Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
"Remelem 50es a korlatozas az adott utszakaszon mert kozel 50 km/h-val mentem (Waze szerint 50es a limit ott)." - így mi bajod történhet? Az 50 az 50, blokkoló nélkül is Ilyen mérés rendszeresen van a budapesti Nagyszőlős utcában a XI. kerületben, néha jelzett, néha jelzetlen Octaviából.
A 43as uton, Mako belteruleten talalkoztam vasarnap delelott egy igen furcsa sebessegmeressel : feher skoda octavia a Tesco utan be volt allva egy parkolova, tobb leparkolt auto koze. Hasznalok Laser Interceprort, maskepp ha nem riasztott volna 1000% megszivom, ragazolok. Remelem 50es a korlatozas az adott utszakaszon mert kozel 50 km/h-val mentem (Waze szerint 50es a limit ott).
Nem tudom ha blokkolta is a Cam S1et....de jelezni jelezte...kb 150 meterrol mertek ram...max 200 m, Aparfalva iranyaba tartottam
Sziasztok! Ma reggelre a 7 éves ALP 4 fejéből az egyik letérdelt, pirosan világít, két sípolással. Ezek javíthatók, vagy csere? Ugyanitt 1db ALP fejet keresek!😄
En valami 50 es 100 kozotti szamra gondoltam. Azert legyunk oszintek, mar nincs firmware upgrade es barmelyik pillanatban tonkremehet olyan oreg, ezek miatt barmikor kieshet a hasznalatbol.
Vegyél rá újat, a régit meg számíts fel extrának az eladáskor, új autóra új szett, garanciával célszerű. Kiszereltetni is pénzbe kerül, nem éri meg átrakni.
Ha a legjobbárat akarod, keresd fel a forgalmazó céget. Biztos, hogy tőlük fogod kapni a legjobb árat magára a szettre.
Az más kérdés, hogyha nem te szereled és szerelő aki fogja, le van szerződve az adott forgalmazóval, akkor nagyker árat kapja rá és ha nem rajta keresztül veszed meg a szettet, drágább árat fog mondani a szerelésre.