Keresés

Részletes keresés

Csimpolya Creative Commons License 2019.05.28 0 0 98582

Remélhetem, hogy a megmaradó "apróságokból" töpörtyűs pogácsa készül? Na, jó, felőlem lehet tepertős pogi is.

Előzmény: joy (98581)
joy Creative Commons License 2019.05.27 0 0 98581

Villámválasz:
Jó étvágyat!
:o)))

Előzmény: ZsuR (98579)
Csimpolya Creative Commons License 2019.05.19 0 0 98580

Erre csak egy helyes kifejezés van: Ahhh!!!

Előzmény: ZsuR (98579)
ZsuR Creative Commons License 2019.05.18 0 0 98579

Remelem toportyuzni fogok meg ma... hagymaval, friss kenyerrel, paradicsommal, paprikaval...

joy Creative Commons License 2019.05.11 0 0 98578

Medvehagyma után dől a spárga -a piacon.
Az eperből meg a balhé tombol.
Nem igazán értem, miért?
Az idősebbek jól tud6tik, hogy májusban indul a primőr -drágán, júniusban a szabadföldi ízes-zamatos lekvárnak-szörpnek való. Akkor kell nyakló nélkül enni.

A krumpli viszont tényleg bedrágult, de már van fóliás újrumli. Csak az nem mindenre való.

nagypapi51 Creative Commons License 2019.05.03 0 0 98577

azok az elhajlók

Előzmény: ketyo61 (98576)
ketyo61 Creative Commons License 2019.05.03 0 0 98576

Mi van a maradek 10 %-kal? ;-)

Előzmény: nagypapi51 (98573)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.05.02 0 0 98575

huncut aki rosszra gondol :)

Előzmény: homerx (98574)
homerx Creative Commons License 2019.05.02 0 0 98574

magas labda ez np, nagyon magas :)

Előzmény: nagypapi51 (98573)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.05.02 0 0 98573

Az én vajaspogácsám nem hajtogatott, ezzel együtt dőlingél.

Ha a párom szaggatja, ő a deszkán a tenyerei közt még megsodorgatja.

90%-ban állva maradnak.

 

Előzmény: Vének Tanácsa TM (98572)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2019.04.30 0 0 98572

Leginkább a hajtogatott pogi hajlamos a részegségre, elcsúsznak a rétegek. Nem hiszem, hogy ezen a csavarás-nem csavarás valamit is változtatna :)

Vasárnap medvehagymás pogácsát sütöttem, úgy elfeküdtek, mint annak a rendje. A szaggatás utáni maradékot már nem hajtogattam, azok állva maradtak.

Előzmény: öreg_néne_b (98571)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.04.30 0 0 98571

Sokkal jobban ízlik az a pogácsa, ami szépen felemelkedik sütés közben, majd eldől, mint amelyik szépen ülve marad...

Előzmény: nagypapi51 (98569)
joy Creative Commons License 2019.04.30 0 0 98570

Nekem pont az hiányzik, anyu féle eldőlős leveles-töpörtyűs pogácsa!

Előzmény: nagypapi51 (98569)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.04.25 0 0 98569

Az Ízek útján c. főzőműsorban aszonta Nadiya Hussain, hogy a pogácsaszaggatót csak nyomjuk, és ne fordítsuk közben, mert részeges, ide-oda dőlők lesznek a pogácsák.

Engem spec. nem zavar, ha ilyen, de legközelebb kipróbálom.

 

joy Creative Commons License 2019.04.20 0 0 98568


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

joy Creative Commons License 2019.04.19 0 0 98567

Ha már, akkor vaj, vagy tejföl, de margarin semmiképp!

Előzmény: költekező (98559)
ZsuR Creative Commons License 2019.04.19 0 0 98566

Micsoda jo otlet....

Előzmény: Bubo.Bubo. (98565)
Bubo.Bubo. Creative Commons License 2019.04.18 0 0 98565

láttam én már "fából vaskarikát" - kerek vaslapot, ami sima rezsóvá alakítja az indukciós tűzhelyet :) arra aztán jó lesz az alumínium edény is (a hatékonyságot ne firtassuk...

Előzmény: nagypapi51 (98564)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.04.18 0 0 98564

Van néhány Crofton edényem, kerámialapos tűzhelyen használom őket, strapabíró jószágok, de

indukciós laphoz inkább echte acéltalpas edényt vennék.

 

Előzmény: Wormie (98562)
beetee Creative Commons License 2019.04.18 0 0 98563

Ha szkeptikus vagy ne ebay-ről rendelj ilyet, vagy küldd vissza és kérd vissza az árát (tudom bukod a szállítást...), bár lehet a paypal behajtaná..

Bár nekem ebben a hirdetésben gyanús, hogy nem mutatja az alját... abba bele kell lenni öntve az indukciós embléma. Ott van?

 

Egyébként meg baromi egyszerű... vigyél magaddal az Aldiba egy mágnest.. :)))

Előzmény: Wormie (98562)
Wormie Creative Commons License 2019.04.18 0 0 98562

Azért voltam szkeptikus, mert kaptunk egy hasonló alumínium lábast ajándékba, és azon is ott virított, hogy indukcióshoz is jó - aztán meg se makkant, mikor rátettük. :-(

 

https://www.ebay.co.uk/p/Jomafe-Spicy-20cm-Casserole-With-Lid-Non-Stick-Heavy-Induction-for-All-Hobs/2130713871

 

Jomafe Spicy 20cm Casserole With Lid Non Stick Extra Heavy Deep Design For All Hob Types Including Induction.

Előzmény: beetee (98561)
beetee Creative Commons License 2019.04.18 0 0 98561

Igen.

Előzmény: Wormie (98560)
Wormie Creative Commons License 2019.04.18 0 0 98560

Szerintetek ez hogyan lehet jó indukcióshoz?  A talpában lehet elrejtve valami mágnesezhető réteg?

 

https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20190418/reszletes-oldal/ps/p/crofton-aluminiumoentvny-labos-uevegfedovel-oe-24/

 

 

költekező Creative Commons License 2019.04.16 0 0 98559

Én is szoktam csinálni újhagymából és egy kevés margarinnal lazítva.

Előzmény: joy (98558)
joy Creative Commons License 2019.04.13 0 0 98558

Remek előétel a medvehagymás juhtúró.

20 dkg jobbféle juhtúró (kisteleki, brindza), 3-4 medvehagyma levél aprítva, összekeverve, éjjel a hűtőben (dobozban).
Tálalás másnap pirított kiflikarikákkal.
Remek fokhagymás íz, de nincs lórúgás odőrje.

joy Creative Commons License 2019.04.13 0 0 98557

:o)

Előzmény: nagypapi51 (98547)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.04.10 0 0 98556

Nem pestisesek, de sok ország nem importál olyan országból, ahol előfordul ez a betegség.

Előzmény: GPF (98555)
GPF Creative Commons License 2019.04.10 0 0 98555

Most akkor Csányi és Lőrinc disznajai pestisesek vagy nem? Kintre nem adhatjuk, bentre igen?

Előzmény: Boarhunter (98552)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.04.10 0 0 98554

Mi is onnan importáljuk, ahonnan Kína...

Előzmény: nagypapi51 (98551)
Boarhunter Creative Commons License 2019.04.10 0 0 98553

Mióta hivatalosan is megjelent nálunk az afrikai sertéspestis, a távol-keleti piacaink nagyrészt bezárultak, a kivitelünk jelentősen csökkent.

Előzmény: GPF (98549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!