Keresés

Részletes keresés

LaczkóGabi Creative Commons License 2010.07.21 0 0 9
engem is erdekel ez a téma én is egy balek vagyok a sok kőzül Érdekelne,hogy miképpen lehet tölük megszabadulni a legkisebb ráfizetéssel. Ha van vkinek hasznos tippje tudassa. köszike. LG
bcsi Creative Commons License 1999.06.07 0 0 8
Egyik bank sem vállal garanciát a cég pénzügyeire ! Pedig erre hivatkoznak....
putyputy007 Creative Commons License 1999.06.06 0 0 7
Eccerre aggya meg a tőzsde, a lottó, egy szaftos árverés és a piramisjáték izgalmát! Így hát játékos kedvűek: szerencse fel!!!

A Poligruponál - ha jól olvastam - valami eccerű sikkantás történt.

Mozzarella Creative Commons License 1999.06.04 0 0 6
Konkretizáljunk: ha nagyobb lakás kéne, de nincs plusz egymillióm, de jól keresek, akkor sem éri meg?
kicsi emma Creative Commons License 1999.06.04 0 0 5
es a legnagyobb - magat lizingcegnek nevezo - lizingceg, a promoindra is ilyen elven mukodik. Alaposan utana jartunk egyszer, senkinek nem ajanlom. Nagyon sok a riziko. Peladaul nem lehet otthagyni, es akkor visszakapod amit addig befizettel: kell talalnod egy masik balekot magad helyett, aki kifizeti ami te eddig be, es igy tudsz csak kilepni...

kicsi emma

Előzmény: Selindek (4)
Selindek Creative Commons License 1999.06.04 0 0 4
Lehet, hogy sokaknak nem vilagos mi ez az egesz, ezert roviden vazolom a mukodesi elvet:

Osszeszednek mondjuk 80 embert, akik mind szeretnenek valamit venni, pl. 3MFt ertekben. (Lakas, auto, telek, tokmindegy. Tulkeppen lehet, hogy dragaban akarnak venni valamit, csak ennyi hianyzik, vagy csak a penz kell nekik, ez a rendszer szempontjabol mindegy, csak a reklamokhoz kell valami jol hangzo szlogen...)
Tehat ez a 80 ember vallalja, hogy 40 honap alatt befizet 3MFt-ot. (+ nemi kezelesi koltseg, + biztositas. ez utobbi azert kell, hogy ha gaz van - valaki megsem fizet - akkor azt valami bankgaranciaval megoldjak.)
Lathato, hogy igy minden honapban osszejon 2-szer 3Mft. Ezt ugy osztjak el, hogy minden honapban kisorsolnak egy embert, aki megkapja a lovet, illetve a masik 3 milkara lehet licitalni. (Ez azt jelenti, hogy, ha neked mar megvan valahonnan mashonnan 2 milla, akkor te mar csak 1-et akarsz kapni, es nincs mas, aki tobbet iger, akkor ebben a honapban te kapod a masik lovet. (Illetve csak a kulonbseget, de persze akkor ezutan annyival kevesebbet is fizetsz.)
lathato, hogy a 40 honap soran elobb-utobb mindenki sorra kerul, es megkapja a penzet.
A szervezonek ez egyreszt jo, mert o felvette a jutalekat, masreszt a licitalt loven (illetve egy reszen) honapokig - esetleg evekig- ulhet , forgathatja, mielott kifizeti valakinek. Akik az elso fel-egy evben hozzajutnak a penzhez, azoknak szinten jo, mert a jutalek sokkal kevesebb, mint a hitelkamatok, tehat - nehany honap varakozassal - szereztek egy jo konstrukcioju kolcsont.

Viszont azok, akik nem szerencsesek es felhalmozott tokejuk sincs, baromi nagyot szivnak, mert egyreszt fizetik a jutalekot, ami ugye elvesz, masreszt 40 honapon at nyogik a reszleteket, amit gyakorlatilag kamat nelkul megkapnak a 30-40-edik honapban egyben, de hat mit fog erni Mo.-n 3 MFt 3 ev mulva????
(persze az ugyes uzletkotok ugy adjak elo a mukodesi elvet, hogy az emberben fel sem merul , hogy akar O is lehet az utolso...)

Szoval 30 ember + a szervezo ceg jol jar 50 karan.

Mozzarella Creative Commons License 1999.06.04 0 0 3
Azt nem értem, hogy hogy az a 40 ember hogy szívta meg. Egy idő (1-2 év) után 60 százalékos licittel már viheted a lakást. Magyarul ha jól keresel, de nincs kp-d, csak mondjuk leendő lakásod fele, akkor ez neked való, nem?
Előzmény: Selindek (2)
Selindek Creative Commons License 1999.06.04 0 0 2
Egy volt kollegamnak igy lett lakasa.
Ennek ellenere azt mondta, hogy megegyszer nem vagna bele, es tudja, hogy 40 masik ember szivta meg azt, hogy neki lakasa lett...

Annak idejen en is tanulmanyoztam a mukodesi elvet az ilyen cegeknek, es arra jutottam, hogy ha szinte minden penzed megvan, akkor _esetleg_ biznisz, de aztan megis inkabb mashogy szedtem ossze a penzt...

Az, hogy pontosan miert torvenytelen, nem tudom, de tulajdonkeppen ez egy szerencsejatek. (lehet, hogy epp ezert)
Nem ajanlom senkinek.

jeegynullas Creative Commons License 1999.06.04 0 0 1
Az ilyen cegeknel van az, hogy aki a piramis aljan van, annak a penze kb. 0%-ot kamatozik - rosszab esetben 0-val szorzodik.

Mi az, hogy "fogyasztoi csoportokat szervez" valaki?

Előzmény: Mozzarella (-)
Teodor Creative Commons License 1999.06.04 0 0 0

Ennek semmi köze a pilótajátékhoz,
az valóban tilos,benne van már a
BTK-ban is.A Poligrupo speciálisan
portugál találmány,ott bevált,jól
müködik.A konstrukciót nálunk jogsza-
bály nem rendezi - nem is tilos ! -
az eljárás talán egyéb szabálytalan-
ság miatt indult. ( lenyulták a pénzt,
vagy hasonló..)
Mozzarella Creative Commons License 1999.06.04 0 0 topiknyitó
A fogyasztói csoportokat szervező Poligrupo cég ellen vizsgálat indult. Az általa végzett tevékenység állítólag törvénytelen. Ti mit tudtok erről (és ált. az ilyen cégekről)?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!