Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 65
"nyilvánosan cikizni a háta mögött" - ezt ugye te sem gondolod komolyan?
"nincs lehetősége válaszolni rá" - miért ne lenne?
"Elkezdhetném terjeszteni a paranettón" - nem ugyanaz, mintha valakiről a nyilvános és dokumentált szereplése alapján mondasz véleményt.
"Egy magányos emberbe" - ha ezt a szerepet játssza, akkor ezt a szerepet játssza...
"belerúgni" - azért véleményt szabad nyilvánitani, ugye?
"saját hibájából" - sajátnak saját, de hogy hiba lenne...
"Ti épp az egykori bizalmával éltek vissza." - HOGYAN?
"Rádásul nem is értitek őt meg." - De igen. És róla mondtunk vélemén
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 64
Na, ne essünk tévedésbe! CooCooFooZoo (és sokan mások) egyrészt nem a háta mögött fikázta azt a szerencsétlent, mert "odát" is leírta neki ugyanezeket a dolgokat, másrészt nem hiszem, hogy ki lenne innen tiltva Para(j)MatulaTivadar, tehát igenis módjában áll válaszolni, ha akar. Ezt eddig sem itt, sem a másik Tasztalon, a saját topicjában nem tette meg.
Nézz körül, és gondolkozz, mielőtt nagy okosságok írásába kezdesz, különben hamar hiteltelenné válsz.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 63
Bruce&Bongo, rajta van egy 80-as évekbeli slágergyűjteményen.

Ribizli bocs, hogy kedvenc haverodat kritizáltam, de ideje volt hogy valaki megmondja neki: uncsi hogy sok topicban offolva dong tégedet körül. Ez a gejl, nem a hajzselé.

Mindkettőtöknek (sőt mindenkinek) szól, hogy erkölcstelen dolog valakit nyilvánosan cikizni a háta mögött úgy hogy nincs lehetősége válaszolni rá. Ezzel mindenkinek rossz példát adtok, el is harapózik itten. Régen nem volt ilyen a Törzsasztal. Elkezdhetném terjeszteni a paranettón, hogy CooCKooFooZoo tikos biszex és román kisgyerekeket molesztál, vagy lop a közértben de Ti sem örülnétek neki, pedig úgy hírlik ez nem igaz.

Egy magányos emberbe akkor sem helyes belerúgni ha saját hibájából az. Ti épp az egykori bizalmával éltek vissza. Rádásul nem is értitek őt meg.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 62
Ahogy a nóta mondja: "I'm so geil, you're so geil / everybody's geil, g-g-g-g-geil..." :-)) Az együttesre már nem emléxem.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 61
bakter_, bocs, ha megzavarunk, hogy fordított sorrendben írunk,

Nem tudom, te ismered-e Paramatulát, én azt hittem, jól ismerem, aztán kiderült, hogy nem.
Az önsajnálatában eleinte sokan melléálltak, próbálták vígasztalni, én is, hát jól meghálálta.
ribizli

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 60
Kedves bakter_,

nyilván nem mindenkinek ízléses, amit én csinálok: többen meg is írták már, hogy nem tetszik nekik. De hát ez egy ilyen hely.

Meg olyan, hogy ha valaki normálisan szól, annak általában normálisan válaszolnak, ha mégoly "gejl" ripacsok is. (N.b: valójában geil-nek írják, német szó, jelentése émelyítő, émelygős, csömört okozó.)

Para barátunk a legegyszerűbb esetekben is paranormálisan válaszol: virtuális ismerőseinek magánéletét széles körben tárgyalja, pletykál, hisztérikus topicokat nyit önmagáról, majd mások problémájának örülve ligát alapít; pár nappal később pedig elmegy a megvetni való îndexes bulira, ahol kissé ki- és leverten, sebzett tekintettel sétál fel és alá; alig pár emberrel beszélget, utóbb órákig járkál az épület előtt az éjszakában, mobiletelefonjába beszélve.

Ha sebzett és keserű szegény, akkor talán támaszkodjék a barátaira itt és IRL is. Neked is bizonyára hálás most, hogy oly sziporkázóan megvédted őt. Ha visszaolvasod a régi önsajnálós topicjait, látni fogod, hogy hányan, hányféle módon vigasztalták és jelezték, hogy kedvelik, megértik őt.

Hát ennyire jól gazdálkodott vele.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 59
bocs fáradok
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 58
Egyetértek veled!
Tamás
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 57
Egyet értek veled!
Tamás
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 56
Pillakedves ...
megneztem elszomoritott. Visszaemlekeztem Paraj batyo legendas bucsutopicjara ugy masfel honappal ezelottre. Abban mi kikialtattunk plebsnek, primitivnek, etc... O hianyolta a mar "Nagy" Tsztalrol a mindenki ismer mindenkit meghittseget [persze amely szekertaborban o a reflektorfenybe esik]. Utana voltak a topicban mindenfele "high society"-s agymenesei: [elso, masod es harmad osztalyu taszaltag]. Paranak faj hogy nem o volt kozepen, nem volt mar "szent" a neve mindenki elot... Cezaroamnia... Most ugy erzi kapott egy lehetoseget, probalkozik, szerintem hagyjuk...

Amugy szamomra a dolog borzaszto konfuz: Van 2 ujsag kozel hasonlo stilusban mindketton van forum kozos osbol... Mindketton rajta lehetek, ha akarom. Ez nem mehet igy sokaig, mert ORULET.... Egyszeruen idegesito hogy ha van egy kedvenc topicom az 2-fele hasadt es tok masfele huz itt mint ott.
A szivem azt sugja hogy tartsak veletek, jojjek NyA utan... De az ember valahogy nem tudja megallni hogy ne nezzen oda, hogy mi van odaat...
ja es most jo alkalom azt is megkerdezni, hogy kie a Nick-em es kie a pwd meg az a sok baromsag amit osszeirkaltam ide(?). Ha az egesz AB lemasolhato es holnap z+1 helyen elindithato. NE LEGYEN 2 TORZSAZTAL. CSAK 1 IGAZI VAN...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 55
PillaPalackdrágatündér,

nem akarsz inkább velem foglalkozni? én biztos jobban értékelném, mint a Para :)))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 54
Kedve rahell,

Hagyjuk már ezt az egész hülyeséget a francba, mert semmi értelme nincs. Folytassuk az egészet úgy ahogy eddig, és élvezzük egymás társaságát.

NAGY IGAZSAG!

Mindenki hallgasson rahellre!!!

Gabor

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 53
A stílust birtokolják, nem visszaveszik, Pilla kedves. CooCKooFooZoo-nek is van egy adott stílusa, istenem hát ez van, ilyen, nekem gejl. Elférünk itt, nem? Én nem haragszom rá, néha idegesít, else no problem. Csak ne ugasson le ilyen nagy mellénnyel egy "zavarodos" embert (Te írtad, vagy nem Te írtad?).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 52
Szerintem meg nevetséges ez az egész...
most tényleg erről fog szólni a két tasztal, hogy ki a hülye a másikon?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 51
bakter vegyel vissza a stilusbol, ezzel menj oda ahol vegig ezt hallgatjak.

stilusa mindenkinek van -jobb esetben- viszont azt amit matula csinal(t) nem magyarazhato azzal hogy ez a "stilusa"
nevetseges.

gyurj neki egy masik koronat

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 50
Miert, izleses, amit te csinalsz? Kivulallokent ugyanolyan izlestelennek tunik a gejl ripacskodasod, mar megbocsass. Na meg az, hogy kinek a hozzaszolasai utan kell mindig egy kis hangulatos CooCooFooZoo hozzaszolast olvasni... talan Neked is vissza kellene fogni egy kicsit magad, apa.
Rugjal csak bele abba a szerencsetlen Matulaba, nehogy elfogadd, hogy a keseruseg iratta vele amit irt...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 49
:D
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 48
Bocs, Alt Gr + 3, elnéztem :-))))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 47
Megnyugszik a beteeeeg...

Dani: Crtl+3 és utána egy sima i.

îgy nî :-)))))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 46
Gondolt már valamelyikőtök arra, hogy pár ember azok özül, akik az indexet (hogy lehet kalapos i-t csinálni?) részesítik kegyeiben, talán partizán módjára megpróbálnak új néven, ellenszenves stílusban irogatni az iNteRNeTTóba? Csak azért, hogy azt lezüllessze a béka hátsója alá...

Esetleg fordítva? Elképzelhető, hogy egy-két elem csak azért furakodik be az indexbe, hogy széthúzást provokáljon ki?
Talán már itt is vannak...

De nincs üldözési mániám! ;-)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 45
Kedves rahell!
Ertem en, hogy szeretnel egy kiskaput hagyni Matulanak azzal, hogy "csak viccelt, nem gondolta komolyan", de az emlitett illeto mindent elkovet annak erdekeben, hogy ezt a kiskaput befalazza a te joszandekod ellenere. A szeparatizmus topic nem lehet a veletlen muve es az sem, hogy "ertektelennek" nyivanitotta a Tasztal eddigi tevekenyseget. Ez mar nem polgarpukkasztas, hanem szimpla bunkosag felsobbrendu lenye reszerol
Ennek elojeleit mar lathattuk nehany topicjaban, ahol ha felvetett egy masok szamara teljesen erdektelen temat es nem reagaltak ra az emberek, rogton megkapta mindenki, hogy lam milyen bunkok a a rajta kivulallo lenyek, mert oket nem az erdekli, ami ot.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 44
Kedves rahell!
Ertem en, hogy szeretnel egy kiskaput hagyni Matulanak azzal, hogy "csak viccelt, nem gondolta komolyan", de az emlitett illeto mindent elkovet annak erdekeben, hogy ezt a kiskaput befalazza a te joszandekod ellenere. A szeparatizmus topic nem lehet a veletlen muve es az sem, hoyg "ertektelennek" nyivanitotta a Tasztal eddigi tevekenyseget. Ez mar nem polgarpukkasztas, hanem szimpla bunkosag felsobbrendu lenye reszerol
Ennek elojeleit mar lathattuk nehany topicjaban, ahol ha felvetett egy masok szamara teljesen erdektelen temat es nem reagaltak ra az emberek, rogton megkapta mindenki, hogy lam milyen bunkok a a rajta kivulallo lenyek, mert oket nem az erdekli, ami ot.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 43
visszaertem, koszonom annak aki hozzaszolt, es segitett abban hogy gabek megertse azt amit nem tudott.

nyilvan akik ismerik matula backgroundjat megertik hogy mirol szol ez az egesz, akik nem -gabek- azok lathatnak minden mast az egeszbe. (bevallom, meg ugy sem tudtam volna olyan naivan lereagalni az ugyet, mint ahogy gabek tette)

rahell, szerintem most nem emiatt nyitotta a topicot, egy darabig en is csak mosolyogva scrolloztam aztan egyre inkabb gorbult lefele a szam, tenyleg komolyan csinalja. :(

na megnezem mi a zorges odaat

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 42
Legalább is reménykedem benne...:o|
Ha nem így van akkor én csak pillogok és kapkodom a fejem...:o(
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 41
Jó meleg Index-mocsár!
Dagonya, dagonya, dagonya!
MMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Isteni!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 40
Hej, ezt ugye te sem hiszed el komolyan? :-/ Nyugtass meg...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 39
Ady Endre:
IndExodus

Engem új kopaszok visznek.
Nem az vagyok, akinek hisztek,
régi Bírók hitvány stábja.
Én nem leszek a Réginek a bábja,
Vagyok az Újszülés Bábája!

Szakadjon szét minden, ami talmi.
Pusztulj, ős mohóság, te rút hatalmi
vágynak pénzért vett babája.
Én nem leszek a Réginek a bábja,
Vagyok az Újszülés bábája!

Nekünk IndExodus kellett.
Újszülött, kit a régi ellett,
kit új dühök segítenek lábra.
Én nem leszek a Réginek a bábja,
Vagyok az Újszülés bábája!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 38
Srácok, Ti, akik ide írtatok többnyire ismeritek matulát...Tudnotok kéne, hogy mi az, amit komolyan lehet tőle venni, és mi az amit nem. Mindíg is imádta provokálni a jónépet, mert élvezi, és Ti akik most habzó szájjal acsarkodtok rá, mind bedőltetek ennek, ő meg tenyereit dörzsölve jót mulat és élvezkedik.
Megéri? Hagyjuk már ezt az egész hülyeséget a francba, mert semmi értelme nincs. Folytassuk az egészet úgy ahogy eddig, és élvezzük egymás társaságát.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 37
Ide is, amit oda írtam:

Tudod miért rúgnak itt beléd, kedves Para-Matula? (SzvSz joggal, és a helyzethez képest túl finoman?)

Talán elvetetted a sulykot?
Talán a kevesebb nyüzsi több lett volna?
Talán nem ízléses, amit csinálsz?
Talán beálltál a vakok közé félszeműnek?
Talán egy balf@sz mozgalmár módjára viselkedsz?

Nem is zavarnám tovább a "végre eltakarodott a sok hülye innen" hangulatot, mert vár a jó meleg, index-mocsár, ahol a hozzászólás nem érték, és minden tele van érdektelen topicokkal.

Logoff -- és jó mulatást.

Ui.: A Mindenki Macája által vázolt probléma kapcsán talán mentsd el magadnak az egyébként érdektelen LHV-topicot, ott van bőven info.

-------

és most flame off, sziasztok. Ma este legalább nem kell udvariasan mosolyogni egy pár olyan emberre, akikre nemigen szeretek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 36
Dear gabek. rossz topicokat nézel. van egy csomó ami nem a másikozással foglalkozik. SÖRT gabeknak is, 2000 ből kijön ő is :))

De ezek szerint téged is az érdekel, ha ilyen buzgón olvasod azokat a topicokat. nekem ez az első ilyenem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!