Keresés

Részletes keresés

Dex Creative Commons License 1999.06.07 0 0 3
Na, igen. Ilyeneket.
Szerintem a Balaton, illetve a balatoni nyár könnyen modellezhető ezen a topicon keresztül. Talán nem igazán jó a cím: Dexion nyitóbuli és Balaton '99.

A piával egyébként mindenhol csalnak, mégis mindenki részeg és ahogyan én láttam nem volt ott túl sok elégedetlen ember.

Amíg a vendégsereg pancsokat iszik, ki is lesz szolgálva. A kólában nem érezni, hogy ír vagy skót whisky-t kaptál...persze még az albánt sem.

Csúnya dolog.

7000 embert berugatni valami lőrével! Azért legalább szép üvegbe töltik, van izlésük.

D.

Előzmény: Vanek (2)
Vanek Creative Commons License 1999.06.07 0 0 2
Én ugyan nem voltam ott, de tavaly augusztusban egy délutánon a saját két szép kicsike szememmel láttam, hogy a pincércsaj szépen beletesz egy tölcsért egy Jagermeister-es uvegbe, majd valami más itókával elkezdi feltöltögetni. Miután észrevette, hogy figyelem, gyorsan letette a pult alá, és valami mással kezdett foglalkozni. Erre én lazán elfordultam, de azért kíváncsiságból meglestem (fúj de csúnya dolog), hogy később befejezi-e. Befejezte.

Kommentárt?

Előzmény: Dex (-)
Dex Creative Commons License 1999.06.07 0 0 1
A buli vagy a téma? Kicsit bővebben, ha lehet.

Köszönöm,

Dex

Zoli_fiú Creative Commons License 1999.06.07 0 0 0
0-ás.:-)
Dex Creative Commons License 1999.06.07 0 0 topiknyitó
Sziasztok, kedves Mindenki!

Ki volt a Dexion disco nyitóbuliján Alsóőrsön?

Érdekes lenne megvitatni, kinek mi a benyomása/észrevétele/gondolata az ilyen bulikról. Izgalmas téma, nem mindennapi keresztmetszete a mai magyar fiatalságnak. Van akkora falat szerintem, mint a Pepsi-sziget. Lehet utálni, lehet szeretni. De érdemes és tanulságos volt ott lenni.

Várom a reakcióitokat!

Dex

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!