Az SP5-el a DataSutty tényleg nem szereti egymást, bár elég sok mindent kipróbáltunk (bövebb hibajelenség emilben, ha walakit érdekel). Az egyetlen megoldás az az, hogy egy tiszta Windows NT -re ráhúzunk egy SP3-at, install DataSutty, majd utána SP5 install.
Sajnos ehhez újra kellet húzni az egész gépet elöröl, de ez van. Ha walaki tud jobbat, ne hezitáljon, írja meg !
Hát én nem is tudom.. Parázok ezektől az új SP -ktől.
Én felraktam a 4 -est (nem a y2k versiont) és azóta esküszöm érezhetően
lassabb a gép. Ezenkívűl van valami memóriakezelési problémája is, és akkor jön a kék kaszás! A 3-as teljesen jól bevállt, azzal nincs is soha semmi gond.
Egyébként mit tudtok róla, mik a feuture -ök az SP5 -ben ??
(lehet hogy a feature nem jó szó, akkor bocs )
Sps:
Igen, hát azt vágom, hogy az SP az service pack, és a 3 utáni 4 -ből rögtön gondoltam, hogy ez nem lefelé csökken, a kérdésem inkább az, hogy van 5 -ös SP ?
Egyébként az SPSS hosszabb, de azt nem mondatm hogy szebb :)
Hát ez bizony nem elképzelhetetlen. Az SP5-el voltak már rossz tapasztalataink. Esetleg nézd meg a www.nokia.com/forum-ot (ha jól emlékszem a címre), ott vannak a DataSutty javításai.
Van egy DELL Latitude CPi Pentium2 266XT notebook, egy NT4 Service Pack 5-tel, és egy Nokia DataSutty 2.0.
Ezek együtt nem mennek - nekem. Van-e walkinek valamilyen tapasztalata, hogy milyen buktatók lehetnek itten. Kis adalék : Ugyanaz a konfig, de Service Pack 3-mal müködik. Lehet, hogy a DataSutty nem szereti a Srvice Pack 5-öt ?
Üdv és köszi,
eSPé
U.i: Tudom, hogy van hardver meg vindóz fórum is, de ezt itt többen olvassák ...