Ugyanígy viselkedik a flakonos ketchup, vagy remoulard, a végén már hiába ütögeted az asztalhoz, már nem lehet kiédesgetni, ilyenkor a felső harmadát levágom, és még találok ott használható anyagot. Semmi nem veszhet kárba!
Ma feleségem rántott karajt kívánt. Én rögtön kihasználtam az alkalomszerű forró olajat.
Előre panírozott vargánya darabokat sütöttem magamnak. Lásd a dátumot.
Borzasztó lenne, ha ez tönkremenne!
Hogy ON is legyek. Aki még nem csinált ilyet.
Az anyagot panírozzuk, mintha frissen sütnénk. Utána tálcára vagy egyéb lapos eszközre szétterítve fagyasztóba tesszük. Mikor már kopog, 1 óra, vákumzacskóba sorjázzuk. Akkor már a száraz programmal vákumozhatjuk.
Ez -18 fokos ládában töltötte az idejét, 1 és 2/3 éve.
Igen jóféle. A vargánya íze kicsit mélyült, ahogy a szárításkor szokott, de az állaga tökéletesen friss.
Nem csak a mennyiség. Hanem a munka, amíg odakerült, azt mégegyszer pótolni. Nembeszélve arról, hogy felét biztos Popenkafalván szedted fel, előlem. :)))
Na. Megtaláltam. Lehet kapni itthon is a technológiát.
"A fagyasztókészülékek akár alacsony környezeti hőmérsékleten történő optimális üzemelése érdekében a készülékek FrostProtect tulajdonságuk révén -15 °C-ig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek. Akkor is hatékonyan üzemelnek tovább, ha a környezeti hőmérséklet +10 °C alá csökken. Így ezeket a készülékeket nem fűtött helyiségekben, például garázsokban is el lehet helyezni. Teljes térfogat * 192 l"
-19-re volt allitva. a garazsban nem szokott fagyni, de a talalt infok alapjan 10 fok alatt leallhat. ilyet viszont meg sosem csinalt. most nezem a hasznalatijat +10-tol vagy +16-tol lehet hasznalni.
semennyire. mar napok ota ugy lehetett. a jol zarodo vakumfoliak ugy felfuvodtak, mint egy hetes doglottkutya nyaron 40 fokban az arokpartjan. ki sem tudtam huzni az egyik fiokot, mert a felfuvodott zacsok beszoritottak a helyere.
Nem tartja a beállított hőfokot sem, ha kint nincs meleg, nem hűt akkor sem, ha a hűtőtérben nincs meg a beállított hőfok. Hiába kellene bent mondjuk 5 fokot tartania, ha kint 10 van, nem kapcsol be.