Mi annak a retro sütinek a neve, amely kb így nézne ki (Nem somlói szelet). Emlékeim szerint a teteje nem tejszínhabos, hanem gőz felett felvert habos volt, olvasztott csokival leöntve hasonló módon. Illetve a rétegeknél a színkombináció is hasonló volt.
Van már hallókészülékes hallásvédő vadászoknak. ;)
(Ha rajta van a hagyományos füles, akkor nem hallja, ha zörög a vad. Ha nincs rajta, akkor meg a lövés károsítja a hallását. Ezért találták ki az elektronikust, ami a normál hangot közvetíti, csak a durranást tompítja.)
Őket pont ismerem. Tényleg sokszor járnak ki együtt vadászni. Nevet nem mondok. Egyik olyan vak, hogy semmit nem tud eltalálni. Másik a mindent is eltalálja, de a hallókészüléke nélkül reménytelen vele beszélgetni. :)
feleségem erősen csípősnek és keserűnek, ihatatlannak érzi ugyanazt a csopaki olaszrizlinget, amit vele szemben én, és valószínűleg a többség kellemes ízűként fogyaszt (menőmanó termelő tényleg jó bora)
utólag gondolkodva... talán éppen a BPA hiányzott a belső bevonatból, és a flakon anyaga oldódott nélküle ki... mindenesetre több ezer forintot küldtem a kukába
na akkor én is válaszolok, mert te nem értettél valamit
A flakonosnál éreztem először az Univer majonézben azt az iszonyatos műanyag ízt a nyelvemen, mintha BPA szintű vagy éppen azt kiváltani akaró műanyag bevonat oldódott volna benne. A flakonra fogtam.
Ezért vettem először utántöltőset, zacskósnak nevezed. Ugyanúgy ment a kukába.
Helyette vettem tubusosat, ugyanúgy.
Gyönyörű egy széria lehetett a modern élelmiszer ipar eme remeke, hogy Mekk Elekkel szóljak.
Nyilván kóstoltam azóta is, most nem érzem, de akkor váltottam a másikra, nincs miért visszatérnem.
Ugyanígy viselkedik a flakonos ketchup, vagy remoulard, a végén már hiába ütögeted az asztalhoz, már nem lehet kiédesgetni, ilyenkor a felső harmadát levágom, és még találok ott használható anyagot. Semmi nem veszhet kárba!