Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2010.05.05 0 0 515
Évekig lézengett ab kávéházban, ez tény.

Koma, emlékezz csak az első kocsmatalira az Egyetem téren - akkor még nem volt kávéház se.
Előzmény: sneci (514)
sneci Creative Commons License 2010.05.05 0 0 514
Nem tudom, nekem mindig úgy rémlett, a kvházban volt.
Előzmény: rali (513)
rali Creative Commons License 2010.05.05 0 0 513
Emlékezz csak vissza: ott is volt az eredetileg is, csak egy "tereprendezés" során átrakták a kávéházba - nem olyan régen kértem viszza a tasztalra.
Előzmény: sneci (512)
sneci Creative Commons License 2010.05.05 0 0 512
Jaja, ha már a tasztalon van.
Előzmény: rali (511)
rali Creative Commons License 2010.05.05 0 0 511
Én meg kinyitom a kocsmát - ha meg nem előz valamelyik olvtárs.

Rá lehet erre szokni......
Előzmény: közösnick (510)
közösnick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 510
Ennyi idő elteltével azét én már nem minden reggel ezzel kezdem a napot.
Előzmény: dalia (509)
dalia Creative Commons License 2004.08.02 0 0 509
Azért az mennyire durva, így belegondolva, hogy több mint 5 éve majd minden reggel, mondjuk 364-ből 350 reggel úgy kezdődik, hogy kinyitom a Tasztalt, ez majd' 2000 reggel, kétezer nap ami innen indul... durva na.
Lappantyú Creative Commons License 2004.03.21 0 0 508
Nekem most azt jelenti, hogy működik és ez jó. És még kigyomláltam a Kedvenceimet, alig maradt benne vagy húsz topic, ez is jó.

Lappa

Előzmény: SmartAss (504)
dalia Creative Commons License 2003.09.18 0 0 507
:)
Előzmény: tündérlala (505)
Lappantyú Creative Commons License 2003.09.18 0 0 506
:))))))))))))))
Előzmény: tündérlala (505)
tündérlala Creative Commons License 2003.09.18 0 0 505
Milyen jó kis topic volt ez! :)
SmartAss Creative Commons License 2001.05.08 0 0 504
Nahát Clea, hogy Te mijjjjen aranyos vagy! Felhoztad, emlékeztél még rá? És ideadtad az 500.-at!

Meg vagyok 6va! :))))))))))))))))))))))))))

Érezd még sokáig jól itt magad!

Előzmény: Clea (503)
Clea Creative Commons License 2001.05.08 0 0 503
Mit is jelent a Törzsasztal nekem?
Sokat tűnődtem rajta, de talán még most sem tudom.
Pedig éppen ma egy éve, hogy először összeszedtem annyara a bátorságomat, hogy írtam ide (persze először egy olyan topicba, ahol - a kudarcok elkerülése végett - számíthattam rá, hogy választ kapok...):-)
Aztán volt, amikor a Tasztal a barátom volt, a pszichológusom, megnevettetőm, felbosszantóm, vagy egyszerűen csak a társaságom. Néha meghatódtam, néha felháborodtam.
Elgondolkodtatott, és arra késztetett, hogy utánanézzek dolgoknak.
Itt is éltem.
Majdnem függő lettem, de aztán ettől a lehetőségtől annyira megrémültem, hogy mégsem.

A legnagyobb élményem a Törzsasztallal kapcsolatban mégis az, hogy itt nemegyszer visszaköszönnek (sokszor sokkal találóbb, frappánsabb megfogalmazásban) azok a gondolataim, amikről még a hozzám tartozókkal sem beszélek. Köszönöm mindazoknak, akik megfogalmazták helyettem - nekem is.

ui. Ez az 500. hozzászólásom, és úgy érzem, ez a szám megérdemel egy ilyesfajta hozzászólást.

Clea

joy Creative Commons License 2000.10.06 0 0 502
Ez már fóbia...
dalia Creative Commons License 2000.03.22 0 0 501
...felhozom, mert egy másik toic kapcsán nagyon eszembejutott.

dália

Planney Creative Commons License 2000.01.14 0 0 500
Nagyon megváltozott a helyzet Tasztalügyileg. Ahogy magánéleti vívódásaim lecsengtek, megoldódtak, gyökeresen megváltozott a Törzsasztalhoz fűződő viszonyom. Kicsit mindig is a pszichológusomként tekintettem rá, "akire" szerencsére mostanában semmi szükségem. Ez persze nem azt jelenti, hogy elhúztam vagy egyáltalán elhúzni szándékszom innen, aki majd csak baj esetén -- mint a tékozló fiú -- tér vissza. Abszolút nem. A Törzsasztalhoz -- és ami fontosabb -- az emberekhez, barátaimhoz fűző szálak amúgy is túl erősek ehhez. Azt hiszem, mostanában pusztán szórakozásra, információszerzésre, emóciók kisugárzására és más emberkék megismerésére használtam. Sajnos-szerencsére időm sincs már arra, hogy annyira benne legyek a körforgásban mint egyetemista koromban. Nem vagyok már Törzsasztalfüggő sem, s ez a legérdekesebb. Valahogy kevésbé tölti ki életemet ez a virtuális világ mint mondjuk egy éve. A valós világ sokkal de sokkal dominánsabb szerepet kapott, s ez így van rendjén, azt hiszem. Szerencsésnek érzem magam, hogy elmondhatom, szebbnek, tartalmasabbnak és mélyebbnek is látom ez utóbbit.

Planney

hóember Creative Commons License 2000.01.14 0 0 499
Többet,mint kellene. Pl. most is már hayamehettem volna....

snowman

Planney Creative Commons License 2000.01.14 0 0 498
Felhozzuk...

P.

qwertzuiop256 Creative Commons License 1999.11.09 0 0 497
Ez nagyon szép volt, bár messze többről szólt, mint a topic, legalábbis nekem sokkal többről.
Köszi.
Előzmény: farkendo (496)
farkendo Creative Commons License 1999.11.08 0 0 496
röviden:
Az önátadás nem azt jelenti, hogy alacsonyabbrendünek és ostobának könyveljük el magunkat, de azt sem, hogy fel
akarunk emelkedni a magasztos, mélységes tudással biró személyek szintjére. Az önátadásnak semmi köze a szintekhez és önmagunk értékeléséhez. Ehelyett egyszerüen átadjuk magunkat, mert szeretnénk kapcsolatot teremteni a világ valóságával. Ne tartsuk magunkat sem tudosnak sem ostobának. Ha ismerjük önmagunkat, és tudjuk, hogy hol tartunk, akkor megtesszük az önátadás és a megnyilás mozdulatát, ami kommunikációt és kacspolatot jelet.
Közvetlenül kommunikálunk odaadásunk tárgyával. Nem szégyenkezünk nyers, durva, vagy éppenséggel szép és tiszta tulajdonságaink tárháza miatt.
Semmit sem rejtünk el. A szellemi baráttal való együttmuködés elöfeltétele a nyitottság és az önátadás. Felismerjük és tudomásul vesszük alapveto benso gazdagságunkat, ahelyett, hogy létünk képzeletbeli sivárságán keseregnénk. Tudjuk, hogy érdemesek vagyunk a befogadásra és arra hogy kihasználjuk
a tanulás gazdag lehetoségeit.
Ha megnyilunk és hajlandoak vagyunk megválni a gyüjteményünktöl, akkor megtörténik a beavatás. Nincs szükség "szent" ceremoniákra.
Ha a beavatást szent dolognak tekintjük akkor valojában csapdába estünk. Ha szent dolognak tekintjük a beavatást, akkor a pontosság és az élesség
elhalványul, mivel elkezdtük értékelni és osztályozni a dolgokat.
Szerintem mindketten felismertük, hogy a nyitottság a világon a legjelentéktelenebb dolog. Abszolut hétköznapi. Amikor képesek vagyunk igy látni
a világot, akkor magátol megtörténik az átadás.
GoldenEye Creative Commons License 1999.11.08 0 0 495
Nekem már nem is tudom...definíciós problémákkal küszködöm, ezért inkább nem is küszködöm, hanem let it flow...:)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.08 0 0 494
Azt írja a tartalomjegyzék:

Neked mit jelent a Tasztal? ... alatta
Halálbűntetést!!!

Hát ide jutottunk?

Planney Creative Commons License 1999.11.08 0 0 493
Jajj be szép, még nem is láttam!
Gratula az ezredikhez! :-)

Egy 27xx-dikes :-)

Előzmény: dalia (483)
SmartAss Creative Commons License 1999.11.03 0 0 492
dália kedves, nagyon örülök, hogy nálam ünnepelted az ezrest :)))
az ííííííííígyről már nem is beszélve :)))))
dalia Creative Commons License 1999.11.03 0 0 491
Igazán annyira kedvesek vagytok, túloztok itt nagyokta, símogatva a lelkemet...
köszönöm.
...jaj...
dáliatisztáraelérzékenyülve
Keynes Creative Commons License 1999.11.03 0 0 490
Ez tényleg nagyon klassz lett, kedves Dália.

Engedd meg, hogy ezek után neked ajánljam a költoi versenyünk 3. témájában átköltött Törsztalfüggoség címu muvemet :)))
(Részletek a Társkereso tapasztalatokban)

hóember Creative Commons License 1999.11.03 0 0 489
Dália, álmaim virága... Nem tudok semmi szépet kinyögni most annyi szépség után, amit Te leírtál. Amúgy az ezressesemmi.

hóember

Lappantyú Creative Commons License 1999.11.03 0 0 488
Dália, ez pont olyan lett, amilyennek az ezrediknek lennie kellett. Imádom! :)))

off. kösz a jóestét! on.

Lappa

dalia Creative Commons License 1999.11.03 0 0 487
köszönöm, igazán kedvesek vagytok! :))))
Előzmény: sófelhasználó (486)
sófelhasználó Creative Commons License 1999.11.03 0 0 486
Gratula , dalia kedves az 1000.-hez!!

Szívemből szóltál....................
showgirl

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!