Mivel a moderátorok az ebben a topicban feltett kérdéseimre reagálva, végre válaszra méltattak, közlöm veletek, hogy okafogyottsága miatt mehet a süllyesztőbe.
A választ ugyan miért is ide címezték volna, a Mijo: csak úgy motyogok magamban 1. címűbe tették, melyre ugyanott reagáltam.
Tehát:
" Moderátor 1999-06-20 15:28:17
Mijo, topicod sajnos a multkori nagy szerver lefagyás áldozata, több más topickal együtt. Bármikor újra indíthatod. "
Sem ezen, sem más topicon, sem e-mail levélben az Index-től nem adott még senki magyarázatot, az általam
" MINDEN POLITIKUS HAZUDIK !? "
címen indított topic váratlan eltűnésére, melynek egyik főszereplője Atyánszky György országgyűlési képviselő volt, akiről most a nagynyilvánosság előtt nyíltan állítom, hogy nem mondott igazat, amikor azt közölte önmagáról, hogy diplomával rendelkezik, felvállalva ennek összes ódiumát !
Még egyértelműbben: amennyiben rendelkezik, úgy kétlem annak eredetiségét !
A tisztelt levelezők kimerítő tanácsait, hozzászólásait köszönöm, akiket viszont ez untat, azt tisztelettel kérem, a továbbiak során ne tiszteljen meg látogatásával, hiszen ez nem kötelező, választék van bőven !
Az eddigi sértő megjegyzéseket kellő alázattal tudomásul vettem, DE ...
VÁLTOZATLANUL KÉREM ÚGY NYÍRŐ ANDRÁST, VAGY A MODERÁTORAIT,
szíveskedjenek magyarázatot adni a történések okaira.
Amennyiben valóban kimoderálásra került sor, úgy kérem a nyilvánosság előtt szíveskedjenek rámutatni tételesen ennek az okaira, már csak a mások is okulandó példaértékűsége miatt is !
Minden istállónak megvannak a fogadatlan prókátorai, akik a példádhoz hasonlóan igyekeznek VALAKIK előtt imponálni, de könyörgöm, ne ennyire következetlenül és zagyván - már meg ne sértődj drága Bzoltan !
Továbbra is élek azzal az igényemmel, hogy MÉLTASSON válaszra végre valaki, a valódi illetékesek közül is, mert az eddigieket, nem igazán tudom autentikusként kezelni, mégoly ha találhatóak közöttük esetenként valóban akceptálandók is !
van ez igy, tudod? Neha megszivat minket a technika ordoge. Sajnos. De azert ezt ne vedd szemelyes sertesnek, mert az paranoiara utal es az egeszsegetelen. Amugy meg a topic az nem te tulajdonod, de biztos meg lehet beszellni Nyiro urral, hogy megvasarolod tole a topicot aztan meg havi dijert ,egbizod az indexet, hogy tartsa karban a topicodat. Ha ezt megteszed, akkor majd nyafoghatsz. Viszont addog nem.
Amugy meg ha jobban odafigyeltel volna a regi nettora meg az indexre akkor tudhatnad, hogy az ilyen topic eppenseggel nem az a topic ami mesterseges eltunik az asztalrol. De sebaj, azert hajra es noveld csak a hozzaszolasaidat a morgasoddal...
Elnézést, a ráduplázás nem szándékos, az okát nem tudom.
Nem problema, letoroltem.
Az oka leggyakrabban az, hogy amikor az internet lassu, nem rogton valtozik ami a kepernyon van, es megegyszer kilikkelsz, akkor ket peldany jelenik meg.
Köszönöm, az Index gazdái tanulhatnának tőled - mint erényt - figyelmességet.
Mindamellett közlésed alapján egyre kérlek: ne menj el politikusnak, ( minden esélyed megvan rá ), maradj így szimpatikus.
Prosit !
Én csak aszondom, hogy valami nagy ciki van a progival, a szerverrel és a franctuggya még mivel - nickek eltűnnek, megcserélődnek, üzenetek, topikok elszállnak, egyesek előkerülnek, mások nem, aztán az egész hóbelevancot nem lehet elérni félnapig... megvagyunk mi itten kérem babonázva... ez biztos a Zöld Pofa átka, mer'hogy ráeveztünk az ő vizére... brrrrr... na, ilyenkor az szok lenni, hogy mindenki elsápad és az Istent emlegeti, ki imába', ki másképp... de nekem ugyebár van a biztosabb módszerem, mer'hogy ilyenkor inni kell!
Én csak azt nem értem, ha előfordulnak ilyenek, akkor azt hogy-hogy senki sem indokolja meg ?
Kíváncsian várom, mi kerekedik ki ebből a zűrzavarból, mert az eredeti ötlet nem tűnik rossznak.
Erről a pofáról indult még egy topic.
Legalább te mutass rá - légy oly kedves - az ok és okozat összefüggéseire, egy gyanútlan bolyongó setét agyában világosságot gyújtandó ?
És lőn LÉn ...
Hovatovább, mint önzetlen korrepetátoromnak tartozom egy pár pofa Söröttel !
Jéééé, há' ez meg honnan került elő, amikor a gaz moderatorok eztet kitörölték?! Pedig milyen Lyó kis pofoszkodást lehetett volna ezér' csinálni, csak biztos' nem vette észre még senki és azér' nem szólt.... Na, akkor most megyek és gyorsan megiszom a Söröt, mielőtt kitörne a /patvar vagy ilyesmi...
Vérmérséklet kérdése, ki hogyan reagál arra, ha meglopják.
Az, hogy másoké is eltűnt, elég sajnálatos, de az ő gondjuk, hogy ez zavarja-e őket, vagy sem.
irokéz !
Én nem minősítem a tiéidet - ha vannak -, és az enyé(i)mről sem állíto(tta)m, hogy jobb, vagy rosszabb az itt észlelhetőktől, topic(ok) volt a többi között, és mivel én nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy bárki is a fejemre szarjon, ezért megengedem magamnak a bátorságot, hogy KERESEM !
De ha te irokéz úgy véled, hogy ehhez, mint többszázas hozzászólótól ( hál' Istennek van rá időd ), tőled kellene engedélyt kérnem - legközelebb megfontolás tárgyává teszem, mielőtt elkezedek " sírni " , akár ezen, akár a túloldalon.
Mindenesetre egy jelzést a gazdáktól elvártam volna, lévén nem olyan triviális ocsmányságoktól nyüzsgő írásról van szó, mint amilyen számtalan esetben észlelhető e lapokon, amikor az ATYÁT ( Atyánszky György kisgazda országgyűlési képviselő, Józsi bácsi csicskása ) keresem, hanem egy pozícióban lévő olyan politikusról, aki méltatlanul tölti be tisztét - és így feldereng bennem, a ( talán ) letűnt vörös világ, úgy tetszik nem letűnt kézi irányításos gyakorlata !
Szívetek joga ezt a gyakorlatot elfogadni, de én másabb világra vágyom ! Ha valaki most elsüti a "túlvilág" poént, akkor nem éppen arra gondoltam.
Tiszteletem mindazoknak, akiktől idegen a szolgalelkűség: Mijo
( remélem akadnak még )
K. Mijo látom elég nehéz felfogni, de ha nem látnád akkor elmondom, hogy igencsak rakoncátlankodik a tasztal szofteverje, és nem csak a te topicod tünt el hanem egy csomó másik is, mégis csak te vagy az egyetlen aki összeesküvést keres emögött és mindkét tasztalt telesírja azzal hogy letörölték a topicomat. Lazulj!
Adnál magyarázatot arra, hogyan kerültél az én topicom szövegtartalma egy része fölé, azt a látszatot keltve, mintha te indítottad volna - ezzel totális zűrzavart keltve ?
Lehet, hogy unalmas vagyok, de hogy a francba került az én témám bevezetője alá " Lific " név alatt is egy töredék az én dumámból.
Csak nekem rejtélyesek ezek a dolgok, vagy idióta szórakozásról van szó ?
Legalább te segíts - mint eddig is - kedves Wágner úr, mert belebolondulok, ha hülyén kell meghalnom, most, hogy ismét ránkvirrad !?