Keresés

Részletes keresés

dezertor Creative Commons License 1999.06.04 0 0 10
Az őstopic eredeti témája a Castaneda könyveiben leírt nem szokványos valóságok létezését firtatta, de elkanyarodtunk a fereglyukakhoz :-)))
Én szívesebben maradnék a megváltozott tudatállapotokban bejárható világok tárgyalásánál... Mondjuk egy érdekesség az elején: a peyot (vagy peyotl) nevű kaktusz fogyasztása juttatta a délamerikai indiánokat olyan tudatállapotba amelyben elintéztek ezt-azt a szellemekkel. A furcsa az, hogy egy több ezer főn elvégzett peyot-kisérlet során azt az eredményt kapták, hogy - függetlenül attól, hogy a vizsgált személyek tisztában voltak-e a peyot származásával és ősi felhasználásával - a hallucinációkban a délamerikai kultúrákra jellemző motívumok és képzeletbeli alakok jelentek meg. (A végére elbizonytalanodtam 1 kicsit... lehet, hogy ezt a kiserletet pszilocibin tartalmú gombával végezték... a lényeg ugyanaz)
jeegynullas Creative Commons License 1999.06.04 0 0 9
A franc! X polgartars lenullazott egy olyan topikot, amit nem is en nyitottam, megis en vagyok benne a nulladik. Nagyon X aktas dolgok tortennek ittenfele ...
Rettenet Creative Commons License 1999.06.04 0 0 8
tévedés, mert csak egy párhuzamos topicban. És most szivárgás van.
Bezony ám.
Előzmény: Újlaki (7)
Újlaki Creative Commons License 1999.06.04 0 0 7
Ezek ott lent azért nem írtak semmit, mert a párhuzamos dimenziókban élnek :-) (csak a nevüket tudják kidugni a féreglyukon)
Előzmény: E. Tamás (6)
E. Tamás Creative Commons License 1999.06.04 0 0 6
hogy miért kell ennyit baromkodni... (lásd lent a sok ????-t)
folytassuk a beszélgetést a témáról.
E. Tamás Creative Commons License 1999.06.04 0 0 5
Pár napja volt egy ilyen topic, ami a nagy topicvesztésben elveszett. Kezdjünk újra elméleteket gyártani!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!