Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 189

Buék.

:))))))

szaltósGera Creative Commons License 2005.02.18 0 0 188
én nem kelek fel
Tuba Creative Commons License 1999.10.31 0 0 187
Kiváncsi vagyok, hogy hányan fognak felkelni a Kokó meccsére hajnali négykor...
linda Creative Commons License 1999.09.28 0 0 186
igen
Vanek Creative Commons License 1999.09.28 0 0 185
Ugyan minek?? Nyer Ő anélkül is. :)) De azért:

Hajrá KOKO

regus Creative Commons License 1999.09.28 0 0 184
nekem is szimpatikus, meg jokepu is, csak azt sajnalom, hogy miert adta el magat mindenfele butuska reklamba, mobiltelefon meg stb., szerintem ez kiabrandito, nem?
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 1999.09.28 0 0 183
Tudod két sport van ami megmozgatja az ember agyát, a sakk és a box.
Előzmény: Macimedve (182)
Macimedve Creative Commons License 1999.09.28 0 0 182
Hát igen... Kokó egy nagyon szimpatikus srác, bár az utóbbi időben mintha egy kicsit megnőtt volna az arca, és túl sok mindenről mond véleményt.

De SZVSZ a box (úgy általában) nem sport. Ahol az a cél, hogy a másikat ájultra verjék, az egyszerűen brutalitás.
Még akkor is ha azt nem a kocsmai WC-ben hanem kulturált környezetben orvosi ellenőrzés mellett és súlyos milliókért teszik. Sőt az ellenfél még védekezhet is.

joy Creative Commons License 1999.09.28 0 0 181
IGEN! Néki érdemes!
doktorivl Creative Commons License 1999.09.28 0 0 180
Ja, es ha lattam igazi nagy arcot a mostani profik kozt, akkor az egyertelmuen Hamed.
Előzmény: md95857 (178)
doktorivl Creative Commons License 1999.09.28 0 0 179
Az igaz, hogy senki sem tokeletes, viszont a profi box egyreszt arrol szol, hogy eladd magad, kvazi tokeletesnek "illik" latszanod.
Koko Hameddel kapcsolatban azert visszavett valamennyit. Amikor hivatasos lett (meg az elso meccse elott- ugy emlekszem) azt mondta, hogy a sulycsoport viagbajnokat mar most megverne, annyival technikasabb...
Profi boxolot amugy sem nagyon hallani ugy nyilatkozni, hogy "hat a kesztyu gombolyu, minden elofordulhat"
Ha Hamed a mostaninal is lenyegesen jobb lenne, akkor is ugyan ilyen hozzaallassal keszulhetne ellene Koko. Vagy ha nem, hat ki se alljon, mert mar eleve vesztett.
Előzmény: md95857 (178)
md95857 Creative Commons License 1999.09.27 0 0 178
Azt írod, hogy azért a Hamed se isten. Igazad van, viszont erre azt mondom, hogy senki sem tökéletes, így a Koko sem. Tehát ne tegyen meg mindent, hogy annak látszódjon!
A Hamed is csak annyival van tisztában, hogy a nagy bajnokok közé tartozik. Ha a Koko legyôzi ôt (is), örülni fogok, de tudom, hogy verejtékes munkával jutott el idáig, és nem mosolygott állandóan, tehát nem olyan felhôtlen a dolog, mint ahogy a képernyôn látható a meccseken kívül.
Előzmény: Laja1 (176)
Crashoverride Creative Commons License 1999.09.27 0 0 177

N E M és NEM és NEM!!!


Laja1 Creative Commons License 1999.09.27 0 0 176
piotre : ne probald megerteni ultra-t. fogadd el olyannak amilyen. attol,hogy esetleg ezrek utaljak Kokot ettol EN meg szeretem. engem az se zavarna, ha a vilagon mindenki ellene szurkolna. en csak azert szurkolok,hogy mindig maradjon ilyen amilyen most, es ne legyen olyan mint Ultra :)
Ultra: szerintem mielott Kokot (vagy barki mast) leszolnal erj el valamit az eletben. Tuzz ki magadnak egy celt es erd el. (Nem olyan konnyu az,mint kepzeled)
(szerintem ez a Koko utalat nem is a sajat velemenyed, hisz azt ketlem,hogy eloben valaha is elbeszelgettel volna vele. vagy mondd mar el, hogy konkretan mi bajod a sraccal ? De a Tv-rol meg a meccseirol irj, hanem a konkret bajodrol)
Doktorivl : szerintem ne huzd fel magad, mert nem erdemes :)
Koko-t Ultra (vagy az ot utalok) velemenye a legkevesbe se fogja befolyasolni se jo se rossz iranyba :)
Ami a TV-ben megy az mondjuk tenyleg nevetseges (de errol nem Koko tehet) a meccsek alatt celszeru a MUTE gombot megnyomni, ha az ember nem akarja felhergelni magat a sok marhasagon amit a 'hozzaerto' TV riporter osszehord. de hat a TV riporter is csak ember. Attol,hogy marhasagokat beszel a boxrol attol meg nem feltetlen kell ra haragudni.
Meg a HBO-s box kozvetitesek alatt is elhangzik egy-ket akkora nagy hulyeseg, hogy az nem igaz, de hat ok se tokeletesek.
Ultra: ha hibakat akarsz keresni akarkiben, akkor elobb utobb talalsz is . Legyen az sokkal nagyobb kiraly sportolo, mint Koko. Azert tenyleg par kiralyabb boxolot megnevezhetnel, mert kivancsi vagyok kikre gondoltal.

Hamed vs Koko :

Elobb meg Robinson-t kell legyoznie Kokonak. Ha ot legyozi, akkor mit mondasz majd ? Hogy az is nyugdijas ? Megvan Hamed par meccse videon es szerintem Kokonak jok az eselyei. Aztan meg Hamed se isten. A legutolso meccsen elegge kipukkadt a vegere. Az is lehet,hogy Cesar Soto legyozi... elobb utobb mindenki megtalalja a melto ellenfelet.

Előzmény: piotre (175)
piotre Creative Commons License 1999.09.26 0 0 175
Koko zseniális boxoló .
A mai mecsen megint bebizonyitotta,úgy ahogy eddig mindig.
Ha valaki tényleg szereti a jó boxot akkor nem értem miért fikázza.
doktorivl Creative Commons License 1999.09.25 0 0 174
Nezd el nekem ezeket a hianyzo onallo gondolatokat. Tudod en tul egyszeru vagyok hozza, hogy teged kovesselek, dehat tul nagy ez a T.asztal, es manapsag barki kaphat nick-et.
Azt sem fogom neked bizonygatni, hogy Kovacs Istvan jo boxolo. Ezt meghagyom a fanatikusoknak.
Lehet, hogy jot tenne neki, ha elveszitene egy merkozest. Lehet, hogy nem. En meg szakerto sem vagyok, de szeretem a boxot es barmennyire drukkolok valakinek, mindig megdobbent, amikor kiutnek valakit. Amikor egy szaz szazalekosan edzett sportolo akkorat es annyit kap, hogy nem tudja folytatni a kuzdelmet, osszeesik, vagy esetleg ugy kell kivinni a ringbol. Ha valakinek ez okoz oromet, hat lelke rajta.
Az isztvan-koko-kovac reklam, meg az rtlklub tenyleg gagyi, de ok fizetnek erte. Ha valakinek nem tetszik vegye meg a jogokat, inditson sajat csatornat.
A mai meccset szinten nem latom, de ettol fuggetlenul drukkolni fogok neki.
Előzmény: Törölt nick (173)
doktorivl Creative Commons License 1999.09.25 0 0 172
Majd legkozelebb figyelj, ha toled idezek ket-ket apro vonalat fogsz latni a szavak elott es utan!
Sporteredmenyektol ritkan szoktam elajulni, azonban elismerem mas sikereit.
" A csapbol is o folyik de azert a magyar sportban vannak nagyobb kiralyok."
Ezzel most mit mondtal? Hol olvastad ebben a topic-ban, hogy o a legnagyobb?
Az pedig, hogy a mi a kedvenc csapata kb. annyira erdekel, mint az, hogy mi a tied.

A noi klubbal mi bajod? Tegnap azert mentem ilyen koran, hogy eloszoban adjam at a valaszt, de mindenki azt mondta, hogy hazamentel.
Azert neked is szoritok, hatha megis kiutik es azzal elleszel karacsonyig.

Előzmény: Törölt nick (171)
doktorivl Creative Commons License 1999.09.25 0 0 170
Dobo kupa? Bajnoki?
Ezt nem tudtam, hogy ekkora kira'ly vagy.
Meg meg azt is tudod, hogy nem vagyunk ott?
Bar a BS-sel mellefogtal, mert ott sem voltam, pedig szerettem volna (persze csak divatbol).
Egy dologban igazad van: jogod van Koko ellen szurkolni. (Remelem jol kiutik a kocsogot) csak igy stilusosan, mer' miket nyilatkozik ez a "tusko" a kedvenc csapatodrol (remelem nem focirol van szo).
Persze ha ertenek a boxhoz,- mint ahogyan Te- tudnam, hogy vb-t, meg olimpiat egy kis szerencsevel bermelyik tusko tud nyerni. Ha Koko is jarna "Dobo kupara" es hallana, hogy miket beszelsz rola, bizonyara irulna-pirulan szegyeneben, hogy ezek utan meg van kepe nehany milliot osszegereblyezni a profik kozott.
Az pedig, ha valaki nem tud kulonbseget tenni a sportteljesitmeny es a media sztarolasa kozt, az legkozelebb haromszor is nezzen korul, mielott tuskozni kezd.

Na megyek, mert kezdodik a bajnokim.

Előzmény: Törölt nick (169)
blasted Creative Commons License 1999.09.24 0 0 168
hät arra kivancsi leszek mit fog isztvan koko koväc jätszani a Hameddal. az tuti hogy a hamed szetalazza majd szopnak a nemetek, - mär tenyleg ideje lenne hogy mär necsak ilyen alibi ellenfeleket szerezzenek neki

egyebkent meg semmi bajom a sraccal, meg talan szurkolnek is neki csak mar az osszes f..szom kivan ezzel az ajnarozassal meg stb.szoval az egesznek mar olyan feelingje van hogy ot szeretni kell mert o magyar es magyarorszägert boxol -nemet szinekben - meg aki nem drukkol neki az nem is igazi magyar ember

blasted Creative Commons License 1999.09.24 0 0 167
nem.
md95857 Creative Commons License 1999.09.24 0 0 166
Az, hogy az ember hogy kovácsolja a szerencséjét, tényleg a saját dolga, és senkinek nem lehet szava rá. Vannak, akik kevésbé szeretik a nyilvános szereplést (Darnyi T., Egerszegi K.), és vannak akik kifejezetten örulnek minden lehetôségnek, és ki is használják (M. Schumacher, Kovács I.). Az viszont ekkor a hulyét is elgondolkoztatja, hogy minden ilyen mellett (Barátok Közt mellékszerep, RTL kommentátor, Frei Dosszié téma, Westel és energiaital reklámok), hogy van ideje a családjára? Aztán oda jut az ember, hogy nem érdemes ezen gondolkozni, hiszen pont ezt akarja elérni - és amint látjuk, tulajdonképp el is érte. Csak az a helyzet, hogy a Darnyinak enélkl is egy ország drukkolt, és a közvetítések sem voltak érzelmileg annyira túlfeszítettek, mint ahogy azt tapasztalni lehet a Koko meccsein. Megy a népbutítás, és a Koko is egy eszköz, de mivel (az ábra szerint) jól érzi magát, nem is akar változtatni ezen.
Szeretném konkretizálni. Magyarországra hívták azt a nyugdíjas Dramane-t, hogy itt vegye el tôle az övet, holott bárhol el tudta volna egy ilyen meccsen. A másik egy íratlan szabály. Címet illik kiutéssel megszerezni! Utána hallhattunk olyat, hogy az ô stílusa más, inkább hosszan kifáraszt, mint erôvel megöli. Jó. Akkor kicsit gondolkozzon el, mielôtt kiívja a Hamedet. Megmondom ôszintén, nem szeretném, ha addig eljutna, hogy kihívhassa. Mert ezzel a hozzáállással úgy szétveri ôt a Herceg, mint a sz@rt.
én pedig hazánk fiát nem szeretném a földig verve látni, bármennyire is szeretjuk.

De azért hajrá Koko, mosd a partot, lassú víz!

Laja1 Creative Commons License 1999.09.24 0 0 165
Kedves ultra...valakire nagyon merges lehetsz...(en nem hinnem,hogy Kokora, mert nem artott neked semmit)
doktorivl :-D
micu : hehe. Kerdezhetnem,hogy hogy jon ide az ukran focicsapat...
(ne szivd mellre :)
En nem orulok ha gyoz. De ha veszit akor se leszek szomoru. Viszont orulok, ha merkozni latom, mert jol csinalja amit csinal. Ha esetleg kikap egy jobbtol azert meg nem dol ossze a vilag. amig meg nyer annal jobb, legalabb kozvetitik a meccseit.
en azt tartom tulzasnak, hogy ennyi vacak musorral van tele a tv adok programja, es a kuzdosportokkal foglalkozo musorok mennyisege erosen kozelit a 0-hoz. Azt a hulye dumat meg nem veszem be, hogy nincs ra igeny.
A sok hulye sorozatra van igeny mi ?
Ha az Rtl klubban (tok nem erdekel,hogy miert van) nem lenne ez a Koko fele kozvetites, akkor semmit se tudnank a fiurol. szerintem inkabb oruljunk hogy van ez. Bezzeg foci musor az van boven...

Egyszer valaki rebegett valamit egy magyar sportadorol. Nem halott rola valaki valamit ? Lesz / nem lesz ?

Arra is kivancsi vagyok, hogy a jovo heti kung-fu vb-rol mennyi musort nyomnak le a kulonbozo adokon. Mondjuk szerintem egy ilyen vb sokkal tobb embert erdekel mint a fogathajto vb. A fogathajto vb-rol tobb oras musorok mentek valamelyik adon. Pedig kurvara megneznem, hogy hany embert erdekel ez.
Na mindegy a media az mar csak ilyen.
Tehat addig oruljunk amig Kokonak jol megy addig legalabb lathatunk nehany erdekesebb dolgot is a TV-ben. aztan ugy elfelejtik majd ot is (a mediak) hogy hire hamva se lesz. Szerencsere azert mar jokora ismertsegre tett szert ezert talan ha esetleg veszit akkor se allnak le a meccseinek a kozvetitesevel.

micu Creative Commons License 1999.09.24 0 0 164
Én is örülnék, ha győzne mert megérdemli, de különösebben nem izgat a dolog.
Egészében nem igazán értem azt a felbuzdulát, ami egyeseket fűt, hogy akár KOKO,
akár a kedvenc focicsapat, vagy akárki győz-e, vagy veszít. Ettől az ég világon nem
lesz sem jobb, sem rosszabb az ember élete. Attól, hogy KOKO nagyobbat üt, mint a
kollegája, én nem leszek erősebb. Annyiban haszna talán van a dolognak, hogy példát
mutat a fiatalok számára. De a foci mániát akkor sem igazán értem, szerintem ez igazából
a pénzről szól. Ha van, akkor szerződtethetsz aranylábú brazilokat, ha nincs, be kell érned
az olcsóbb (azaz kevésbé jó) játékosokkal. De azt sem értem, hogy amikor a magyar csapat,
akinek a nagyobbik fele ukrán, legyőz(né) az ukrán csapatot (akinek esetleg a nagyobbik fele
magyar) az miért jó nekem ?

Bocs, Micu

doktorivl Creative Commons License 1999.09.24 0 0 163
En is neked...Lehetoleg KO-val.
Miert? Mert gyoker vagy oreg.
Előzmény: Törölt nick (162)
dr poljakov Creative Commons License 1999.09.23 0 0 161
jo hogy mondtad a meccset. a multkorit is lattam. es most is szurkolok a fiunak.
Előzmény: Laja1 (160)
Laja1 Creative Commons License 1999.09.23 0 0 160
Szombaton este lesz a 15. profi meccse. Csak azert irom, mert ugye most mar nem Koko folyik a vizcsapbol es hatha nem tudjatok(tudtatok).
Az RTL klubon lesz a meccs 21:40-kor.
Hajra!
MrPete Creative Commons License 1999.09.23 0 0 159
O megkeresi a penzet, tole ne irigyelje senki, imho.
A magyar profi focistak tanulhatnanak tole. Hallottatok, hogy a Siofoknal (PNB-s csapat) heti 15 ora volt az edzes!!! + mecs. Napi 3 ora munkaert milliokat havonta? Meglepodnek ha Koko nem dolgozna legalabb napi 8 oraban...
Bacci Creative Commons License 1999.09.23 0 0 158
Igen, bármi lesz is, neki drukkolok.
Szimpatikus srác, remekül teszi a dolgát, és rengetegen példát vehetnének róla.
Hajrá, Kokó!
Laja1 Creative Commons License 1999.09.23 0 0 157
KOKO jo fazon. Tisztelem es becsulom azert amit elert. (Masreszt itt kezdte a palyafutasat az EVIG -ben ahova magam is lejartam.Persze csak kesobb, nem akkor mikor o)
Aki barmi negativat nyilatkozik rola az inkabb sajat magaval foglalkozzon. Nezzen kicsit korul a sajat haza tajan es rajon, hogy ahelyett, hogy masokat szapul inkabb a sajat eletutjat kellene egyengetnie.
Ugy gondolom, hogy a legtobb emberbol az IRIGYSEG beszel.
en nem banom, ha a vizcsapbol is KOKO folyik. Szazszor inkabb megneznem minden nap a KOKO egyik meccset, mint a hulye ertelmetlen sorozatokat. (egyebkent amit tudtam fel is vettem videora es ha nincs ertelmes musor akkor beteszem es nezem :)
na mindegy. akit erdekel KOKO vagy a profi box az nezzen be a weblapomra : http://w3.swi.hu/fight van ott par erdekes dolog (es friss hirek a nagyvilagbol minden nap)
Alexa Creative Commons License 1999.09.14 0 0 156
Hi,

Ez a magánvéleményem : szerintem KOKO nagyon jó sportoló, megdolgozott az eredményeiért, méghozzá keményen ( valahonnan Ö is elindult, nem rögtön a jelenlegi csapatánál kezdett, tehát felkellett mutatnia vmit ahhoz).
Én találkoztam vele személyesen is, igaz nagyon elfoglalt de szakított rám pár percet, nagyon kedves volt. Rá valamilyen szinten felnézek ( én is sportolok - igaz nem olyan szinten mint Ö), az autogramját ereklyeként örzöm.
Nekem mint ember is nagyon szimpatikus.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!