuseggel igy van. Annyit arnyal a dolgon, hogy van ahol minden tilos ami alkalmas a blokkolasra, tehat az, hogy eppen nem blokkol meg lehet nem elegendo.
Ha a továbbiakban a rendőr/határőr kábelkötegestül kiszerelteti szervízben a rendszert és nem volt kisütve, akkor tudja bizonyítani, hogy blokkoló valóban. Ha kisütik előtte a rendszert, akkor tehetetlen a szakértő is és nem fogja tudni bizonyítani hogy az blokkoló.
Okes, de mi van, ha azt nem hagyjak ott? Akkor muszaj megrongalni szereles kozben, hogy ne tudjak tesztelni, hogy kedvezo legyen a vegkimenetel. Itt nem arrol van szo, hogy rendben talaltak a blokkolot, hanem nem tudtak ketsegen kizaroan bizonyitani a buncselekmenyt.
BMW i3-ba mi lenne a legolcsóbb megoldás? Kicsi városi autó, de a gyorsulása miatt könnyen bele lehet szaladni valamibe. Esetleg használt, de jó minőségű készülék is érdekelne. Helyileg Hajdú_Bihar.
A lámpa gyári. Első körben lekötöm a lámpát, ezzel ki is derül ez okozza e egyáltalán. A fej pozíciójával nem nagyon tudok játszani. Rendszámtábla konzolra csináltam egy egyedi tartót, ami tartja a fejet. Annak lehet értelme, hogy csak a fejet tartó konzolt kicserélem olyanra, ami fémből van? Letestelni a tartót nem gond, rendszámkonzol fémből van.
Setupon kell valamit változtatni lézerbeállításoknál, csak magyarországra kell a beállítás?!
Úgy szoktam konfigurálni a setup filet, hogy európai régióra állítom és nem nyúlok semmihez.
Ebben az esetben az alábbiak a beállítások:
Pro mód: Off
Poliscan: On
Poliscan False Rejection: On
Unicam Camera: Front
Trafic Observer Scanner: On
Truspeed-S: On
ARH Trafficspot: Off
Voicpack Mode: Detailed
Ezek közül érdemes valamelyiken változtatni, már ha itt tudom megtenni, amit javasolt blablalab, hogy tiltsam a magyarországon nem használt lézereket?
Megrongálódás alatt azt kell érteni, hogy mivel csak a központot és a szenzorokat vágták ki, nem lehetett asztalon rekonstruálni a működését a kapcsolója nélkül, ami az autóban maradt.
A takard le dolgot ugy ertsd, hogy elektromosan arnyekold, azaz tegyel a lampa es a blokkolo koze egy nagy fem lemezt, ha van ra lehetoseg kosd ossze elektromosan a minusszal vagy a motor karosszeriaval.
A led lámpa zavarhatja, főleg, ha nem gyári. Helyezd távolabb vagy ideiglenesen iktasd ki a led lámpát, takard le, hogy megszűnik-e a jelenség. Kapcsold ki a setupban a magyarországon nem használt lézereket.
Segítséget szeretnék kérni! Tavaly tavasszal új motoromra felszereltem Al Priority HW2 szürke dobozos blokkolót, fej a közvetlen a rendszám felett, led lámpa alatt. A problémám vele, hogy főleg lakott területen bejelez, de van hogy kívül is. Beszereléskor 25 tavaszán volt frissítve is. Bluetooth nincs rákötve. Korábbi motoromban egyáltalán nem produkálta ezeket a téves riasztásokat ugyanez az eszköz. Azóta kijött egy 25 szeptemberi frissítés, amit még nem telepítettem, de nem gondolom, hogy ez meg fogja oldani a problémát... Tudnátok esetleg ötletet adni, mi lehet a gond, vagy legalább szűkíteni a lehetséges problémákat?
Azert tegyuk hozza, hogy csak azon mulott a dolog, hogy megrongalodott az eszkoz a lefoglalasnal es emiatt nem tudtak bizonyitani, hogy blokkolni is tud. Szoval ez nem tunik egy olyan univerzalis szabadulokartyanak amit mindenaron ki akar jatszani az ember.
Hali! Persze, a korulmenyeket ismerem, csak kivancsi lettem volna ra, hogy az muszakilag mennyiben kulonbozo megoldast hasznal a hagyomanyos fejben levo lezeradohoz kepest.
hello nem hinnem! itthon nincs szukseg ra nem is hiszem hogy valaki vett volna az usa ba fejlesztettek a dragon eye ellen a tx szenzor csatlakoztatasakor a hagyomanyos fejek csak erzekelnek es a tx blokkol
Kettő autóval dolgoznak. Egyikből mérnek, a másik megy az ember után. A blokkoló nem zavarja őket, tudják hogy felesleges cirkusz lenne. Egyik nap 61-el beleszaladtam az új, még blokkoló nélküli autóval, utánam jöttek, másnap a másik autóval mentem ugyan arra, csipogott, nem történt semmi.