Keresés

Részletes keresés

ZORRO Creative Commons License 1999.07.01 0 0 2
Az elvárásaim egy szekvenszer programtól az alábbiak:
könnyen megtanulható, áttekinthető menűrendszer, kényelmes kezelés bármely beviteli eszközről (billentyű, egér, MIDI keyboard...), a hang előállításáért felelős eszköz funkcióit teljeskörűen kezelje le, egyidejűleg több mű kezelése a részletek könnyű átemeléséhez.
Tudom, hogy nem az a cél, hogy mindenki bekiabálja azt amit használ, de szeretném megosztani veletek, hogy már kipróbáltam több programot is és sajnos egyik sem elégíti ki az igényeimet teljeskörűen, ezért felváltva használom a Cakewalk, Midisoft Studio és az XGWorks programot.
Barney Hendrickson Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1
Nekem súlyos probléma, hogy mexoktam a Trax, majd a MasterTracksPro, majd pedig a korai Cakewalk Pro (3.0-ig) filozófiáját, miszerint egy ütem egy "gombóc" vagy "kocka" vagy mittudoménmi, de nem egy "csík" az egész track. Nem tudok kényelmesen dolgozni sem a Cubase sorozatban, sem az újabb "csíkos" Cakewalk-okban...
Silk Creative Commons License 1999.06.14 0 0 0
Egyszerü és logikus...ennyi...
Különben szerintem mindegy, hogy ki mit használ. A lényeg, hogy azt gyorsan és biztosan kezelje. Nem kell váltogatni, ha már valamelyiket jól megtanultad. Inkább a komponáláson van a hangsúly! Azzal kell az agyat terhelni, nem pedig az újabb progik elsajátításával....

Silk...a régi motoros...

Kukorica János Creative Commons License 1999.06.07 0 0 topiknyitó
Kedves MIDI-sek!

Ebbe a topicba olyan megjegyzéseket, ötleteket, észrevételeket várok amelyek arról szólnak, hogy milyen a jó szekvenszerprogram.

Itt nem arra gondolok, hogy mindenki bekiabálja az általa éppen használt progi nevét, hanem arra hogy...

...milyen szolgáltatások nélkülözhetetlenek?
...milyen extrákat láttok szívesen az ilyen progikban.
...mi az ami egyéltalán nem fontos?
...mi az amit az átalatok használt programban szerettek ill. nem szerettek.
...stb.

Köszöm

Kukorica

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!