Egyetértek. Épp ezért teljesen fölösleges és értelmetlen a népeket oda, vagy ide csábítgatni, toborozni, hívni, esetleg küldeni...
Mindenki úgyis oda fog írni, ahol a társaság, a design, az elérés sebessége meg egyebek alapján jobban érzi magát. Akik sok idővel vannak megáldva és úgy érzik, hogy nincs nagy különbség: azok meg mind a két helyre.
Fel nem foghatom, miért baj ez, és kit zavar ez. De azt meg pláne, hogy rábeszéléssel hogyan akar bárki változtatni ezen... :)
Ha visszamégy, tekerj már párat a masinán, mer nagyon huzatos ott a légkör. Engem valahogy lelomboz, hogy kb. félóránként vannak hozzászólások.
Az pedig amit a fórum nyitólapjával műveltek, az felháborító. Sokan nem szeretik, ha hülyének nézik őket. Én ráadásul az igénytelenséget is gyűlölöm. Azért ODA is megyek ám, nem ússzátok meg! :)
Ja, és visszafelé vidd már magaddal a POLitikai Üldözött Tagtársatokat is, mert megint kiszabadult, aztán itt fut ámokot az úri közönség legnagyobb döbbenetére. Szerencsétlen nyomorult...
Barátom!
Menj. Ha neked ott jobb lesz...
Ami azt illeti, nem is baj, ha azok, akik nem férnek nagyon a bőrükbe, a testreszabottabb Interneto-s Törzsasztalt boldogítják ezek után. Ahogy néztem, megy ott a tombi ezerrel.
Sőt. Tovább megyek. Nem a szerkesztőknek kell megmutatni, hogy melyik hely lesz a jobb hely - hanem a tagoknak. Na, ehhez mit szólsz?
Tehát menj, erősítsd a csapatot ott. De ezért nem köll lármát csinálni. Lehet azt csendben is. Ha hiányolni fogunk, akkor ott megtalálunk téged. Oké?
zsoltu
En egyetertek a 30-as szaballyal. Amikor en eloszor jottem, eszre sem vettem hogy van, mert joval tobb mint 30 levelet irtam, mielott az elso temat kinyitottam volna.
Nem kell fenyegetozni. Ha tenyleg jobban tetszik a "masik", nyugodtan menyjel. En orulok, hogy itt a minoseget fontosabbnak talaljak mint a mennyiseget. Talan hosszutavon te is jobbnak talalnad.
Na, ez sem marad itt soká.
Pedig Nyíróéknek illene megtanulni, hogy most már konkurenciájuk is van. Eddig, ha kidobták a vevöt annak nem volt hova menni. Most van.
Cak moderáljatok.
Na most még ez is.
" FÓRUM
FIGYELEM!
Ön nem jogosult hozzászólás küldésére. Az adminisztrátor, vagy a
fórum moderátora megvonta Öntől a hozzászólási jogot.
Nagy a tömeg, sok a kápó.
Gyerünk vissza a jó öteg Internetto/TAsztalhoz. Ott a helyünk.
Nem elég a Feljelentési útmutató, ilyen moderálással bizonygatják a gyengeségüket.
" FÓRUM
Ön nem jogosult új téma létrehozására. Az adminisztrátor, vagy a
fórum moderátora megvonta Öntol a hozzászólási jogot, vagy még
nem postázott legalább 30 üzenetet más témákban, tehát még új
vendégnek számít nálunk.