Keresés

Részletes keresés

dac444 Creative Commons License 2001.11.01 0 0 8
Sziasztok!

Nem tudja esetleg valaki, hogy a teljes cd-s linuxos Heroes 3-at honnan lehetne megrendelni? A Linuxvilag-tol mar megtortent, de nincsen nekik es nem is lesz, szoval mas oldal (lehetoleg magyar) vagy bolt erdekelne. Elore is koszi...

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.05 0 0 7
En raszantam egy napot, es letoltottem a Heroes III demojat.
A demo jatszhato es mindenkeppen kiprobalasra erdemes.
A gyerekek azota _csak_ azzal jatszanak.
linuxgames.com es happypenguin.com
Nem nevezheto csepp programnak, tomoritve 100 Mega.
De olyan is. :))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Ender!
Azokat a "most kijöttek" -et (,Apha,Quake) honnan csencselt
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Mit mopndhatnék?

Tudtommal elég sok játék (legalábbis még a DirectX előtt) fejlesztése valamilyen unix vagy linux környezetben történt. Ezek hol lehetnek? Portolás után letörölték volna őket? Ezt nem hiszem...

Amúgy én igenis várom, hogy linuxra is megjelenjenek játékok, mert ha ez megtörténik, akkor semmi nem áll a pingvin útjába. Sőt, hiszek is benne, hogy meg fognak jelenni.

Persze nagyon valószínű, hogy azok már nem lesznek ingyenesek. Az már túl szép lenne. B-)

Filburt

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Oké, ez eddig kb 4 játék. Még hozzájön a Civ Call to Power is, ha jól tudom, akkor 5. Lássuk be, a Linux soha a büdös életben nem lesz játékplatform, márpedig elvileg mi itt mind nagy játékosok vagyunk, akik nem elégednek meg 4-5 játékkal. Marad a Windows, ha játszani akartok, és marad a bsa bilincs eszményi képe is a fejünk fölött. Ez van.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
én úgy emléxem h a doom II-ben a space kell már az első pályán is h tudjak ugrani, titkos ajtó nyitásának céljából.
nekem ez nem megy, SUSE 6.0
tuttok segíteni ?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Hmmm....

Mi az eselye, hogy a redhat.com-rol az ember leszedje a Doomot meg a tobbit? B-)

Thx a masik cimert is!!!!

Filb.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Tudom ajanlani a www.happypenguin.org cimet. Van jopar figyelemremelto keszulo jatek (XShipWars, Freeciv, stb)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Pl. a redhat alapbol felteszi neked a LinuxDoom-ot, amihez persze hasznlhatod barmelyik (Doom, Doom2, Final Doom, stb.) WAD-ot.
Most kijottek kozul megvan meg az Alpha centauri, Quake, Quake2, Quake3.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Hali!

Talan ilyen tema meg nem volt. Milyen linuxos game-kat ismertek? Sot, honnan lehet ilyeneket osszeszedni? (pl. Doom?)

bye,

Filb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!