Hát vegyük pl azt, hogy ugye Sánta Péter rajztanár, "A Mester", nyugdíjba vonult. Most a fia (Sánta Péter "Junior") tanít rajzot, és bizony az a hír járja hogy Hermányi tanárnővel kavar.
Aztán volt a régi rendszergazda ügye (most nem tudom a nevét, ilyen szemüveges, hörcsögszerű, rigorózus alak volt), akit reiszolás közben kaptak rajta az infóteremben. Sokat röhögtünk ezen, mert folyton szívatott mindenféle hülyeséggel mindenkit, és elég hamar eltűnt az iskolából.
Szóval annak ellenére hogy ez a szegény fórum kicsit el van hanyagolva, zajlik az élet. Kampányokat még mindig tartanak (bár mindig megy a rémhírterjesztés, hogy szigorítanak meg ilyesmi, és idén pl nem lehetett kaját osztogatni, csak délután a soros osztály rendezhetett zabáltatást). Tavaly (amikor én voltam 11-es) novemberben tartották, idén megint karácsonyi szünet előtt volt, és tavalytól már az E osztály (nyelvi előkészítősök) is játszik. Új szóvicc-lehetőségek tárháza nyílt így meg (hetvenEsek, FacEk (facebookra hajazó cucc, egész vicceseket csináltak). Jött pár új tanár, páran elmentek, a hangulat a suliban vidám és laza, az aulában mindig elvan legalább egy ember, és úgy össz-vissz én nagyon megszerettem a helyet 3 és fél évem alatt, sajnálom hogy mindjárt vége.
tudod a fiatalabbak már más kommunikációs csatornákat használnak (vagy nem tartják érdemesnek az itt jelenlévőkkel megosztani a történéseket) ill. lehet hogy még nem elég érettek ehhez a "most-jól-megosztom-veletek-a-vpg-s-sztorijaimat"-féle beszélgetéshez.
cca. tíz évvel fiatalabb lehetek nálad, és egyben tíz évvel idősebb a most padokat koptatóknál, de valahogy nekem sem fűlik a fogam ahhoz, hogy rendszeresen megnézzem mi történik itt. ha olykor az index fórumra tévedek, akkor benézek, de ennyi.
Miért van az, hogy általában az én (1989-1993) korosztályom az, aki hozzászól - tisztelet a kedves kivételeknek - a VPG topikhoz ? Ne b+, 15-20 éve NEM történik ott semmi ???
Szia, a bőrnaci azért nem egyenlő a kordgatyával - úgyhogy inkább abban próbáld meg elképzelni :). Egyébként a Kamarás Ági néni osztályába jártam, Korda Eszter tanárnéni az évfolyamtársam volt...
Hmm..nem tom ki lesz az oföd. A francia tanárodról vannak tippjeim:
Korompay Bálint- rendes, 29 vagy 30 éves, ő is VPG-és volt, mellesleg az oföm
Hering Péter- hm, rendes, nálunk helyettesített párszor, mostani 11.a ofje.
Valamilyen Zsófia- hmm..fiatal. Egyszer láttam, amikor majdnem hasra esett, mikor bejött a suliba.
Moór Lajos- érdekes...nekünk föcit tanít. Szereti a vicceket. Nem naon tanít.
Rövide ennyi.
Sziasztok!
Szeptembertől én is a VPG-be fogok járni a 93-as kódszámú osztályba.
Ugye jöttök gólyakirándulásra?!
Aki szintén a 93-as osztályba fog járni az vegyen fel MSN-re.
Címem:kolnay@freemail.hu
Mi van skacok, hová lett a régi szellem ? Sehol egy pletyka, egy érdekesség, VPG-s napok, tanárok, balhék, satöbbi ? Csak nem ennyire jók lettetek és hátratett kézzel ültök az iskolapadban ? :) Először azt hittem átvonult mindenki a VPG-honlap fórumára erre megnéztem és az is tök üres.
Régen, amikor "az én időmben" még nem volt net mindig arra vágytam hogy végre legyen egy nondescript közeg ahol kidumálhatom magam [itt meg is tettem párszor] erre most adott a lehetőség és senki nem él vele ?
Nomeg kicsit fárasztó, hogy a fórumon még mindig az "öregek" sztorijai vannak csak, semmi real-time cuccos. :( Tehát ?
:(((( ... Igazából Kellemes Húsvétot kívánni néztem be, erre ismét egy szomorú hír. Meg kell mondjam azonban, hogy eléggé ízléstelen volt Pál tanár úr halálhírét költeni. De az igaz , hogy szegény nagyon beteg. Agyvérzést kapott, és teljesen lebénult. Bakker... ettől fekszem ki, valaki egy hosszú pályafutás után alighogy elmegy nyugdíjba és paffffff. Különösen szörnyű lehet mozdulatlanult feküdni egy sporthoz szokott embernek !!! Ilyenkor érdekelne különösen, hogy a Jóisten végülis mi alapján válogat ? Na, béke veletek.