Én is szeretem ezeket a lapokat, mert van köztük néhány nagyon jó. Bár az a véleményem, hogy az utóbbi időben eltolódtak a reklámok felé és ezek már kevésbé jók.
Szóval, hogy tisztázzuk, én a szórakozóhelyeken fellelhető valódi papírból készült "freecard"-okra gondoltam. Egyébként az én kedvenceim a Finlandiás képeslapok.
Én szeretem ezeket, amiket ti itten mondtatok, csak minél nagyobbak legyenek és főleg ne ázzanak át, mer' a múltkor is valamelyik jólélek sztrovacsek betakart egy ilyennel, de amikor aztán esne kezdett az es, akkor kilógott a lábam és vizes lett... brrrr.... a képeket meg meg sem tudtam nézni művelésileg, mer' azok is eláztak, nemcsak én....
Okozott egy kis fejtörést, mire rájöttem, miről is van szó :)
Én még csak reklámcélból atlálkoztam ilyenekkel, általában begyűjtöm, és keresztrejtvény-megfejtéseket szoktam rajtuk feladni. Így legalább a lev-lapért nem kell fizetni, úgyse nyerek soha semmit.
Nagyon jó képeslapok vannak ezek között az ingyenes lapok között. Főleg a különleges fotók, vagy a mindenféle ifjú festők képeivel megjelenők klasszak. Ha valahol látom kirakva a tartót, mindig megnézem a kínálatot.
Lelkes gyüjtő vagyok...ha valakinek hianyzik valamelyik szóljon,megegyezünk:-)
Ngyon jópofának találom őket és volt amelyiket el is küldtem mint üzenetet..
Sőt Anno kiadtak egyet ami szimpla fehér volt és neked kellet rajzolni rá,csakhát egy versenyre készült..
Én speciel vadászok rájuk. Van közte reklám, de láttam már olyat is amiből kockát lehetett hajtogatni. Ha a szorakozóhelyen ha van egy-két ilyen jópofa dolog, akkor szerintem az helynek nagyon jó reklám. Nemrég a favorit TRUE-LOVE-os képeslapot váltott le egy csésze kávét vagy teát ábrázoló képeslap. A felirat a következő volt: "Coffe, Tea or me?"
Igaz utobbi a konyhában, mig az előbbi a hálóban van egy álló tükrön van.
E-mailban nőnapra is küldtem pár rózsát akikkel személyesen nem tudtam találkozni, és sikerült pozitiv meglepetést szereznem.
Egy negativ szavazat. Az email-ek meg csak-csak praktikusak, hasznalhatobbak mint a papir+boritek, de ha mar az udvozlolapok is a kompjuterbol jonnek...
Ha esetleg FatMo a szorakozohelyeken (pl a FatMo's Pub-ban :)) fellelheto ingyenes _igazi_ kepeslapokrol kerdez, akkor is negativ vagyok: tobbnyire se nem esztetikusak, se nem kulonosebben szellemesek, es ami a legrosszabb, tul gyakran egy termek direkt reklamjarol van csak szo (igy lehet ingyenes).
Most kaptam egy szépet névnapomra. Ez volt életem első internetes képeslapja.
Nagyon-nagyon-nagyon örültem neki. A névnapomra kapott legkedvesebb meglepetés volt.