Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
Úgy gondolom, hogy aki itt van, az magától jött, és nem egy kolomp után, birkamód.
Menni is így fog, ergó fölösleges akciózni.

moga <

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
Majd, ha megvénülök (és gyötör a dementia praecox) - akkor ott lesz a helyem. (mA)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 16
kurbli, ki teker?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 15
Egyetértek. Épp ezért teljesen fölösleges és értelmetlen a népeket oda, vagy ide csábítgatni, toborozni, hívni, esetleg küldeni...
Mindenki úgyis oda fog írni, ahol a társaság, a design, az elérés sebessége meg egyebek alapján jobban érzi magát. Akik sok idővel vannak megáldva és úgy érzik, hogy nincs nagy különbség: azok meg mind a két helyre.
Fel nem foghatom, miért baj ez, és kit zavar ez. De azt meg pláne, hogy rábeszéléssel hogyan akar bárki változtatni ezen... :)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 14
Minden politika nélkül:

• Nem szeretnék két ennyire hasonló fórumba is írogatni (ha később eltávolodnak egymástól, az más)
  • Az indexen több olyan személyt látok, akikkel szívesen társalogtam eddig is, mint az iNteRNeTTón megszólalók között
  • Az index elérése tőlünk jóval gyorsabb
  • Az engem jobban érdeklő topicokban az indexen nagyobb a forgalom

Szerintem ilyesmi indokok alapján választanak az értelmesebbek, nem hőzöngésből.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
Ez már-már politika .. Csodálom, hogy eddig nem merült fel kurbli nehezen kétségbevonható IDG-s vagy Telnetes kapcsolódása.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
Érdekes. a régi nickemre ott is ezt írja ki(a fene se érti mér). akkor minek menjek vissza?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
ok, nem marasztalunk
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Nem szeretnék MODOROS lenni !
Kell néha egy kis móka, kacagás. Nem mindig az fogaknak csikorgatása.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
A moderálásról csak annyi a véleményem, hogyha normális lenne itt mindenki (pl én), akkor nem volna rá szükség. Van erre is példa.

Meg a modrerátoroknak is lehet olyan szöveget írni, amit nem bírnak "kimoderálni" (kedvenc szavam), (ld.: CoV Online), pedig a lényeg benne van.

Szóval nem egy nagy szám. (He-he.-Moderátor)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Dear Kurbli!
Isten veled.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Kurbli!

Ha visszamégy, tekerj már párat a masinán, mer nagyon huzatos ott a légkör. Engem valahogy lelomboz, hogy kb. félóránként vannak hozzászólások.
Az pedig amit a fórum nyitólapjával műveltek, az felháborító. Sokan nem szeretik, ha hülyének nézik őket. Én ráadásul az igénytelenséget is gyűlölöm. Azért ODA is megyek ám, nem ússzátok meg! :)

Ja, és visszafelé vidd már magaddal a POLitikai Üldözött Tagtársatokat is, mert megint kiszabadult, aztán itt fut ámokot az úri közönség legnagyobb döbbenetére. Szerencsétlen nyomorult...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Barátom!
Menj. Ha neked ott jobb lesz...
Ami azt illeti, nem is baj, ha azok, akik nem férnek nagyon a bőrükbe, a testreszabottabb Interneto-s Törzsasztalt boldogítják ezek után. Ahogy néztem, megy ott a tombi ezerrel.
Sőt. Tovább megyek. Nem a szerkesztőknek kell megmutatni, hogy melyik hely lesz a jobb hely - hanem a tagoknak. Na, ehhez mit szólsz?
Tehát menj, erősítsd a csapatot ott. De ezért nem köll lármát csinálni. Lehet azt csendben is. Ha hiányolni fogunk, akkor ott megtalálunk téged. Oké?
zsoltu
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
meg nem is kötelezö!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Kedves kurbli,

En egyetertek a 30-as szaballyal. Amikor en eloszor jottem, eszre sem vettem hogy van, mert joval tobb mint 30 levelet irtam, mielott az elso temat kinyitottam volna.

Nem kell fenyegetozni. Ha tenyleg jobban tetszik a "masik", nyugodtan menyjel. En orulok, hogy itt a minoseget fontosabbnak talaljak mint a mennyiseget. Talan hosszutavon te is jobbnak talalnad.

Gabor

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Mi van kisöreg, nem vittek el a Fonóba?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Így van. Menj ha akarsz, nem kötelező idejárni.
Vagy várd ki amíg nyithatsz topicot. Nem olyan nagy ügy, írsz pár hozzászólást és kész.

E. Tamás

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Na, ez sem marad itt soká.
Pedig Nyíróéknek illene megtanulni, hogy most már konkurenciájuk is van. Eddig, ha kidobták a vevöt annak nem volt hova menni. Most van.
Cak moderáljatok.

Na most még ez is.
" FÓRUM
FIGYELEM!
Ön nem jogosult hozzászólás küldésére. Az adminisztrátor, vagy a
fórum moderátora megvonta Öntől a hozzászólási jogot.

A visszalépéshez használja a vissza gombot"

Nektek nincs eszetek.

Good by.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Ki tart vissza?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Nagy a tömeg, sok a kápó.
Gyerünk vissza a jó öteg Internetto/TAsztalhoz. Ott a helyünk.
Nem elég a Feljelentési útmutató, ilyen moderálással bizonygatják a gyengeségüket.
" FÓRUM
Ön nem jogosult új téma létrehozására. Az adminisztrátor, vagy a
fórum moderátora megvonta Öntol a hozzászólási jogot, vagy még
nem postázott legalább 30 üzenetet más témákban, tehát még új
vendégnek számít nálunk.

A visszalépéshez használja a vissza gombot."

Thanks.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!